Bu da benim fal topiğim olsun :)

Havalar sicak olunca olmuyor canim bide ay sonu isler kesat

sen almanyadamısın? oralarda belki böyledir.Yazları istanblda daha çok iş oluyor restoranlarda her ilçesinde.Kışınsa merkezi yerlerde yoğunluk oluyor güzel zevkli bir iş ama kendi çapında cafe tarzı olsa mesela fatmagülün mutfağı gibi daha tatlı olur

Evet canim :) rahat oldugum icin duruyorum yoksa coktan cikardim sevgilimde burda :)

bana baktğın iskambildeki esmer kadın büyükmüydü ya aklım kaldı onda sevgilimi sıkıntıya ne konuda düşürmüş olabilir ki :S

Allah Allah kafamı allak bullak etti sevdiği kadın annesi yada teyzesidir diye düsünüyorum ama bilemicem :26:

reddmars sende benim topiğe girde bi iki bisi söyle kız fincanıma

reddmars bu kadar fazla fal bakmaya alışık değil benim bünye vallahi kuscam kart görmekten :)

jadalooooz banada bakar mısıın ya tekrar çok baktın evet ama böyle azcık daha detaylı soru sorsam bu sefer ona göre baksan falan :))

jadalooooz banada bakar mısıın ya tekrar çok baktın evet ama böyle azcık daha detaylı soru sorsam bu sefer ona göre baksan falan :))

canım yukarda da söyledim sıkıldım artık bakmak istemiyorum bu akşam.
ayrıca detay söyleyecek bişeyi yok bu falın. tarot değil ki ona göre kart çeksem falan. açılımda çıkan kartları yorumluyorum sadece. kart kalmazsa yorum da yapamıyorum. bu benim elimde olan bişey değil

tamam canım o zaman sıkılınca içim ben yine başına ekşirim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…