Bu da benim fal topiğim olsun :)

Yaaaaaa jado bunlarin bedeni buyuk akli cekirdek. Hatta cekirdek yarisi desem seni korkutmamis olurum dime
Sana guveniyom yaaa sen bunlari egitirsin yoksa ben onlari bir egitime gondercem en az 10 yil gelemcekler.

Yaaaaaa jado bunlarin bedeni buyuk akli cekirdek. Hatta cekirdek yarisi desem seni korkutmamis olurum dime
Sana guveniyom yaaa sen bunlari egitirsin yoksa ben onlari bir egitime gondercem en az 10 yil gelemcekler.

gönder gönder burda da çok karşılaşıyoruz canım. alıştım artık ama sinirim kaldırmıyor onları katil oalbilirim

Canım gene bir sürü yolun çıkmış ama hep kısa kısa. Yolun birine beyaz tenli kel kafalı bir adam ile gidebilirsin, yada gittiğin yolun sonunda görüşeceğin kişi öyle olabilir.
Yolun biri bir eve çıkıyor. Birinin evine gidebilirsin. Yolunu bekleyen yine açık tenli birisi var.
Sana ağırlık yapan birşey var mı? Bunu böyle parça parça atabiliyorusun. Dışarda çok görüşme yapabilirsin birileri ile. Ama aydınlığa cıkacaksın gibi gördüm. Düğünün vakti var cnm galiba daha. Ama bu düğün size iyi gelecek bereket ve huzur anlamaında.
Bir para kısmet seni bekliyor sanki cnm.
Bu kadar cnm. Bu falına bakamadın düzgün yani bir ağırlık geldi üzerime hayrolsun..

Jadooooo jadooooo kesin karar verdim bu çekirdek zekalıları sana getirmeye olmuyor böyle yawww

teşekkür ederim canımm

Ablacımm bana iskambil sözün vardıı
İkimizde kumral,onun saclar açık benim kahverengi..Ayrıyız bu arada
Müsait olduğunda bakarsan çok sevinirim ablammm

canım zaten tüm kartlarınız birbirinizden ayrı yerlerde çıkmış. zamana bırakalım diye konuştunuz mu hiç? aranızda zaman kartı çıkmış. ama bu zaman içinde birbirinizden uzaklaşacaksınız gibi görünüyor. sen çok çok fazla özlüyorsun, görmek görüşmek istiyorsun ama sana esmer birinin kalbi çıkmış. seni seven biri bu, belki yakınındadır biliyorsundur. sizin aranızda bir yakınlaşma olabilir, esmerle.

jadocum bugünde iskambil istiyorum kırmazsan eğer beni :)
ben:kumral
o:beyaz uykusuz geceler basladı bu gece bende...

Önce bi ara verme olayı olmuştu,daha sonra da ayrılık oldu..Bu zaman kartı ne oluyo abla,zamanı olan bişey mi yani? :/ Yeterince uzaklaştı benden ama ben gerçekten çok özlüyorum görüşmeyi çok istiyorum bu esmeri valla bi türlü anlayamadım ya,her yerde çıkıyor.Hadi hayırlısı :)
Bizim barışmamız imkansız duruyo yani dimi abla..

jado bana iskambil açar mısın. Bende senin tarot kartlarını yorumlarım. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…