Bu da benim fal topiğim olsun :)

canım bu ne bu fall cok güzell cıkmışş ilk gördüğüm şeyler cok güzel şeyler sevinc gözyaşlarn var sevncden aglicaksn dileğin istedklern herneyse bunları arka arkaya alıcaksın canım hepsi arka arkaya gercekleşyorlar cok güzel ckmş sen sevncden zıplıyorsun kız cok hoşuma gtti bu fal benim :)) birisinden birşey icin onay alıyorsun nedense sen canım bu ne onayı bilmiyorum ama birisi bir konuda senin yanında destek oluyor snaa sıkıntıların gecicek sırayla hepsi allahn iznyle canım sen birine kızmışsın bir konuda o kişi kimse kafanda snein yolun var ama kapalı yolun canım acılmamış henüz bir kartal ucmaya hazrlanıyor sana gelecek canım bu kartal bir haber gelicek sana güzel bir haber birde bir kagdın var birşey icin imza attın mı atıcakmısın bilmiyorum yada hanenzden briside olablr bu bir sözleşmemi senet mi bilmiyorum bir kagıda bir imza işlemi oldu olucak canım gördklerm bunlar sedaecrncm

Teşekkür ederim canım güzel yorumların için :)

Kızlar bu falıma bakarmısınız fıncanımda minik bir kalp gördüm sanki:)))

Eklentiler

• $12112012656.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $12112012657.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $12112012658.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $12112012659.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $12112012660.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $12112012661.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $12112012662.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $12112012663.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $12112012664.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $12112012665.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 57
gördüm gördüm bende gördüm taşmış hatta bu kalp güzel bir teklif geliyor sana galiba :) Karamsar bir dönem atlatacaksın ondan sonra kalbin belircek zaten bir teklif olabilir ilişkin varsan evlilik,evliysen güzel bir teklif bekarsan bir kısmet olabilir bu.Güzel bir fincan kötü bir sey sezmedim...Senden gittiğine inandığın hattta aranıza mesafe girmiş birisi var bunun dönüşü çok yakın..sende bana bakarmısın http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...guveniyorumyorumlarinizi-bekliyorumm-193.html yeni koydum ihtiyacım var...

Tşk ederim cnm hadi hayırlısı yeni bir aşk olur inşallah:)dur bende sana bakayım

kızlar yeni falımı koydum falıma bakarmısınız bende bakarım bana bakana

Canım bir yanın karamsarken diğer yanın huzur dolu. Üzerinde büyük bir nazar var bu yüzden de bazı gergin anların olabiliyor. Bağlantılı çıkmış karanlıkla.
Bir çocuk var, senin çok ilgilendiğin sevdiğin biri. Çocuk derken erkek manasında değil normal çocuk :) annesi seninle ilgili bişeyler öğrenmek için bu çocuğu mu kullanıyor ne. Bu bayanın sende yol açtığı sıkıntıları yok etmeye çalışan başka bir bayan var. Tüm sıkıntını üzerine almaya çalışıyor, alıyor da.
Büyük bir hediye paketi gördüm. Çok sevineceğin bir hediye bu :)
Biriyle beraber gitmek istediğin bir yol var. Size dahil olmak isteyen bir kişi daha çıkabilir. Pek sevilmeyen biri sanırım bu kişi. Yolun sonunda esmer biri var. Erkek.
Wow, öyle bir peri çıkmış nasıl büyük. Dileğin gerçek olur umarım :) e harfi gördüm bu dilekte.
Tabağını niye akıtmadın iyice :)
Sağın solun her yerin çıkmazda görünüyor. Ortada beyazlık var ya. Orda bir gelin ve damat gördüm. Upuzun bir duvağı var. Erkekle hemen hemen aynı boyda çıkmış. E harfi var yine burda da. Sıkıntılarının kaynağı bu erkek olabilr. Onunla istediğin gibi olamamak olabilir.
Bu kadar görebildim canım. Birazdan ben de koyucam fincan resimlerimi bakarsan sevinirim.

canım cok teşkkrederim tabikide sana bakarım bakıcam ordaadaki bir gelin ve damat demşsin o gelin benmiyim yoksa bir baskasımı canım ahh şu e harfi her falımda cıkıyor kim bu e yaa bunu bulmazsam catlicam artk ( canım bu esmer erkek yeni birisimi yoksa benim eski sözlüm mü canım

hane içinde çıkmış gelin damat. evlenecek birileri varsa onlar olabilir. yoksa sen olabilirsin veya senin hayallerin olabilir bilemiyorum :) kız eski mi yeni mi yazmıyo orda ne bilim ben :) sen kimi istiyorsan o olsun :)

hane içinde çıkmış gelin damat. evlenecek birileri varsa onlar olabilir. yoksa sen olabilirsin veya senin hayallerin olabilir bilemiyorum :) kız eski mi yeni mi yazmıyo orda ne bilim ben :) sen kimi istiyorsan o olsun :)

haneeee icindemiiiiiiiiiiii annemmm bakk nasıl sevindim şimdiii :)))) bu benimdir kesin yakınmı barii canımm bu düğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…