Eki Görüntüle 556059 Eki Görüntüle 556060 Eki Görüntüle 556061 Eki Görüntüle 556062 Eki Görüntüle 556063 Eki Görüntüle 556065 Eki Görüntüle 556067 Eki Görüntüle 556069
saat 22.00'a kadar bakanlara iskambil açıyorum.
sana yarın bakıcam söz bu aksam cok kötym fal beni mutsuz etti biraz birazda baska bieşeyler var ben iyi değilim ama iyi oldugum bir an senin falına bakıcam ayrca yorumun icin tesekkrederm kusura bkma olurmu canm
Yok canım ne kusuru öyle şey mi olur.Sen kendine iyi bak iyi hissetBenim yorumlara mı canını sıktın yoksa sen
bugün eski erkek arkdşımı gördm 2 kez arabyla yanmdan gecti gördü beni sende fal da ondan bahsetmşsn ben cok kötü oldum hep kötü insanlar hep ikki yüzlüler hep bende sorun hersey sorun ben istyorumki hep mutlu olmak artık acı sorun istemyorum
Eki Görüntüle 563942 Eki Görüntüle 563943 Eki Görüntüle 563944 Eki Görüntüle 563945 Eki Görüntüle 563946 Eki Görüntüle 563947 Eki Görüntüle 563948 Eki Görüntüle 563949
uykum gelene kadar falıma bakanlara iskambil bakıcam kızlar.
Canım kahve falına bakmak isterdim ama bugünlerde pek bir şey göremiyorum böyle sırf bakmak içinde bir şey söyleyemiyorum içim rahat etmiyor. Ama kabul edersen bugün yeni bir iskambil falı öğrendim sana ondan bakabilirim :)
olur :) senin ve fal baktırmak istediğinin kişinin tenlerini yaz sen de. aynı ten rengine sahipseniz hanginiz daha açıksınız onu da belirtmelisin :)
Tabii ki :) Ama bunun için sevgilinin ismi kaç harfli onu öğrenmem gerekiyor. Eğer 2 isimliyse hangi ismini kullanıyor onun sayısı :) Birde şunu baştan belirteyim ki bu fal her zaman açılmıyor yani hiçbir şey çıkmayadabilir
5 harfli ismi. bakalım açılıcakmı :)
Umarım açılır.. hemencik bakıp geliyorum
Kumralız ikimizde ama o daha açık benden. Sende sevdiceğinin isminin kaç harfli olduğunu söylemelisin :)
çok özürdiliyorum 6 yazıcaktım her nasıl olduysa 5 yazmışım çok efedersin((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?