_Jadaloz_:
-Dingin bi dönemdesin. Herşey normal gibi görünüyor şöyle bi göz atınca.
-Bir şey var, içine ukte olmuş. Yani içinde kalmış gibi. Yapmak isteyip de yapamadığın bişey olabilir, olmasını istediğin ama olmayan bişey de olabilir. Olmaması için önünde engeli yok, zamandan başka. Gerçekleşebilmesi için biraz zamana ihtiyacı olan bir şey sanki.
-Görüşmelerin falan var kısa kısa. Kalabalık ortamlarda ettiğin kısa kısa muhabbetler, konuşmalar gibi.
-Etrafını düşünceler sarmış bir bayan var. Sen olduğunu zannetmiyorum. Bu daha çok, kendindeki bu karmaşayı seninle paylaşan biri gibi geldi. Biri seninle bişeyler paylaşıyor, sen tavsiye veriyorsun gibi. :) Bir nevi, ışık tutuyorsun hatuna.
-Güzel bir haber aldın mı yakın zamanda bilmiyorum, ama dalına konmuş yani gitmesi gereken yere gitmiş gibi duran çok sevimli bir kuş gördüm.
-Sevdiğinden yani nişanlından güzel bir haber ya da sürpriz alabilirsin. Kocaman kanatlarını açmış bir kuş var, hemen üstünde de kalp var. :)
-Güzel, açık ve temiz bir yolun var. Sonu aydınlık. Bir yere gidebilirsin, ve gidersen çok iyi gelecek sana. Stresinden arınacaksın.
-Eline bir miktar para geçebilir, güzel bir tavus kuşu gördüm tabakta.
-Kafanı karıştıran 3 olay mı var, yoksa 3 dileğin mi bilemedim. Ama biri sıkıntılı bir temelden geliyor. Sıkıntılı başlayıp güzel bir şekilde sonuçlanıyor. Biri sonuna kadar çok güzel gidiyor, tertemiz. Biri de tam sonuca ulaşacakken yarı yolda duruyor sanki. Valla nasıl yorumlarım başka bilemedim Jadommm. :))
Bu kadar yorumlayabildim. Tatmin edebildim mi bilmiyorum. Ben de fincanımı koyuyorum şimdi. Yorumlarsan çok sevinirim. :)
Falıma bakanlara yorum yapmaya çalışacağım. :))
boluda kAHVE falI bakan varmıı
Canıımmm, ağzına sağlıkk... "E" harfi benim hayatımın anlamının baş harfi/ oluyoor... :))) Evet, olumsuz şeyler var. Huysuzum bu dönemde... Bir an önce geçse geçse, başka bişey istemiyorum. Vizeler de geldi çattı zaten, bir de o sorun var. :))Canım bi tahterevalli çıkmış. Bunu eğlenceli vakit geçireceksin diye de yorumlyabiliriz ama ben şöyle demek istedim: denge kuracağın bir durum var. Kararsız kaldığın ya da anlaşmaya varamadığın bişeyler var ise bu konuda dinginleşiyorsun. Karar vermen gerekiyorsa kararını veriyorsun, sıkıntın varsa düzeltiyorsun.
Canım geçmişinden gelen bir sorunun var, bu sorununla yüzleşmen gerekebilir. Yakın bir zamanda. Of of bu sorunlar var ya, parça parça bıraktığın belki önemsemediğin şeyler. Birike birike kocaman olmuşlar.
Ben bugün tüm fallarda e harfi gördüm ama sende de var canım e harfi :) hem de kocaman.
Hayatında çoğu şeyin olumsuz gittiği bir dönemde misin? Çark çıkmış bi tane. Olumsuzsa olumluya dönmek üzere :)
Canım fincanın dışında şekiller çıktığında açmadan önce çek resmini olur mu o zaman daha güzsel yorumlanıyor :)
Şehir dışına gitmek istediğin yerler var. Bir yüzük gördüm sanki.
Hane içinde laf söz olabilir canım, koca ağızlı biri çıkmış. Bu hane içinde duyulacak bir laf olabilir ya da hane içinden biri laf söyleyebilir.
Bu kdar canım
hahah evet, tam bizlik olmuş buu :)))
Jadoloz benmde falıma bakarmısnız rica etsemmmm
Eki Görüntüle 551281 Eki Görüntüle 551283 Eki Görüntüle 551284 Eki Görüntüle 551285 Eki Görüntüle 551288 Eki Görüntüle 551287
Eki Görüntüle 556059 Eki Görüntüle 556060 Eki Görüntüle 556061 Eki Görüntüle 556062 Eki Görüntüle 556063 Eki Görüntüle 556065 Eki Görüntüle 556067 Eki Görüntüle 556069
saat 22.00'a kadar bakanlara iskambil açıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?