Bu da benim fal topiğim olsun :)

mart gelini olmayı hiç istemem ama daha önce başka biri daha dedi martta mı düşünüyorsunuz düğünü diye. kısmet. teşekkür ederim yorumun için :)
kahve resimlerini bekliyorum canım.

Son düzenleme:
canım içini karartmışsın. Esmer bir adamla görüşmen var. Bu kişi iyi birisi ve çok baskın çıkmış. Sen bu kişinin dediklerine çok önem veriyorsun. Bu kişi uzaklardan gelen biri. Yüreğini hoplatacak şaşırtacak haber alabilirsin. Kısa kısa bir çok yolun var. Bu yollar okulla ilgili sanırım. Çok kısa çünkü. Bu yolların üzerinde kara bulutlar var. Sanırım okulda çok sıkılıyorsun. Kendini çok sıkmışpsn. Bu yolların hepsi çok ferah aslında. Sen dert ediyorsun. El ele bir çift var. Adamın elinde paket gibi birşey tutuyor. Sen çok mutlu oluyorsun. Dileğini biraz engelli çıkmış. Uzun uğraş vereceksin. Hane için çok karışık. Herşey gönlünce olsun. Bana da iskambil açarsan sevinirim. Ben kumral. O daha açık tenli.

Çok teşekkür ederim jado yorumların için evet zaten bir huzurlu ortamım var o da hanemiz evimiz Allah bozmasın
Jado bir de senden teyzem için iskambil isteyebilir miyim yok dersen de bir daha ki sefere kalsın önemli değil :)

canım teşekkür ederim :)
anaammmm görümcem falan çıkıp gelmesin çoluğuyla çocuğuyla, valla sabahtan akşama kadar çocukların sesinden bıkmış olarak gelip bi de evde birilerinin sesine tahammül edemem korkutttun yahuuuu
m i harfli biri var nişanlımın tanıdığı, arkadaşı. evet bana pek anlatmaz sorunlarını ama bu beni daha çok kızdırıyo kız gelsin artık şu gelinlik :)

falını da açayım dur :)

senin tarafından sevgi çıktı canım kart kesiminde. çok seviyorsun işte gönül ferman dinlemiyo ki. açılımda kend kartlarınız kaldı sadece. kart dizilişini yazıyorum bak sana. senin kalp kartın, senin beden kartın, onun kalp kartı, onun beden kartı. erkeğin merkezde olduğu görülüyo burda. senin sevginden vazgeçemediğin, çok sevdiğin. erkeğin daha bi kendine düşkün olduğu sonucu çıkıyo.

ve bir yorum daha.. ne olduğunu biliyorsun :) sıkıntılı, üzüntülü bir dönem bazen vicdan azabı duyabilirsin. uykusuz gecelerin görünüyor. ama sıkıntıların ardından doğacak yeni bir yaşam seni bekliyor. her şey güzel olacak diyelim

davetsiz misafirler ahahhaha gelsin bencede giy artık şu gelinliği :))
doğacak yeni yaşamda o olmayacak galiba ... :)

istemediğin şey hemen olur ya öyle bi durum olur o zaman, uzun süre bebek istemeyenlerdenim :)
n harfi bende var. u bilemedim. teşekkür ederm canım yorumun içn :)

istemediğin şey hemen olur ya öyle bi durum olur o zaman, uzun süre bebek istemeyenlerdenim :)
n harfi bende var. u bilemedim. teşekkür ederm canım yorumun içn :)

Hadi ya ben de hemen olacak dedim korkutmayım seni o halde geri aldım o sözümü
Rica ederim canım.

okul yoludur mutlaka gerçekten çok kısa karşımda hemen
teşekkür ederim canım yorumun için :)

falın;

erkekten yana sorun kartı çıktı. açılımın yine güzel :) erkekte aynı durum söz konusu, seni çok fazla düşünmüyor kendine daha çok önem veriyor. kendi istekleri ön planda. sen onun istediği olsun, benimle olsun da, der gibisin. aranızda evlilik kartı çıkmış ama kimden yana olan bir istek bilemedim.

amin canım :)
canım bir kişiye bir fal bakıyorum biliyorsun, başka zaman inşallah :)

Canım senin can sıkıntılarına sebep bir kişi var. İyi niyetli biri gibi çıkmış ama iyi niyetli değil.
Sigara kullanıyor musun? Bir bayan çıkmış sanki elinde sigara var gibi. Dertlerini ona yüklüyor. Sağlığına dikkat etmeli çünkü onu dikkatle gözlemleyen bir küçüğü var. İleride olacak yaşamını etkileyen olaylar yaşıyor bu kişi. Küçük olan. Çocuğun varsa o olabilir. Önündeki problemler arap saçı gibi çıkmış. Hangisini çözsem diye düşünüyorsun ama hiçbirinin içinden çıkamıyorsun.
Seni mutlu edecek bir yolun var. Gidip gitmemekte tereddütlüysen eğer gitmelisin, yüzün gülecek orda.
Karşılıklı konuşmalar görüyorum. Bulanık çıkmış fotolar o yüzden zorlanıyorum benzetmekte. Sanırım bu konuşmalar geçmişe yönelik şeyler. Üstü temiz çıkmış ama alt taraf çok karmaşık. Bu iki kişi arasında geçen konuşma geçmişle alakalı önceden halledilmeyen, belki zaman bırakılan ama çözülemeyen şeyler olabilir. Tartışma da olabilir. Sonu güzel görünüyor, halledilecek şeyler gibi.
Bazı şeyler var ki, hani normalde kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ama o an şeytan dürttü galiba derler. Aynı öyle olaylar yaşanıyor. E ve v harfleri var yanyana, ev yazıyor resmen :) büyük bir kalbin yanında çıkmış. Aile içinde çok mu sıkıntınız var bilemiyorum ama sevginiz de çok büyük çıkmış.
3 vakte kdar düşündüğün bir yol var, bu yolun sonunda birisi büklüm büklüm olmuş. Ne için öyle olmuş bilemedim.
Hane içi çok karışık çıkmış. Tam merkezde eşin ve sensin sanırım bunlar. El ele tutuşmuş iki insan var.
Neden hep evinizde sıkıntı var gibi düşünüyorum bilemedim belki fincandaki yoğunluktandır bilmiyorum ama. Hane içindeki eşinle olan durumlarınıza sebep çevrenizdekiler. Haneye yakın olan kişiler. Belki ailelerinizdir. Siz aslında birbirinizi çok seven birbirinize her durumda destek olan kişilersiniz. Ama çevrenin baskısıyla aile içine huzursuzluk giriyor gibi. Birazcık uzaklaşsanız olduğunuz yerden, her şey daha aydınlığa çıkacak. Dileğin de öyle temiz akmış ki. Sanki sadece huzur olsun demiş gibisin. Dileğinin önü açık. N mi h mi bilemedim bir harf çıkmış.
Bu kadar canım güzel günler seninle olsun :)

Jado sahalara donus yapmissin hizlica aman cok yorma kendini hee :))
Sana cocuklan gelen ben olabilirim cnmm bizim isyerinde cocuk akillilar varda onlari getirmeyi dusunuyorum. Acaba onlari biraz egitir misin? Ne olur egit ya. Egitilmesi zor ama :))))

Ağzına sağlık şekerim..
Ayrılık, boşanma tarzı bişey gördüysen söyle sona gidiyoruz çünkü

sen yapmazsın canım öyle şeyler yapmazsın demi
ben çekirdekten eğitiyorum canım ileride bu çocuklar bayanlara saygılı erkekler olacaklar :) kızlarım da birer hanımefendi olacak :)
ayy bugün okula eski öğrencim geldi. birinci sınıfa başladı bu sene :) derslerin nasıl diye sordum ÇOK İYİ dedi gururla. nasıl mutlu oldum :) bıcırıklarımın büyüdüğünü görseydim bi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…