Bu da benim fal topiğim olsun :)

Arka arkaya kısa süreli ilişkilerin mi oldu bilmiyorum ama peşpeşe üç tane tamamlanamamış kalpler var ben böyle yordum.
anahtarın var bu başarı ya da bir mal sahibi olma anlamına gelir az bi zamanın kalmış beklediğine değecek çok mutlu oluyosun
atın şaha kalkmış çünkü.. karalara übürnmüş bir gelin var bir de mutsuz bir evliliği mi var bilemedim:26:
Beklemekten bıkmış sabırsız hissettiğin bir dönem ama sonu güzel inşallah.
Haneniz temiz kalabalığınız yok çok sakin.. Hanede adında F olan biri var mı? Varsa bu kişi bir adım atmış bi işe niyetlenmiş sanki
Bu kadar canım..
Benimki burda sonda bakmak istersen..

http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...ima-bakan-herkese-kahve-fali-bakacagim-3.html

canım benim teşkkrederim evet ailede f harfi abimn adında var mutsuz evlilik kimin canım ? senin falına tbaikide bakıcam canım ama 1yada 2 saat snra bkıcam ben suan bakıcak kadr iyi değilim bana bakanların tabkde falına bende bakıcam ama gec bakıcam kusura bkma olurmu canım

Sorun değil güzel bak geç bak
Senin olmasın da mutsuz evlilik aman ay kimsenin olmasın off
eğer sende evlilik durumu yoksa bi yakının olabilir ama çok karalara bürünmüş gördüm
beyaz değil kapkara bi gelinlik düşün..

(( bu kapkra gelinlik benim değil dimi yaaaa

cok yakın sürede evlenmiyorum aday bile yok bu yakın zman dediğin 1-2 aylık bir sürec herhlde o sürelerdede ben evlenmem cok yakn zmanda olmaz yani

o zman gerek yok ama aslında bir aday var güzel küçük burunlu bi oğlan :)
Dedim ya sana güzel hisler besliyo şimdilik uzaktan izliyo gibi gelir tanışırsa haber et merak ettim :)

CEYLİN :Kafasına taktığın düşündüğün durumları yavaş yavaş atmaya başlıyorsun fakat bazılarını sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun bıraktım desen de anımsayıp tekrarlıyorsun.
Üç konuda özellikle üstüne çok yük sıkıntı almışsın.Üç durumda da düşündüklerin her neyse aşk iş okul aile vs her şey olabilir hayal kırıklığına uğrayıp elin boş dönmüşsün.Her seferinde bunları yerinde bırakmaktansa kendi üstüne alıp sıkıntı hale getirmişsin.
Sıkıntlarından bu üç tane dediğim olaydan birisi de erkek aşk durumları gibi geldi bana (yoksa da olabilir daha ) bu konuda düşüncen çok ama bu erkekte bana pek aydınlık gelmedi açıkcası.
Aşk var yok değil ama şu an senin uzağında sen bu konuyu da çok irdeleyip düşünüyorsun ama hayatına girecek kişin gelmesine biraz zaman var.
İleride ki evliliğin de çok mutlu olacaksın seni mutlu edecek.Hanenizin içi de ferah çıkmış fakat bir kişi var bu kadın onun sıkıntıları var biraz ama kimseye belli etmiyor.

İyiyiz canım seni sormalı sen nasılsın gözükmüyorsun birkaç gündür yoğunsun heralde :)

İyiyiz canım seni sormalı sen nasılsın gözükmüyorsun birkaç gündür yoğunsun heralde :)

iyiyim canım ben de sağol :)
bu hafta çok yoğundum pek giremedim. hafta sonumu da nişanlımın yanında geçireyim dedim bilgisayarım yanımda değil giremiyorum nete, nişanlımın bilgisayarı kaçırdım kaçamak yapayım biraz dedim

İyi yapmışsın canım kaçamak yapmak lazım bazen ayrıca maşallah Allah muhabbetinizi artırsın mutlu içi içine sığmyan heyecanın taa buralara kadar geldi

hadi ya
teşekkür ederim canım amin, Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip eder inşallah :)
neyse canım öpüyorum çok kaçtım ben :)

sağolasın canım bende smdi sana bakıyorum tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…