sağolasın canım bende smdi sana bakıyorum tatlm
Teşekkür ederim canım güzel yorumların için :)
nedemek canım umarım cıkmıştır bilebilmişimdir :))
Sevinç gzyaşlarına çok ihtiyacım var diyeyim sana :)
ahh kimin ihtyacı yokki canım :)) inşllh sevncden aglarsın
selam kızlar :) nasılsınız
redd, nişanlımın yanındayım canım :)
kızlar yeni falımı koydum falıma bakarmısınız bende bakarım bana bakana
Canım bir yanın karamsarken diğer yanın huzur dolu. Üzerinde büyük bir nazar var bu yüzden de bazı gergin anların olabiliyor. Bağlantılı çıkmış karanlıkla.
Bir çocuk var, senin çok ilgilendiğin sevdiğin biri. Çocuk derken erkek manasında değil normal çocuk :) annesi seninle ilgili bişeyler öğrenmek için bu çocuğu mu kullanıyor ne. Bu bayanın sende yol açtığı sıkıntıları yok etmeye çalışan başka bir bayan var. Tüm sıkıntını üzerine almaya çalışıyor, alıyor da.
Büyük bir hediye paketi gördüm. Çok sevineceğin bir hediye bu :)
Biriyle beraber gitmek istediğin bir yol var. Size dahil olmak isteyen bir kişi daha çıkabilir. Pek sevilmeyen biri sanırım bu kişi. Yolun sonunda esmer biri var. Erkek.
Wow, öyle bir peri çıkmış nasıl büyük. Dileğin gerçek olur umarım :) e harfi gördüm bu dilekte.
Tabağını niye akıtmadın iyice :)
Sağın solun her yerin çıkmazda görünüyor. Ortada beyazlık var ya. Orda bir gelin ve damat gördüm. Upuzun bir duvağı var. Erkekle hemen hemen aynı boyda çıkmış. E harfi var yine burda da. Sıkıntılarının kaynağı bu erkek olabilr. Onunla istediğin gibi olamamak olabilir.
Bu kadar görebildim canım. Birazdan ben de koyucam fincan resimlerimi bakarsan sevinirim.
canım cok teşkkrederim tabikide sana bakarım bakıcam ordaadaki bir gelin ve damat demşsin o gelin benmiyim yoksa bir baskasımı canım ahh şu e harfi her falımda cıkıyor kim bu e yaa bunu bulmazsam catlicam artk( canım bu esmer erkek yeni birisimi yoksa benim eski sözlüm mü canım
hane içinde çıkmış gelin damat. evlenecek birileri varsa onlar olabilir. yoksa sen olabilirsin veya senin hayallerin olabilir bilemiyorum :) kız eski mi yeni mi yazmıyo orda ne bilim ben :) sen kimi istiyorsan o olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?