CEYLİN:Birisindne teklif alacaksın evlenme veya sevgili olarak bilemedim bu kişi senin diğer yarın olacak elmayı tamamlıyorsunuz.Annen olabilir belki sanki bazı konularda sana karışıyor çıkmış.Bu kararında da yine küçük bir müdahele olabilir.Birisiyle birlikte bir yola gireceksin sen okul iş aşk her şey olabilir veya birisi için yardımcı olacağın karar yol oalbilir.Hayatının erkeğinin de sana yaklaşamsına hayatına girmesine az kalmış gibi gördüm.Hamilelikle ilgili bir haber alabilirsin.Bazen herkese karşı tüm kapıalrını kapatıp düşünüyorsun karamsar bir şekilde bazen de o kapıları açıp insanların içine karışıyorsun ruh halin çok değişken.Seni etkileyen insanlar çok.Böyle yüreğinin hop oturup kalkacağı bir haber alacaksın.Çok büyük etkisi büyükte bir göz nazar çıkmış.Haneneize de senin yaşamına da ay doğması yakındır.İçindeki sıkıntılarını atman yakındır canım.
Bu kadar canım görebildiklerim yorumum sen de bana yorum yapabilirsen çok sevinirim
offff kim buuu allahımbuaralar annem cok karısıyor canım gercektendeee bazen delirtme noktasına bile getiriyorr vallaa hayatımınnn erkeğiii neerelerrrdessinnnnn duyuru yapıcam yakında artıkk sanrıım cok sabırsızım benn ya canıımm senin falın nerede tatlm
Gelir gelir inşallah sen de bizle paylaşırsın canım artık
Ben de paylaşacağım canım şimdi...
Gelir gelir inşallah sen de bizle paylaşırsın canım artık
Ben de paylaşacağım canım şimdi...
bir konuda kafanda karışıklar var biraz kafan karışmış canım nişanlınla ilgili mi bu yada şöyle söylim nişanlınla ufak biir tartşma gbi brşey yaşadınız mı canımm senin 3 tane isteğin var o isteklerin bir tanesinden cok güzel bir haber alıcaksın güzel bir kuşun var ve bu haber sana tez zmanda ulaşıcakk canım cok cabuk alıcaksın bu dileğin nişanlın ve seninle ilgili canım sanırım evlilik cok yakınlaştı :)) canımm sürekli senive haneni izleyen kötü iki kişi vsr canım onlara dikkat et gercektende sana cok yakınlar .s birde sen birinden bir haber alıcaksın cok hayretler icerisine düşüceksin şaşırcaksın o haberi duyunca nasıl bir haber se artık ama ağzın bir karış acık kalıyor şaşkınlıktn bir adağın mı var canım kurban cıkmış burda hani birşey olsa kurban kesicem falan dedin mi kurban cıkmış cnkü tabağın cok güzel ferah balıkların var ayrıca jadocum ve bukdr tatlm :)
JADO:Beklediğiniz hamile birisi var mı bilmiyorum ama hamilelikle ilgili birisindne haber alacaksınız hamile olan birisi var burada.Bu hamile kadının bir muradı çıkmış burada o muradı gerçekleşecek çok yakın zamanda.Türbe,cami gibi bir yerde ettiğin duan varsa şayet bu dua yavaş yavaş yeşermeye olmaya başlıyor.Sana hem de çok artı durumlar getiriyor.Yine gelinlik giymişte çıkmışsın falda düğünle evliliğinle birlikte bereket gelecek maşallah.Sana dediğim ya hamile kadının ya da senin bir erkekle konuşman var bu konuşmada yalnız erkek mahcup üzgün çıkmış.Arada problemler var sanırım ve erkekte suçunu anlamış.İçin aslında genel anlamda ferah ama özlelikle kafana taktığın bir tane sorunun çıkmış.Y harfi çıkmış kalbiyle birlikte belki sevgilin olabilir o değilse de sana daha çok sevgiyle bakan birsi olabilir etrafında.Birisine bir konuda desteğin olacak fakat bu destekle ufakta olsa başına bir sıkıntı alacaksın sen eline ayağına dolaşacak.Kalbi aşkı karşılıklı paylaşan çift çıkmış sevgilinle sen olmalısın.Dileğin gerçekleşecek dielğinle birikte sevinçli bir hbaer alacaksın hayatında da aydınlanma olacak.S M harfleri çıkmış ne manada bilemedim. bu kadar canım eğer keyfin yine yerindeyse ben de fincan yükleyeceğim yorum yapabilir misin
hamile biri var hatta iki kişi var :)
y harfi babamdır, yarın mutlu olucak, ona bi sürpriz yaptım yarın eline geçicek o yansımış demek ki :)
teşekkür ederim canımm :) hemen yüklersen bakarım canım 10- 10.30 gibi yatarım. hemen yükleyemiceksen iskambil açayım :)
teşkkrederm canmmtabikide bakarım sanada :)ceylin1717:
-Güzel bir kurdele gördüm fincanında. Güzel bir olaya yoruyorum ben bu durumu. Belki bi söz, nişan da olabilir. Ucunda bir adam var sanki. Çok uzun zaman da kalmamış gibi, yakın zamanda olabilr sanıyorumç
-Birinin nankörlüğü olmuş sanırım sana, ya da olacak. Küçük bir kedi gördüm. Kediyi nankörlük olarak yorumluyor. Kedinin boyutunun küçüklüğünü de; bu karşılaşacağın nankörlük karşısında çok şaşırıp etkilenmeyeceğine yormak istiyorum.
-Sanki daha önce hayatında biri olmuş, sen bu kişiyle bişeyler yaşamışsın ya da yaşamaya niyet etmişsin; ama sonra bitmiş gibi. Yani geleceğinizin olmayacağını düşündüğün için bitirmişsin. Çok da iyi etmişsin, önünüz kapalıymış zaten. :)
-Eline bi miktar para geçecekmiş de biri engel olmuş gibi bişey gördüm.
-Yalnız, üzerinde birinin fena halde gözü var ya yok böyle bişey. Geçen sefer de esnemekten bakamamıştım falına. Bu sefer de fincanın ortasına, ben burdayım diyor resmen. Şaka gibi. İçin durduk yere sıkılıyor olabilir, anlamsız baş ağrıları seni rahatsız ediyor olabilir. Aman canım, bol bol okut kendine. Nazardan çok korkuyorum ben. Dua etmeyi ihmal etme hiç.
-Seni, sizin aileyi izleyen tilki gibi bişey var sanki. Böyle her yaptığınızla ilgilenen, sinsi biri. Aman dikkat. Zararı dokunacak türden değil, ama dikkat edin siz yine de eve girip çıkan insanlara.
-Güzel bi haber alabilirsin bu yakın zamanda.
-Ailede bir takım sorunlar varmış gibi, böyle karışık durumlar mevcutmuş da yavaş yavaş sizi terkediyormuş gibi :) Yani, sorunlarınızı atlatmaya başlamışsınız. Haneye ay doğmak üzere :) İnşAllah hep huzur dolu olur yuvanız..
Bu kadar canım. Ben de fincanımı koyacağım, yorumlarsan sevinirim.. :))
FİNCAN kahve resimlerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?