Bu da benim fal topiğim olsun :)

jadaloz selam canım..Hiç iyi değilim bişeyler duymaya öyle ihtiyacım varki fal bakabilir misin acaba?

jadaloz selam canım..Hiç iyi değilim bişeyler duymaya öyle ihtiyacım varki fal bakabilir misin acaba?

selam canım, bugün falımı koyucam canım bakanlara bakıyorum ben de. sen falının linkini at ben sana bakarım sen de bana bakarsın olur mu :)

Jado burdaymışsın hoşgeldin bugün yükleyecek misin fincan resmi ?

arkadaşlar yorum yapana iskambil açıyorum biliyorsunuz. ama bugünlerde biraz yoğunum. ben gidene kadar yapılan yorumlara karşılık iskambil açarım, ama yarına kalırsa açamayabilirim. geç saatte gelen arkadaşlar olursa eğer şimdiden söylemiş olayım :)

Jado ben şimdi bakıyorum falına da keyfin yerindeyse ben senden kahve falı istesem olur mu ?

tatlım evlilik hayallerin var ve beklediğinden yakın zamanda gelin oluyorsun duvağın uçuş uçuş öyle mutlusun ki maşallah diyeym
Sevdiceğinle boyu boyuna uygun derler ya öyle karşılıklısınız çok mutlu giden bir beraberliğiniz var yoksa da olacak
Mart gelini mi olmak istersin? bana öyle geldi..
niyetlendiğin yollar hep açık istemen yetecek öyle kısmetli bir döneme giriyorsun.. Kısa süreli bir mesafeniz var uzaklık gibi
bu hasret dışında sorun göremedim falını ç.ok sevdim Hanen telaşlı mı herkes fıkır fıkır bu ara sanki..
vee hane yakınında saçlarını alttan at kuyruğu yapan bir kadın gördüm yakın bi komşu ya da yakın sotun olabilir sıkıntılı,ve desteğe ihtiyacı var..
Bu kadar.. tuttu mu?:)

Bu arada iskambil için yazıyorum...hiç iyi değilim eşimin beni artık sevmediğini düşünüyorum çok kötüyüz o benden daha koyu buğday tenli gibi ben beyaz tenliyim..o koyu kahve ben açık kahve göz falan..
düşünceleri ne ayrıntılı bişey olsun lütfen
kahve resimlerim birazdan gelecek sen iskambili bak o zamana kdr :)

tuttuğun dileğe özendim su gibi akıp gitmiş.Kabul olacak inşallah.Bir yolun var ve bu yola engel olacak birisi var haneden.Gitme diyecekler belki bu yola 2 kişi çıkabilirsiniz ama gitme diyecekler.Sonra bir yolun daha var bir yere gidiyorsun ama burda esmer uzun saçlı bir bayan var.Yüzü biraz sinirli çıkmış sanırım gelmeni istemiyor bir akraba ziyareti olabilir mi nişanlının tarafından? Yada sizi asık suratla karşılayacak.A harfli birisinden sana haber var ama bu kişi ruh hali olarak çöküşte ve sana haberleri geliyor ters çıkmış elinden bir şey gelmiyor ama varlığınla rahat ettiriyorsun.Bir erkek var yüzü çıkmış açık tenli bir erkek nişanlın olabilir işlerinde nazar çok var.Bir sürü dedikodu dönüyor ailesinde.Onada negatifliği yansıyor sanırım daha öncede söylemiştim.Kısa süre sonra iç huzura tamamen kavuşmuş olacak.Varlığın ona kendisini iyi hissettiriyor.Beklediği güzel haberler var ondan sende nasibini alacaksın.Onun çevresinde isminde M ve İ sanırım böyle harfli birisi var.Erkek olabilir bu onunla ters bir durum yaşamış yada yaşayacak biraz sinirleri hoplayacak sende sana tavırlı sanacaksın ama öyle bir dünya yok farkettiriyor belkide farkettirmiyor ama oda negatif enerji taşıyor bu sıralar üstünde sana bu durum yansıyabilir.Ama kendi mutsuzluğuyla seni mutsuz etmeye kıyamayan bir adama sahipsin bence bunun keyfini çıkar.Sen ona 1 adım atınca o sana 10 adım atıyor bunu ilerleyen zamanlarda daha net göreceksin.Hanede bir bayan var kapalımı çözemedim ama üstünde ağır bir yük var bir şeyleri sorun ediyor takıyor sanırım.Ayaklanmış bir yere gidiyor belki senin yanına gelebilir.Sıkıntılarıyla gidiyor gittiği yere.Bembeyaz yarım bir gelinliğe benzeyen bir şey çıkmış hafif kabarık.Zamanı var ama tam kabarmasının böyle yarım şekilde çıkmış merak etme giyeceksin onu

Bir konuda sana ayak bağı olacak iki kişi var.Yola gidecek bir erkek var bu kişinin isminde veya soyadında u harfi olabilir.Hamilelikle ilgili birisinden bir haber alabilirsin.İki tane yol çıkmış sana kesin değil ama düşünüyor olabilirsin tatil için yolların sonu denize çıkmış çünkü.Aslında şu an için çok sıkıntın düşüncen yok öyle ama yine de içine oturmuş düşündüğün iki tane düşüncen var.O düşüncelerinde sıkıntılarını da yavaş yavaş atıyorsun.Ayrıca gelinliğini giymişsin gördüm ben seni kabarık duvağı biraz uzun bir gelinlik çok mutlu oluyorsun maşallah.Evlendikten bir müddet sonra da bana sanki hamile kalacakmışsın gibi geldi.Evlendikten sonrada genelde otorite sahibi sen olacaksın.Sen dedim mi tamamdır tabi karşı tarafta kabul ediyor hemen. U,N harfleri gördüm ama ne ile ilgili bağdaşım kuramadım.Dileğinde her neyse maşallah çok çabuk gerçkleşecek su gibi akacak resmen.Evlilikle ilgili senin de düşüncelerin çıkmış.Üzerinde küçük bir nazar çıkmış bir de.Alacağın bir karar da birisi sana engel olmak isteyecek.Evlenince bir de sanırım sizin knedinize ait eviniz olacak yani kira olmayacak . Çok mutlu huzurlu güzel bir yuva seni bekliyor.Ne düşünüyorsa bir kişi düşünceleri ile her şeyi sana hissettiriyor böyle bir kişi var etrafında iyi olsun kötü olsun her düşüncesi sende oluyor hemen.Bu kişi ile ufak bir anlaşmazlığınız olabilir.Genel olarakta ferah güzel çıkmış falın.

Canım yolunu ayırdığın biri çıkmış. Arkanı dönmüşsün ama görünüşte dönmüşsün sadece, aklın kalbin hep onunla kalmış. Bir karmaşa var gel gitler var. Sanırım bu bir erkek ve seninle olan yol. Gel gitlerin sonunda birbirinizden tamamen kopacaksınız gibi gördüm ben. İkiniz de kendi hayatlarını başkalarıyla kuracaksınız. Erkeğin önü daha açık duruyor dha emin adımlarla ilerliyor. Bayanın olduğu taraf biraz daha karamsar ve olaylarla dolu çıkmış.
Kalabalık bir yol çıkmış, gelen veya giden birileri var. Neşeli bir grup. Oynayamaya gidiyor gibi bir halleri var.
Canım bir karar vermişsin ve bu kararınla düşündüğün bir şeyden vazgeçmişsin. Bu vazgeçiş seni çok üzmüş çok yormuş ama sana başka bir kapı açılmış. Sen üzüntünle boğuşurken o kapıyı fark etmemişsin. Başta sana o seçenek de yorucu gibi gelebilir, cazip gelmeyebilir ama sonu gerçekten çok açık. Gittikçe rahatlayacaksın bu şansı yakalarsan.
Tüm fal yollardan ibaret :) bir bayan var zayıf uzun boylu gibi. Belden oturtmalı bir elbise giymiş. Gelinlik tarzı bişeye benziyor. Düşündüğü erkek de ona göre kilolu birisi. Bayan düşünceli çıkmış, düşünceli olması konusunda da çok haklı. Tpesine çıkmış çünkü adam. Kendine acayip güveniyor, kaprisli biri.
Canım boşlukta olduğun bir dönem görünüyor. Bu dönem içinde senin burnunun içine girecek kadar yakın, bir mutluluk var. E harfi gördüm burda. Kime ait bilemiyorum.
İçin gnel anlamda ferah çıkmış. Fincanının üstü gayet açık.
Tabağına gelince, hane içi bu kadar mı rahat çıkar kız maşallah :) hane çevresindeki olaylar biraz etkiliyor seni. Bir bayan var süslü biri, sana kasıtlı bir davranışta bulunabilir. Senin hoşuna gitmeyecek bişey. Bir de erkek gördüm keçi sakallı biri. İyi mi kötü mü bilemedim gözünü haneye dikmiş. İki dileğin çıkmış. İkisinde de e harfi gördüm. Sanırım e harfli biriyle mutlu olacaksın :) mutlu bir bayan çıkmış iki dilekte de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…