- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
bana bakana bende bakıcam arkdaşlar bana bakarmısınız
ceylin için o kadar sıkılmışkı, sanki sıkıntın kat be kat katlanmış içinde. büyüdükçe büyümüş. ama gecicek gibi görünüyor vakti var. birine karşı güven kırıklığımı yaşamışsın sanırım.
bir kadın temiz duygular besleyen bir kadın birine sırtını dönmüş.sırtını dönüp aynı zamanda sanki oturup böyle seyrediyor daha neler olacak diye, birşey mi bekliyor gibi aynı zamanda. ama gene bir bnaşka kadın, bayağı koyu çıkmış kendiside kalbide diğer oturan kişiye bakıyor resmen.biri senin bu durumuna seviniyormu diyim ne diyim çözemedim. en iyi kendin yorumlarsın.
evinin içi, senin için aydınlığa kavuşacak gibi görünüyor. sıkıntını böyle büyük büyük parçalar halinde atıcak gibi görünüyorsun. sabret ama sabırlı olman gerekn bir dönemden geçiyorsun. gitmek istediğin bir yol ama kapalı görünüyor.
fincanı kapatırken aklında sanırım 2 şey geçmiş. aydınlık bunlar, inş olur. ama vakti var daha gibi.
bir kadın rahmi görünüyor. sen mi finacnı tam çekmedin resmini bilemiyorum ama, belki ondan tam değil bu şekil. birinin kadın hastalığından bir rahatsızlık geçirdiğini duyabilirsin.
bir yerden bir kısmetin gelebilir para/eşya veya güzel haber olabilir. bu resmen sana oynayarak geliyor gibi. çok iyi çıkmış.
gercekten cok sıkıldım patlamak üzerym belkide okadar cok kötüyüm teşkkrederm cnm
Sabır etmen gereken bir dönemden geçiyorsun sanırım. kabini yaşadıkların böyle nasıl diyim, tuhaflaşırya insan ne olduğunu bilmez gibi. içine birşey oturur öyle gibi.
sabırlı ol geçer. herkesin hayatta böyle anları olur.
Ceylin:İçini çok sımışsın canım resmen kalbin beynin kabarmış.Sen bazı şeyleri kafaya taktıkça işlerin hep tersine gidiyor hayatına kötü lane ediyor yani.Kalbe mesela aşka sırtın dönük çıkmış istiyorsun fakat karamsarlıklar sıkıntılı düşünceleri seni ters yöne yöneltiyor. Hayatında senin isteğin dışında yönlendirmeler de çok fazla bunlar da seni yoruyor.Bir tane yolun çıkmış birisiyle gideeksin bu yola Değişiklik her zaman iyidir derler ama sen oradan da içinin karartıp geliyorsun yolun aydınlık ama düşüncelerin o yolun sonunda karartacak.İçindeki sıkıntıları atman ferahlaman için öncelikle kendi kendine adım atman şart. Birçok dileğin düşüncen isteğin var ama hepsinin önüne sen kendine kendine ket vurmuşsun.
Faldan da öte ben sana kendi düşüncelerimle hissiyatımla bir öğütte nasihatta düşüncede bulunayım artık ansıl algılamak istersen canım.Sıkıntılı zamana düştüğün zaman elini açıp bir yürekten dua etmeni tavsiye ederim senin sıkıntılarını dertleri herşeyden öte seni senden daha iyi bilen bir Rabbin Rabbimiz var.Emin ol duaların geri çevrilmez ya da o an olmasa dahi olması gereken zaman da karşına başka türlü çıkar.Buna inanıp bu doğrultuda ilerlersen emin ol sıkıntıların da gider.Hakkında en hayırlısı olsun inşallah herşey gönlüne göre olsun.
sağolasın canımm söyledklern bana iyi geldi gercekten allah razı olsun bu akşam dua okucam namaz kılıcam istyorum namaz kılmayı ama hep engelleyen birşey var kılamıyordum nasp olmuyordu bu akşam dua edicem ve kılıcam iinşllah ağzına sağlık canım buarada benim falım da sanki bir erkek vardı diz cökmş bir kızın önüne ben öyle görmştm daha cok öyle birşey görmedn mi canım aşkla ilgili fln brsey yokmu
Namaz kılmayı engelleyen aslında içimizde hep var olan nefsimiz şeytan.Bunun engellemesini de yapabilecek yine bizleriz canım.İnşallah kılarsın namazını ve hiçte bırakmassın duaların kabul namazında daim olsun inşallah.Dua et bolca en güzel çare bu zorluklara emin ol.Yok canım göremedim ben tam olarak malesef.
evet canım bu akşam cok istyorum o namazı kılıcam duamı edicem şeytana inat benim duaya rabbime ihtyacm var
Ne güzel canım Allah kabul etsin şimdiden.Ben de sana dualarımda yer vereceğim inşallah
allah razı olsun canım benimmm cok sağolasın allah sana herseyn en güzelini en hayrlısını nasp etsn insllah
Ne demek canım Allah senden de razı olsun.Senin de herşey gönlüne göre olsun inşallah
evet canım bu akşam cok istyorum o namazı kılıcam duamı edicem şeytana inat benim duaya rabbime ihtyacm var
sen çalışan birisimisin sen değilsen sevgilin çalışan kişi hastalık dolayısıyla işini değiştirmek zorunda kalıcak.bir anahtar var buda ya yeni bir ev yada yeni bir iş yeri veya bir araba demek.birde seninle aynı boylarda birisinle evlilik yapıcan.eğer simdiki diğilse bir başkası.senin ve evleniceğin kişinin ailesinden birileri birisi kısa birisi uzun ,ilk başlarda biraz ortalığı karıştırıcak ama çok mutlu bir evliliğin olucak .he birde sana uzun yol var gidip geliceksın
sen çalışan birisimisin sen değilsen sevgilin çalışan kişi hastalık dolayısıyla işini değiştirmek zorunda kalıcak.bir anahtar var buda ya yeni bir ev yada yeni bir iş yeri veya bir araba demek.birde seninle aynı boylarda birisinle evlilik yapıcan.eğer simdiki diğilse bir başkası.senin ve evleniceğin kişinin ailesinden birileri birisi kısa birisi uzun ,ilk başlarda biraz ortalığı karıştırıcak ama çok mutlu bir evliliğin olucak .he birde sana uzun yol var gidip geliceksın
Jado ogretmenler gunun kutlu olsun canim. Muckssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?