Bu da benim fal topiğim olsun :)

jadocum içini çook karartmışsın. sen sanki nişanlına küsmüşsün. üzgün birisi var. bir adama sırtını dönmüşsün. adam uzaklardan gelmiş sana bir şeyler söylüyor sen onun yüzüne bile bakmıyorsun. oralı olmuyorsun hiç. aranızda ne sorun var bilmiyorum ama bence çok uzatma derim. ters dönmüş bir A harfi var. A harfindeki kişiyle bir sorun var. bu kişinin etrafı çok kalabalık ve aklı çok karışık. gelen gideni çok fazla. engelli kalın bir yolun var. yolunun bir tanesi de çok aydınlık. bu yolun yönü biraz değişiyor. daha aydınlığa çıkıyor.ferah güneşli günler seni bekliyor canım. her şey gönlünce olsun. öpüldün canım.

fırsatın olup iskambil açarsan sevinirim. bakamazsan da canın sağolsun.

ben kumral. o açık kumral.

Son düzenleme:
kız 10 gün önceki falı mı yorumladın
canım ben de pek giremiyorum girdiğim zaman da öyle bir bakıp kaçıyorum. fal açacak kadar zamanım olmuyor artık. fırsat olursa açarım

CEYLİN : İçini sıkıp karartmışsın yine görünüşte.Birazcık bazı konularda kendini serbest bırakıp sıkmayarak akışına bırakman gerekiyor bu şekilde yaparsan sen de rahatlarsın iki önemli düşüncenle de rahata erersin.Bir tane kısmetin nasibin çıkmış ama şimdilik sana uzakta sana ulaşmasına daha var gözüküyor.Bir konuda birisiyle kafa kafaya yerip bir şeyler yapacaksınız.Aşk konusunda yeni bir gelişme yaşayacaksın zamanı var biraz ama sana bir haber gelecek bu haberin sonunda d agelişme olacak gibi.Sen de bunu birisiyle paylaşıyorsun.
Karşılıklı bir erkekle konuşman var bu geçmişinden gelen bir erkek gibi konşuyorsunuz ama aranızda şimdilerde bişey yok gibi her nedense sen suçlu gibisin başını eğmiş üzülüyorsun ve erkeğin başı da dik bir konuda senn haksızlığın olmuş suçlu gibisin bu erkekle.Bu erkekle bağlantısı olan bir kişi var kız ya da ekek bunu bilemedim ama bu kişi erkekse sana karşı duyguları var kızsa da yanındaki erkeğ e karşı duyguları olan birisi.
Yakın zamanlarda kuvvet kazanacaksın.Bir konuda sevinçli haber alacaksın.
Gelinliğin çıkmış belki de evlilik hayali kurduğun bir erkek bilemedim tam ama bu erkeğe karşı senin çok büyük öfken var resmen ayak latına almışsın üstüne çıkmışsın tüm sinirini öfkeni kusuyorsun.Bu erkekle ilgili daha çok seni iki kişi gaza getiriyor onun hakkında konşuyor sen de bu hale geliyorsun.
Etrafında üç kişi var iyi niyetli insan değil bunlar seni parçalamak sanki yok etmek için uğraşıyorlar düşünceleri kötü bu kişilere dikkat etmelisin.Birisi zaten üstüne çıkmış bile bunlar senini etrafında olan kişiler.Bu üç kişiden birisi de senin ilegili birisinen haber alıyor sürekli konuşmadığın birisi olabilir bu kişi.
Çevrendeki insanlara çok dikkat et hep arkandan iş çeviren sinsi insnalar çıkmış.Falında çok bunlattı beni ayrıca her şeyi düşünme sıkma kendini.Bir derin nefes alıp kendine gelmeye çalış

sana yarın bakıcam söz bu aksam cok kötym fal beni mutsuz etti biraz birazda baska bieşeyler var ben iyi değilim ama iyi oldugum bir an senin falına bakıcam ayrca yorumun icin tesekkrederm kusura bkma olurmu canm

sana yarın bakıcam söz bu aksam cok kötym fal beni mutsuz etti biraz birazda baska bieşeyler var ben iyi değilim ama iyi oldugum bir an senin falına bakıcam ayrca yorumun icin tesekkrederm kusura bkma olurmu canm

Yok canım ne kusuru öyle şey mi olur.Sen kendine iyi bak iyi hisset Benim yorumlara mı canını sıktın yoksa sen

Yok canım ne kusuru öyle şey mi olur.Sen kendine iyi bak iyi hisset Benim yorumlara mı canını sıktın yoksa sen

bugün eski erkek arkdşımı gördm 2 kez arabyla yanmdan gecti gördü beni sende fal da ondan bahsetmşsn ben cok kötü oldum hep kötü insanlar hep ikki yüzlüler hep bende sorun hersey sorun ben istyorumki hep mutlu olmak artık acı sorun istemyorum

Canım üzme kendini lütfen.Fal sonuçta benim fala bakma da.Erkek arkadaşınla ne yaşadın bilemem ama haketmiyorsa seni üzülmene değmez boşver. İnşallah bundan sonrası için çok mutlu olursun

Canım kahve falına bakmak isterdim ama bugünlerde pek bir şey göremiyorum böyle sırf bakmak içinde bir şey söyleyemiyorum içim rahat etmiyor. Ama kabul edersen bugün yeni bir iskambil falı öğrendim sana ondan bakabilirim :)

Tabii ki :) Ama bunun için sevgilinin ismi kaç harfli onu öğrenmem gerekiyor. Eğer 2 isimliyse hangi ismini kullanıyor onun sayısı :) Birde şunu baştan belirteyim ki bu fal her zaman açılmıyor yani hiçbir şey çıkmayadabilir

olur :) senin ve fal baktırmak istediğinin kişinin tenlerini yaz sen de. aynı ten rengine sahipseniz hanginiz daha açıksınız onu da belirtmelisin :)

6 harfli ismi. bakalım açılıcakmı :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…