adıma sevinmene çok sevindim çok mahçup oldum neden boyle yazdım bılemıyorum çok zahmet verdım nolur kusuruma bakmaAy öyleyse sevindim çünkü hiçbir şey çıkmadı fal açılmasına rağmen. Sadece kıskançlığın yoğun olduğu bir ilişki gibi.. Şimdi tekrar açıcam falını.
nasıl yapıyosunuz arkadaşlar banada baksanız çünkü bu sıralar çok ihtiyacım var(
canım kahve falı yorumlamıyorum, falıma bakana iskambil açıyorum.
adıma sevinmene çok sevindim çok mahçup oldum neden boyle yazdım bılemıyorum çok zahmet verdım nolur kusuruma bakma
ama ben bakmasını bilmiyorum ki bilsem bakardımolmaz mı 1 defa baksan çok istiyorum n olurr
böyle olunca da üzülüyorum ama şimdi sana bakarsam eminim bir çok kişi benim de çok ihtiyacım var noluuurr diyerek gelicek. ve benim herkese cevap verebilecek zamanım yok, ve gerçekten inanılmaz sinir bozucu oluyor bir sürü kişi aynı şekilde gelince. üzerine alınma kişisel bişey değil ama sadece bir kere yaptım bunu, gerçekten pişman oldum. bir daha yapmıycam diye söz verdim kendime. kusura bakma olur mu.
peralle;
ilginç, kesimde çıkan kartlar açılımda senin ten kartlarının yanında yeniden çıktı. bunun ekstra bir anlamı yok ama dikkatimi çekti o kadar kart içinden aynı kartların yeniden çıkması :) neyse :)
kesimde çıkan kartlar sevgi dolu bir yakınlaşma olduğunu söylüyordu.
açılımda ise, senin kendi içinde yaşadığın bazı sorunlar var bu sorunlar da yakınlaşmanızla alakalı sorunlar, ya da yakınlaşamamanızla. görüşmek istiyorsun bu kişiyle, hem de çok derinden. sevgili misiniz şu an onu da sorsaymışım keşke :) erkeğin kalbinin yanında sevgi kartı çıkmış, yoğun bir sevgiyi temsil ediyor. olumlu mu olumsuz mu bilemedim ama içinde sakladığı açık tenli bir bayan var. bu bayan ailesinden biri de olabilir. birlikte değilseniz, sevdiği bayan olabilir. muallakta kaldım o kartta.
Sevgiliyiz canım. Neyse hayırdır inşallah. Ama içinde biri yok bence belkide o benimdir olamaz mı :)))
Sevdiceğinle uzaktamısınız? Hep mesafe çıktı ve bundan dolayı oluşan olumsuzluklar.. Esmer bir kadın var falında bu sende olabilirsin bilmiyorum bir haber var bu kadın sen değilsen bu kadından eğer sensen sana bir şey var ama anlamadım tam. Aşk var ama yine sorun var mesafeden kaynaklanan. Sana olumsuzluk görünüyor ev hazırlama fln döneminde misiniz siz? İkinizde de parasal sıkıntılar mevcur geldiği gibi gittiği dönemlerdesiniz.Aranıza da yine mesafeden oluşan sorunlar çıktı..
olabilir, seni çooookkk seviyor demek ki :)
hepsi tuttu valla canım :) mesafeden kaynaklı sorunlar yaşıyorum hep kendi içimde, parasal sıkıntı da aynen dediğin gibi.
hayırlısı :)
teşekkür ederim canım :)
son mesajımdan berı internetımde sorun çıktı beklettım senı özürdilerim. inanamıyorum her söylediğin o kadar dogru kiBu çocuk esmer mi? esmerse eğer bir ayrılık söz konusuaranıza bir mesafe giricek ve çok olumsuz nedensiz şeylerden dolayı.. eğer şuan mesafeliyseniz bununla ilgili bir haber alacaksın. İlişkiniz aslında ciddi görünmüş ama engeller var.. Sana parasal yönden bir teklif, yeni olanaklar var. Bu çocuğu baya seviyorsun ilişkinizi ayakta tutanda bu gibi.. ya bir ayrılık var ne yazık ki ayrılık teklifi gibi. Bu durumlar olmadıysa inanma çünkü çok aksilikler yaşadım falında. Yani yanlışta olabilir moralini bozma.. Şuan değil ama bir başka zaman eğer ki bu durumlar yoksa bakabilirim sana.
peralle rica etsem benım ıcınde bı acılım yaparmısın??? sevdıgım kısının ısmı 5 harflı tesekkurler sımdıden...
son mesajımdan berı internetımde sorun çıktı beklettım senı özürdilerim. inanamıyorum her söylediğin o kadar dogru ki
evet esmer evet çok ciddiydi ve dediğin gibi nedensiz terk etti benı. ben aradım aylar sonra benı tersledi. yanı 5 aydır falan ayrıyız. acaba ondan bır haber almam söz konusumu
Bilemiyorum canım falında çıkan bunlardı. Bir haberin var gibi ama seni ümitlendirmekte istemiyorum
NOT:Lütfen bundan sonra kimse özel mesaj atmasın ve ya Buraya bakabilir misin diye yorumlarda bulunmasın.Her zaman bakabilen bir insan değilim çünkü.. İçimden gelmesi lazım. Hiçbirinizi kırmak istemiyorum ama beni de anlayın burada 1 2 kişi değiliz.. Benim teklifim sadece jadaloz içindi ayriyeten 2 kişiye daha baktım kırılmasınlar diye ama bundan sonra yazmayın ki hem siz kırılmayın hemde ben vicdanen huzursuz olmayayım. Rica ediyorum..
Allah razı olsun yüzsüzülük yaptım sen de benı kırmadın, inceliğin ve hassasiyetın ıcın çok teşekkür ederim herşey gönlünce olsun sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?