Bu da benim fal topiğim olsun :)

sedaecrin:
-Aklında yapmayı planladığın birkaç şey var gibi. Ama net değil. Kafan karışık sadece biraz.
-İki insan var; biri kız biri erkek. Ve bu insanın arasında düşünce farklılıklarından dolayı mesafe oluşmuş. Mesafe git gide artmış..
-Bi bayan var, böyle durmuş geçmişte yaşadığı sıkıntıları düşünüyor sanki bu dönemde. "Vay be, neler yaşamışım. Neler atlatmışım." gibisinden... Bazen tecrübe diyor yani pozitif düşünüyor ama bazen de keşke diyor. Pişmanlık duyuyor. Canını sıkıyor.
-Can sıkıcı bi haber alabilirsin, ama çok takma bence.
-Genel itibariyle normal çıkmış falın. Öyle çok üzerinde durulacak bir durum yok gibi. Bi de, çok bişey çıkmamış yorumlanacak ya, zorlandım bakarken. Umarım tatmin eder seni yorumlarım az da olsa.

Herşey gönlünce olsun canım..

teşekkür ederim canımm :)
konuşma, tavsiye verme olayı daha dün akşam oldu :)
gelsin güzel şeylerrrr gitsin kötü düşüncelerr :)
tamam canım bakıyorum hemen :)

PSİKOPATPSİKOLOG:İsminde veya soyadında V harfi olan birisine sırtını dönüşsün veya o sana sırtını dönmüş çıkmış.Ayrıca çok kısmetli,şanslı birisi olarak çıkmışsın.Bir konuda ya sen birisine el uzatacaksın destek vereceksin veya sen destek alacaksın.Üzerinde küçük bir zanar çıkmış.Hayatında sevgilin yoksa eğer hayatına hayatının erkeğinin girmesine çok az zaman kalmış sana şu an çok yakın.Fakat sevgilin varsa da şöyle yorumlayabiliriz sevgilinle aranıza ufak bir sorun girdikten sonra barışacaksınız barışmanız yakındır.Arka arkaya gelecek üç kısmetin var.Senden hafifi uzun boylu bir insanla sarılmış geziyorsun mutlusun bu da hayatının aşkı olsa gerek.Hane içinde de hafif pürüzler çıkmış ama gelip geçici hepsi.Bir de seni hedef almış birisi var yani sözleriyle felan üzmeye çalşına birisi.
Bu kadar gördüklerim canım fincnaı yüklemiştim sende yorum yapabilirsen sevinirim

Psikopatpsiklg az olsun öz olsun derler bu bile makul bana çok teşekkür ederim canım

Falıma bakanlara yorum yapmaya çalışacağım. :))

Canım bi tahterevalli çıkmış. Bunu eğlenceli vakit geçireceksin diye de yorumlyabiliriz ama ben şöyle demek istedim: denge kuracağın bir durum var. Kararsız kaldığın ya da anlaşmaya varamadığın bişeyler var ise bu konuda dinginleşiyorsun. Karar vermen gerekiyorsa kararını veriyorsun, sıkıntın varsa düzeltiyorsun.
Canım geçmişinden gelen bir sorunun var, bu sorununla yüzleşmen gerekebilir. Yakın bir zamanda. Of of bu sorunlar var ya, parça parça bıraktığın belki önemsemediğin şeyler. Birike birike kocaman olmuşlar.
Ben bugün tüm fallarda e harfi gördüm ama sende de var canım e harfi :) hem de kocaman.
Hayatında çoğu şeyin olumsuz gittiği bir dönemde misin? Çark çıkmış bi tane. Olumsuzsa olumluya dönmek üzere :)
Canım fincanın dışında şekiller çıktığında açmadan önce çek resmini olur mu o zaman daha güzsel yorumlanıyor :)
Şehir dışına gitmek istediğin yerler var. Bir yüzük gördüm sanki.
Hane içinde laf söz olabilir canım, koca ağızlı biri çıkmış. Bu hane içinde duyulacak bir laf olabilir ya da hane içinden biri laf söyleyebilir.
Bu kdar canım

Canıımmm, ağzına sağlıkk... "E" harfi benim hayatımın anlamının baş harfi/ oluyoor... :))) Evet, olumsuz şeyler var. Huysuzum bu dönemde... Bir an önce geçse geçse, başka bişey istemiyorum. Vizeler de geldi çattı zaten, bir de o sorun var. :))
Dediğin gibi, gelsin güzel şeyler; gitsin kötü şeyleer.... :*

sedaecrin;
Çok teşekkür ederim yorumun için. :)

bebek gördüm ilk bakış ta :)) bir bebek var canım hamile haberimi alıcaksın ne ayrıca bir cok büsürü yolun cıkmış biryerleremi gtmeyi düşünyorsun biryerleremi gidiceksin ne yolların temiz ve gidiceksin canım birde senin üzernde bir nazar var canımm sıkıntında bu yüzden cıkmıs biraz da biraz sıkılmışsın ama falın ferah yinede güzel falın ama ilerki zmanlarda birşeye canın sıkılcak üzülceksin biraz sanki .s allah üzmesin birde iki kişi var canım karşıklı konuşma halindeler bunlar birde f ile a harfi gördüm bu harfler bir erkekte var mı cevrende o erkekle ilgili br haber söz konusu canım gördklerm bunlar tatlm

kızlar ben kaçıyorum görüşürüz :)

gelip fal bakan olursa, fal bakmak için söz veremem arkadaşlar. pek müsait olmuyorum biliyorsunuz. müsait olduğum günler gelip fal koyucam ve sadece o gün, gidene kadar bakıcam fal.

öptüm kızlar :)

kafanda düşüncelerin 2 parçaya ayrılmış gibi,sanki bir yanın daha karmaşık.iri yapılı göbekli bir adamın saysesinde kafan biraz rahatlayacak sanırım. karşılık bir çok insanın bulunduğu bir ortamda bulunabilirsin. yolunu bekleyen orta yaşlı bir erkek var. çevrende sana dost görünen bazı insanlara dikkat edebilirsin. birisi taşınmayı düşünüyor cnım. bunun haberini duyabilirsin. içinden geçen 3 şey var. bunlardan birini yakın zamanda olduğunu duyabilirsin. birde gözü arkada kalan bir adam çıkmış. açık tenli galiba. bu kadar görebildim cnm

Falıma bakanlara yorum yapmaya çalışacağım. :))

canım kusura bakma aksam bakamadım falına birtek bakmadgm sen kalmıştım anca smdi bakabldm gec oldu braz ama .s :26: falında 3 tane yolun var 3 üde cok temiz canım bu yollara gidiceksin uzun yollar bunlar cannım bir erkek var canım karşıklı konuşma icerisindesin bu erkekle ama sanki aranız soğuk bu kişiyle bir tartşmaya mı girdiniz yada giricekmisinz bilemedim ama daha sonra iyi olucak aran bu kişiyle ama braz zamanı var bunun icin etrfnda seni cekemeyen insanlar var ama sen birinden cok dua alıyorsun korunuyorsun ve bu seni cekemeyen insanlar sana zarar veremyorlar hic birde bir konuda ikilemde kalıcaksın napıcagnı pek blmyorsun aslında ama konu her neyse tek basına hareket etme canım gördklerm bunlar tatlım

kızlar falıma bakarmısınız:))))

Eklentiler

• $15112012667.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $15112012668.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 81
  • $15112012669.webp
    24 KB · Görüntüleme: 60
  • $15112012670.webp
    25 KB · Görüntüleme: 68

bır cok yolun var ama 1 tanesı harıcınde hepsı hapalı..kalbınde bırı var.bır duşmanında sızı gozluyor.ve bırcokda duşman cıkmış.senı bıraz duşuncelı gordum.bende ıstambıl ıstıyorum canım ben açık tenlı eşim açık esmer.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…