tatlım evlilik hayallerin var ve beklediğinden yakın zamanda gelin oluyorsun duvağın uçuş uçuş öyle mutlusun ki maşallah diyeym
Sevdiceğinle boyu boyuna uygun derler ya öyle karşılıklısınız çok mutlu giden bir beraberliğiniz var yoksa da olacak
Mart gelini mi olmak istersin? bana öyle geldi..
niyetlendiğin yollar hep açık istemen yetecek öyle kısmetli bir döneme giriyorsun.. Kısa süreli bir mesafeniz var uzaklık gibi
bu hasret dışında sorun göremedim falını ç.ok sevdimHanen telaşlı mı herkes fıkır fıkır bu ara sanki..
vee hane yakınında saçlarını alttan at kuyruğu yapan bir kadın gördüm yakın bi komşu ya da yakın sotun olabilir sıkıntılı,ve desteğe ihtiyacı var..
Bu kadar.. tuttu mu?:)
Bu arada iskambil için yazıyorum...hiç iyi değilim eşimin beni artık sevmediğini düşünüyorum çok kötüyüz o benden daha koyu buğday tenli gibi ben beyaz tenliyim..o koyu kahve ben açık kahve göz falan..
düşünceleri ne ayrıntılı bişey olsun lütfen
kahve resimlerim birazdan gelecek sen iskambili bak o zamana kdr :)
tuttuğun dileğe özendim su gibi akıp gitmiş.Kabul olacak inşallah.Bir yolun var ve bu yola engel olacak birisi var haneden.Gitme diyecekler belki bu yola 2 kişi çıkabilirsiniz ama gitme diyecekler.Sonra bir yolun daha var bir yere gidiyorsun ama burda esmer uzun saçlı bir bayan var.Yüzü biraz sinirli çıkmış sanırım gelmeni istemiyor bir akraba ziyareti olabilir mi nişanlının tarafından? Yada sizi asık suratla karşılayacak.A harfli birisinden sana haber var ama bu kişi ruh hali olarak çöküşte ve sana haberleri geliyor ters çıkmış elinden bir şey gelmiyor ama varlığınla rahat ettiriyorsun.Bir erkek var yüzü çıkmış açık tenli bir erkek nişanlın olabilir işlerinde nazar çok var.Bir sürü dedikodu dönüyor ailesinde.Onada negatifliği yansıyor sanırım daha öncede söylemiştim.Kısa süre sonra iç huzura tamamen kavuşmuş olacak.Varlığın ona kendisini iyi hissettiriyor.Beklediği güzel haberler var ondan sende nasibini alacaksın.Onun çevresinde isminde M ve İ sanırım böyle harfli birisi var.Erkek olabilir bu onunla ters bir durum yaşamış yada yaşayacak biraz sinirleri hoplayacak sende sana tavırlı sanacaksın ama öyle bir dünya yokfarkettiriyor belkide farkettirmiyor ama oda negatif enerji taşıyor bu sıralar üstünde sana bu durum yansıyabilir.Ama kendi mutsuzluğuyla seni mutsuz etmeye kıyamayan bir adama sahipsin bence bunun keyfini çıkar.Sen ona 1 adım atınca o sana 10 adım atıyor bunu ilerleyen zamanlarda daha net göreceksin.Hanede bir bayan var kapalımı çözemedim ama üstünde ağır bir yük var bir şeyleri sorun ediyor takıyor sanırım.Ayaklanmış bir yere gidiyor belki senin yanına gelebilir.Sıkıntılarıyla gidiyor gittiği yere.Bembeyaz yarım bir gelinliğe benzeyen bir şey çıkmış hafif kabarık.Zamanı var ama tam kabarmasının böyle yarım şekilde çıkmış merak etme giyeceksin onu
canım teşekkür ederim :)
anaammmm görümcem falan çıkıp gelmesinçoluğuyla çocuğuyla, valla sabahtan akşama kadar çocukların sesinden bıkmış olarak gelip bi de evde birilerinin sesine tahammül edemem korkutttun yahuuuu
m i harfli biri var nişanlımın tanıdığı, arkadaşı. evet bana pek anlatmaz sorunlarını ama bu beni daha çok kızdırıyo kızgelsin artık şu gelinlik :)
falını da açayım dur :)
senin tarafından sevgi çıktı canım kart kesiminde. çok seviyorsun işte gönül ferman dinlemiyo ki. açılımda kend kartlarınız kaldı sadece. kart dizilişini yazıyorum bak sana. senin kalp kartın, senin beden kartın, onun kalp kartı, onun beden kartı. erkeğin merkezde olduğu görülüyo burda. senin sevginden vazgeçemediğin, çok sevdiğin. erkeğin daha bi kendine düşkün olduğu sonucu çıkıyo.
ve bir yorum daha.. ne olduğunu biliyorsun :) sıkıntılı, üzüntülü bir dönem bazen vicdan azabı duyabilirsin. uykusuz gecelerin görünüyor. ama sıkıntıların ardından doğacak yeni bir yaşam seni bekliyor. her şey güzel olacak diyelim
Bir konuda sana ayak bağı olacak iki kişi var.Yola gidecek bir erkek var bu kişinin isminde veya soyadında u harfi olabilir.Hamilelikle ilgili birisinden bir haber alabilirsin.İki tane yol çıkmış sana kesin değil ama düşünüyor olabilirsin tatil için yolların sonu denize çıkmış çünkü.Aslında şu an için çok sıkıntın düşüncen yok öyle ama yine de içine oturmuş düşündüğün iki tane düşüncen var.O düşüncelerinde sıkıntılarını da yavaş yavaş atıyorsun.Ayrıca gelinliğini giymişsin gördüm ben seni kabarık duvağı biraz uzun bir gelinlik çok mutlu oluyorsun maşallah.Evlendikten bir müddet sonra da bana sanki hamile kalacakmışsın gibi geldi.Evlendikten sonrada genelde otorite sahibi sen olacaksın.Sen dedim mi tamamdır tabi karşı tarafta kabul ediyor hemen. U,N harfleri gördüm ama ne ile ilgili bağdaşım kuramadım.Dileğinde her neyse maşallah çok çabuk gerçkleşecek su gibi akacak resmen.Evlilikle ilgili senin de düşüncelerin çıkmış.Üzerinde küçük bir nazar çıkmış bir de.Alacağın bir karar da birisi sana engel olmak isteyecek.Evlenince bir de sanırım sizin knedinize ait eviniz olacak yani kira olmayacak . Çok mutlu huzurlu güzel bir yuva seni bekliyor.Ne düşünüyorsa bir kişi düşünceleri ile her şeyi sana hissettiriyor böyle bir kişi var etrafında iyi olsun kötü olsun her düşüncesi sende oluyor hemen.Bu kişi ile ufak bir anlaşmazlığınız olabilir.Genel olarakta ferah güzel çıkmış falın.
istemediğin şey hemen olur ya öyle bi durum olur o zaman, uzun süre bebek istemeyenlerdenim :)
n harfi bende var. u bilemedim. teşekkür ederm canım yorumun içn :)
canım içini karartmışsın. Esmer bir adamla görüşmen var. Bu kişi iyi birisi ve çok baskın çıkmış. Sen bu kişinin dediklerine çok önem veriyorsun. Bu kişi uzaklardan gelen biri. Yüreğini hoplatacak şaşırtacak haber alabilirsin. Kısa kısa bir çok yolun var. Bu yollar okulla ilgili sanırım. Çok kısa çünkü. Bu yolların üzerinde kara bulutlar var. Sanırım okulda çok sıkılıyorsun. Kendini çok sıkmışpsn. Bu yolların hepsi çok ferah aslında. Sen dert ediyorsun. El ele bir çift var. Adamın elinde paket gibi birşey tutuyor. Sen çok mutlu oluyorsun. Dileğini biraz engelli çıkmış. Uzun uğraş vereceksin. Hane için çok karışık. Herşey gönlünce olsun. Bana da iskambil açarsan sevinirim. Ben kumral. O daha açık tenli.
Çok teşekkür ederim jado yorumların için evet zaten bir huzurlu ortamım var o da hanemiz evimiz Allah bozmasın
Jado bir de senden teyzem için iskambil isteyebilir miyim yok dersen de bir daha ki sefere kalsın önemli değil :)
Eki Görüntüle 547684 Eki Görüntüle 547685 Eki Görüntüle 547686 Eki Görüntüle 547687 Eki Görüntüle 547688 Eki Görüntüle 547689 Eki Görüntüle 547690 Eki Görüntüle 547692 Eki Görüntüle 547693 Eki Görüntüle 547694
Canım yükledim..Özelden mesaj hakkım yok bu arada..
davetsiz misafirler ahahhahagelsin bencede giy artık şu gelinliği :))
doğacak yeni yaşamda o olmayacak galiba ... :)
Jadolozcum beni unutmadın dimi:18:
olur mu olmaz mı bilemiyorum ama olursa da doğru düzgün olsun :)
Jado sahalara donus yapmissin hizlica aman cok yorma kendini hee :))
Sana cocuklan gelen ben olabilirim cnmm bizim isyerinde cocuk akillilar varda onlari getirmeyi dusunuyorum. Acaba onlari biraz egitir misin? Ne olur egit ya. Egitilmesi zor ama :))))
Ağzına sağlık şekerim..
Ayrılık, boşanma tarzı bişey gördüysen söyle sona gidiyoruz çünkü
sağol tatlım hepimizin gönlüne göre olur inşallahöyle bişey görmedim canım. atlatacaksınız gibi hissettim ben. hayırlısı olur umarım. gönlünce'si olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?