Bu da benim fal topiğim olsun :)

Şansının bol olduğu kısmetinin bol olduğu bir döneme gireceksin normalde de kısmetin çok bol senin.Kendin bir köşeye çekilmiş dertlerinle sıkıntılaırnla baş başasın düşünüyorsun sadece her şeyi.Kendini iç dünyana çekmişsin.Hayatında bir kadının sana desteği var yine bir konuda destek alacaksın sanırım uzun boylu hafif yapılı bir kadın bu kişi.Bu kadının desteği ile bazı sorunlarını aşacaksın.Ferahlaman yakındır.İki kişi yola gidecek o yolun sonunda da bu iki kişiyi bekleyen bir kadın var.Hazırlıklarını felan yapıyor bu iki kişiyi bekliyor.Onun hacrinde iki yolun daha var.Bir konuda büyük bir zafer kazanacaksın.Uzaktan uzağa senin hakkında konuşan birisi var.Aklında düşündüğün çok şey var bu düşüncelerine bir kişi daha ortak seninle paylaşıyor yani seninle anlatmanla dertlerini paylaşıyor sana yardımcı oluyor bu kişi.Dileğinde bir müddet sonra neyse gerçekeleşecek.Genel olarak için sıkıntılı çıkmış ama feraha kavuşman da yakındır canım.
Müsait olursa bana da iskambil bakabilir misin canım. İkimizde beyaz o benden daha beyaz.

jadooo zamanın varsa iskambil açar mısın. ben ve o kumral. ben daha koyuyum .

teşekkür ederim canım yorumun için

canım kartlarınızın hepsi birbirinden ayrı çıktı. bir görüşme kartınız var ama daha çok zamanı var. tüm zaman kartları çıkmış falda. bayaaa bi zaman geçmesi lazım her şey için

allah onu bildiği gibi yapsın. Allaha havale ediyorum. Pislik. Herşeyi berbat hale getirdi. Kimden yana görüşme kartı var canım. Kimden yana zaman kartı çıktı.

jadocum ben sende gideceğin bir sürü yol gördüm bunlar okul yolu nişanlıyla buluşma yolları olabilir.Dileğin yine akmış sıkıntılı bir dönemdemisin yoksa giriyormusun bu döneme.Yoğun ve tempo seni bekliyo.Beklediğin bir haber var artık olsun dediğin bir şey biraz daha zaman gerekli ama istediğin güzel haberleri alacaksın.Aileden birinin sana ihtiyacı var.Onu ihmal ettiğini düşünüyor galiba.Kollarını sıvıyacağın bir iş var.Bu iş kısmetli bir şey çevrendeki herkesi ilgilendiriyor.belki çeyiz hazırlıklarıdır evlilikle alakalı olabilir.Eksikleri tamamlama gibi

Jado cum cum Canim bir seye canin sikilmis kafan karismis bu iliskinle ilgili sanirim. Kirilmis bir kadin var. İsle ilgili bir konuda guzel bir basari seni bekliyor. Bolluk bereketli bir doneme gireceksin. bir fakire bir yardimda bukunursan iyi olur canim. Temiz bir haberin var. 3 yolun var sadece 2 si acik. Biri kapali. Yine uzun bir yolu dusunuyorsun.
Bir yere olan bir borc var. Bunun odenmesinde katkida bulunacaksin. İsyerinde oldugunu dusundugum seni cekemeyen birisi var.
Canim gonlundeki o evini kurma istegin yine falinda cikmis. Ama sabret bu evin tertemiz bir sekilde olucaka gibi cikmis. Canim senin yolunu gozleyen bir bayan var. Seni bekliyor cnm.bu kadar canim cimmmmmm

Son düzenleme:

canım üç yolun var bırı kapalı.bır kadın senı sureklı gozluyor sanırım sana destekcı bırı.bır tanede muradın var. içinde bıraz kabarmış.bırılerının gozu sureklı sende.ıkı bayanın gözüde sende sureklı senı konuşuyolar.bırının eli yuzunde uzun saçlı.bır tanede kalp var.canım benım falımada bakarmısn ben beyaz tenlı oda açık esmer.

Son düzenleme:

yok yok o kolları sıvayacağım iş okulla ilgili biliyorum ne olduğunu :) çevremdeki herkes kısmetlenecek başarırsam :) teşekkür ederim canım

para göndermeyi düşündüğüm bir kaç yer var bakalım kısmet olursa. anacığım gözlüyordur kim gözleyecek başka :) teşekkür ederim canmm :)

evliliğinizde zamana ihtiyaç duyduğunuz bir dönem olmuş, oluyor veya olacak. şu anda öyle br süreçten geçiyorsanız aranızda bu konuyu konuşacaksınız yakın bir zamanda. sürekli içinizden geçiyor konuşup bazı şeyleri halletme isteği ama yapamıyorsunuz sanırım her zman. erkekten yana biraz mesafe gördüm. kendi dertlerinin içine fazla gömülmüş olabilir. seni biraz ihmal ediyor sanırm

Dersler,okul,dersane,sınavlar falan derken gelemedim hiç ya çok özledim sizi

Jado ablamın falına bakıyorum hemen
Bu kez biraz sıkılmışsın sanki ablacım,ama o sıkıntıda bile bi hayır var sonu bile kıymetli bi sıkıntı.Ama atmıssın bi kenara hepsini.
Ben yine nişanlında gideceğin bir yol gördüm abla ya ve çok çok kısmeti bi yol.Yolun sonunda kocaaamann bir balık var..
Uzak biriyle bi telefon görüşmen olacak sanki,baya dedikodulu sanırım,baya uzunca bi muhabbet var..Uzun zamandır görüşemediğin bi arkadaşındır herhalde..
Valla nişanlınızla göz göze hatta burun buruna vermişsiniz,dans mı ediyorsunuz ne :)
Size el acmış dua eden yaşlıca bir bayan var,çok fazla nazara geliyorsunuz ama bu bayanın duaları sayesinde de o nazarların etkisini çok fazla hissetmiyorsunuz..
2013 yazında düğün var sanırım öyle görünüyor :))

Jado ablamm ben iskambil istiyorum sendenn,ikimizde beyaz tenliyiz o açık kumral benim saclar kahverengi..Ayrıyız biliyorsun durumları merak ediyorum :/

evet canım uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla dün akşam uzun uzun telefon görüşmesi yaptım :)
canımsın teşekkür ederm emek vermişsin bir sürü. ama şu sıralar pek fal açamıyorum. ben de çok yoğunum inan ki. arada gelip sizlerle sohbet edip kaçıyorum. bu seferlik kusuruma bakma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…