açıkcası merak ettim ortalıkta gözükmeyinceneyse cıkıyorum iyi geceler öpüldünüzzz :)
jadaloz selam canım..Hiç iyi değilim bişeyler duymaya öyle ihtiyacım varki fal bakabilir misin acaba?
selam canım, bugün falımı koyucam canım bakanlara bakıyorum ben de. sen falının linkini at ben sana bakarım sen de bana bakarsın olur mu :)
örtmenimmm hoş geldin. uykun yok artık anlaşılan.. seviyorum seni cnmm örtmenim
selam canım, bugün falımı koyucam canım bakanlara bakıyorum ben de. sen falının linkini at ben sana bakarım sen de bana bakarsın olur mu :)
Jado burdaymışsın hoşgeldin bugün yükleyecek misin fincan resmi ?
bende içsem banada bakarmısınız?
hoşbuldum canım, evet yüklücem bugün, soğudu bile fincan :) atayım hemen resimleri :)
falıma yorum yapana bakıyorum canım, yaparsan bakarım..
Jado ben şimdi bakıyorum falına da keyfin yerindeyse ben senden kahve falı istesem olur mu ?
Eki Görüntüle 547635 Eki Görüntüle 547636 Eki Görüntüle 547637 Eki Görüntüle 547638 Eki Görüntüle 547639 Eki Görüntüle 547640 Eki Görüntüle 547641
arkadaşlar yorum yapana iskambil açıyorum biliyorsunuz. ama bugünlerde biraz yoğunum. ben gidene kadar yapılan yorumlara karşılık iskambil açarım, ama yarına kalırsa açamayabilirim. geç saatte gelen arkadaşlar olursa eğer şimdiden söylemiş olayım :)
Eki Görüntüle 547635 Eki Görüntüle 547636 Eki Görüntüle 547637 Eki Görüntüle 547638 Eki Görüntüle 547639 Eki Görüntüle 547640 Eki Görüntüle 547641
arkadaşlar yorum yapana iskambil açıyorum biliyorsunuz. ama bugünlerde biraz yoğunum. ben gidene kadar yapılan yorumlara karşılık iskambil açarım, ama yarına kalırsa açamayabilirim. geç saatte gelen arkadaşlar olursa eğer şimdiden söylemiş olayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?