bır cok yolun var ama 1 tanesı harıcınde hepsı hapalı..kalbınde bırı var.bır duşmanında sızı gozluyor.ve bırcokda duşman cıkmış.senı bıraz duşuncelı gordum.bende ıstambıl ıstıyorum canım ben açık tenlı eşim açık esmer.
Jado mm :))
Senin kafanda gene yollar cikmis fistik gidemedin mi hic yoksa gide gide bitiremedin mi:)) yilan gibi birinin gozu var uzerinde. Bu sana sikinti yaratiyor sanirim zaman zaman. Birinin okul ile ilgili bir basarisi oluyor sanirim. Bunuda biri ile kucaklasarak kutluyor. Birinin kadinsal rahatsizligini duyabilirisin. Yine birinden bir byan bu kisi hasta haberi alabilrisin.
El ele tutusmussunuz bir adamla boyle sikintilarin icinde cikip ferahliyor gibisiniz ve bembeyaz olmussunuz yani bir rahatlama yasayabilirsiniz. Yengec gordum cnm ama ne oldugunu cikaramadim.
kartlarınız birbirinden ayrı yerlerde çıktı. aranızda mesafe var ayrıca özlem kartı da çıktı senden yana. eşinin evliliğiniz hakkında bazı şeyleri paylaştığı esmer bir erkek var.
Eki Görüntüle 556059 Eki Görüntüle 556060 Eki Görüntüle 556061 Eki Görüntüle 556062 Eki Görüntüle 556063 Eki Görüntüle 556065 Eki Görüntüle 556067 Eki Görüntüle 556069
saat 22.00'a kadar bakanlara iskambil açıyorum.
Eki Görüntüle 557675 Eki Görüntüle 557676 Eki Görüntüle 557677 Eki Görüntüle 557678 Eki Görüntüle 557679 Eki Görüntüle 557680 Eki Görüntüle 557681 Eki Görüntüle 557682 kızlar yeni falım bakana bakmaya devamm :)
Jado canım falına bakıyorum vaktin varsa şayet iskambil bakabilir misin ? ikimizde beyaz tenliyiz o bana göre daha beyaz.Vaktin yoksa da canın sağolsun bir daha ki sefere bakarsın
canım o kadar uzun yorum yazmışsın ki, vaktini böylesine ayırdığın için bakmamak elde değil :) saat 10a kadar bakıcam yazmıştım, sonra çıkmıştım ama. kısa kısa yorumların ardından öyle uzun yorumunu görünce bakmamam ayıp olurdu :)
canım beden kartlarınız birlikte çıktı, daha çok erkekten yana bir yakınlaşma görünüyor. ayrıydınız sanki benim aklımda öyle kalmış. özlemiş olabilir seninle olmayı. ama senden yana mesafe var. ayrıca senin yanına esmer birinin kalbi var. yeni bir birlikteliğin olabilir.
kızlar falıma bakarmısınız:))))
bu fala bakınca içim cok sıkıldı canım kafanı cok sıkıntıyla doldurmuşsun en ufak seyleri bile kendine sorun yapmışsın birinden cok güzel temiz bir haber alıcaksın bir haber gelicek sana kafan neden bukadar karışık ve dolu ya hane ferah ama kafan cok dolu bir yolun var canım uzun bir yol gitmeyi düşünmüşsün gidiceksin oyola yakın bir zmanda canım birde s harfin var canım s harfli birisnle bir konuşman var ayrıca bu bir telefon konuşması çözümünüü aradığın soru işaretleriyle dolmuş senin kafan canım görebldklerim bukadar tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?