Bu da benim fal topiğim olsun :)

kartlarınız birbirinden ayrı yerlerde çıktı. aranızda mesafe var ayrıca özlem kartı da çıktı senden yana. eşinin evliliğiniz hakkında bazı şeyleri paylaştığı esmer bir erkek var.

Jado mm :))
Senin kafanda gene yollar cikmis fistik gidemedin mi hic yoksa gide gide bitiremedin mi:)) yilan gibi birinin gozu var uzerinde. Bu sana sikinti yaratiyor sanirim zaman zaman. Birinin okul ile ilgili bir basarisi oluyor sanirim. Bunuda biri ile kucaklasarak kutluyor. Birinin kadinsal rahatsizligini duyabilirisin. Yine birinden bir byan bu kisi hasta haberi alabilrisin.
El ele tutusmussunuz bir adamla boyle sikintilarin icinde cikip ferahliyor gibisiniz ve bembeyaz olmussunuz yani bir rahatlama yasayabilirsiniz. Yengec gordum cnm ama ne oldugunu cikaramadim.

canımm teşekkür ederim
yengeç nişanlımın burcu :)

kartlarınız birbirinden ayrı yerlerde çıktı. aranızda mesafe var ayrıca özlem kartı da çıktı senden yana. eşinin evliliğiniz hakkında bazı şeyleri paylaştığı esmer bir erkek var.

evt canım aramıza yollar gırıyor...ben ailemın yanına ders çalışmaya gıdeceğım annemde cocuğuma bakacak..4ay ordayım ve eşimi özleyecem.aramızda mesafeda varmı yokmu bende anlayamadım.bu esmer erkek kımse ?yuzde yuz özel ders için bayan hoca arıyor.ve sureklı arkadaşına bırşeyler soruyor..cok saol canım..

cnm ben senin falında hep gelinlik ile bebek görüyorum ya:))hadi hayırlısı yine gelinliklisin ve bir bebek var erkek cocugu sanki bide güzel bir haberin var bu kadar görebildim..bende kahve falıma bakarsan sevinirim:)

Jado canım falına bakıyorum vaktin varsa şayet iskambil bakabilir misin ? ikimizde beyaz tenliyiz o bana göre daha beyaz.Vaktin yoksa da canın sağolsun bir daha ki sefere bakarsın

JADO: İçin genel olarak ferah çıkmış.Ufak tefek düşüncelerin var bunların arasında sanki düğününü,evliliği de düşünüyor gibi çıkmışsın.Etrafında melek gibi birisi çıkmış sana iyi mana da etkisi olan düşünceleri çok temiz birisi bir kadın bu kişi.Sanki bir konuda sana yine iyiliği olacak gibi geldi bana.
Yine gelinliği giymiş çıkmışsın burada.Evliliğinle birlikte özellikle iki konuda düşüncen küçükte olsa sıkıntın var gibi.Evlenince ya da bu iki küçük sıkıntın olacak gibi.Sen bana yine kızacaksın ama şimdiden kucağına bebişini almışsın jado yakın gibi ya haydi hayırlısı.Kızın olacak sanki.
Bir konuda şu ara ya çıkmazdasın ya da çıkmaza gireceksin düşüncen neyse o konuda yolun kapalı şimdilik.Fincanın her yerine de maşallah aşkın sevgin sıçramış büyük aşk belli ki. N,T,Y harfleri çıkmış ya aşkınla alakalı ya da başka durum bilemedim ama temiz çıkmış yani.
Eline geçecek bir miktar para var.Haneden birisi veya sensin bu kişi korumak isteyen birisi var etrafınızda ama koruyum derken bazen dozajı kaçırıyor sıkboğaz ediyor gibi bu kişi.
Ayrıca çok şanslısın şans konusunda da başarılı olmada da sanki sana etki eden bişey var annenin duası olabilir bilemedim nedir bu.
Bu kadar gördüklerim canım

şey rica etsem bana da kart açar mısınız sevgilim esmer ben buğday
o başak burcu ben ikizler
dah bilgi gerekirse yazarım şimdiden teşekkür edirim baksanızda bakamasnızda :)

falında kocaman bir kalp var birine karşı cok büyük bir sevgin var sanırım ve sevgin karşılıksız degil ona sana karşı öyle ayrıca o kalbinın üzerinde bir balık var nasibin var yanı hemde epey büyük..yolların var bazıları kapalı ama cogusu acık.bide falında cok temiz yüzlü biri var cok iyi niyetli sensin sanırım uzun saçlı temiz yüzlü biiri:)yuregin kabarmış hafif bir konuya cnm sıkılmış sanırım.bu kadar görebildim diger sayfada benim de kahve falım var sebde bana birşeyleer söylersen sevinirim:)

Jado canım falına bakıyorum vaktin varsa şayet iskambil bakabilir misin ? ikimizde beyaz tenliyiz o bana göre daha beyaz.Vaktin yoksa da canın sağolsun bir daha ki sefere bakarsın

canım o kadar uzun yorum yazmışsın ki, vaktini böylesine ayırdığın için bakmamak elde değil :) saat 10a kadar bakıcam yazmıştım, sonra çıkmıştım ama. kısa kısa yorumların ardından öyle uzun yorumunu görünce bakmamam ayıp olurdu :)

canım beden kartlarınız birlikte çıktı, daha çok erkekten yana bir yakınlaşma görünüyor. ayrıydınız sanki benim aklımda öyle kalmış. özlemiş olabilir seninle olmayı. ama senden yana mesafe var. ayrıca senin yanına esmer birinin kalbi var. yeni bir birlikteliğin olabilir.

Evet canım ben görmüştüm saat 10'a kadar demişsin yine de yorumu yaptım ben öylesine.Denk geldik mi yine de başka zaman fallaşırız nasıl olsa diye yine de baktığın için teşekkür ederim canım

öyle bırakıp da sonradan yazanlara baktığımda çok birikiyo benim de fırstım olmuyo her zaman, yapılanın altında kalınca da hoşuma gitmiyor o yüzden saat yazıyorum artık :)

kızlar falıma bakarmısınız:))))

bu fala bakınca içim cok sıkıldı canım kafanı cok sıkıntıyla doldurmuşsun en ufak seyleri bile kendine sorun yapmışsın birinden cok güzel temiz bir haber alıcaksın bir haber gelicek sana kafan neden bukadar karışık ve dolu ya hane ferah ama kafan cok dolu bir yolun var canım uzun bir yol gitmeyi düşünmüşsün gidiceksin oyola yakın bir zmanda canım birde s harfin var canım s harfli birisnle bir konuşman var ayrıca bu bir telefon konuşması çözümünüü aradığın soru işaretleriyle dolmuş senin kafan canım görebldklerim bukadar tatlım

evet doğru bilmişsin canımı sıkan mevzu oldugu için kafayı takıyorum sıkıntılıyım biraz tşk ederim canım ağzına sağlık=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…