Bu da benim fal topiğim olsun :)

işte bu yüzden üzülerek reddediyorum insanları, ama anlaşılmak zor değil mi :) iyi geceler canım :)

Kesinlikle çok zor. Ve anlamadıkları taraf şu bizde gerçekten üzülüyoruz reddettiğimiz için bide ne var altı üstü fal bakamıcak mısın yaniii 2 dakikanı alır diyenler yok mu? Onlara söyleyecek söz bulamıyorum. Yine de umarım gönül koymuyolardır. Sana da iyi geceler :)

Jadocum falına bakıyorum şu an canım uykun yoksa ben de iskambil isteyebilir miyim uykun varsa da canın sağolsun

JADO:Ben seni biraz sıkıntılı gördüm içine sıkıştırdığın biraz sıkıntıların var sanki.Kalp göğüs bölgende bir rahatszlık var mı bilmiyorum ama yoksa da canım sen dikkat et yine de. Sen bir erkekten bir şeyi istiyorsun istediğin şey neyse de çok olsun istiyorsun.Bir küslük söz konusu mu bilmiyorum ama ben senden yana sanki karşı tarafı kırma durumu gördüm ve erkekten özür diliyorsun o da zaten hazır halde seni bekliyor gibi kucağını açmış sana.Ufak bir sorun zaten. Birisiyle büyük ihtimal bir kadınla sorun yaşayacaksın sen arkanı dönüyorsun bu kadına. Etrafında çok dediğim deki otoriter sahibi bir kadın var biraz toplu birisi bu kişi.Sanki birisini eziyor gibi ayaklar altına almış ama bu da sanırım yapısı gereği yaptığı bişey.Sürekli birisiyle de atışma halinde.Birisinden bir durumdan dolayı sanki bir aferin alacaksın ya da bir öğüt alacaksın.Toplu bir kadın ama aşırı bir toplu kadın veya hamile de olaiblir bu kişi üstünde sanki kara bulutlar dolaşıyor mutsuz gözüküyor bu kişi.Ne yapacağını bilmez bir halde.Eşle sorun var sanki bu kişinin erkeği arka tarafa almışta düşünüyor çıkmış çünkü.Dileğinde inşalalh gerçekleşecek güzel bir şekilde akmış.Üzerinde de bir nazarın çıkmış.Evlilikle ilgili güzel bir haber alacaksın güzel bir gelişme olacak gibi.Etrafında şöyle biraz kalça kısmı çıkık bir kadın var bu habere pek sevinmeyecek gibi.Bir de U,V harfleri çıkmış nedir bilemedim.Genel olarak biraz sıkıntın çıkmış ama hepsi de geçer.

madem ona bakmıcam buna bakmıcam yada falıma bakana iskambil vs şeyler gibi şartlar koyuyorsanız o zaman burada ne işiniz var kusura bakmayında burası kadınlar kulubu yani bi kadın dayanışması olması lazım haksız mıyım kendi kendinize bakıyorsanız aranızda halledin bence ben bana bakmadığınız için konuşmuorum böyle, elbette bakmak zorunda değilsiniz içten gelen bu bişe çünkü diğer arkadaşlarımda aynı benim yerimde!

Bence biraz kendinizi fal bakan insanların yerine koyun. Direkt konuşması çok kolay. O kadar çok kişi var ki hangi birinize bakılsın ayrıca sana hiç mi bakılmadı? neyin tribidir bu. Emin ol bana bakana bakıcam demek gerçekten bizde de üzüntü yaratıyor ama senin bunu anlaman çok zor çünkü biz varımızı yoğumuzu olan bütün zamanimizi her önümüze gelene fal bakarak harcamalıyız buraya geldiysek amacımız bu olmalı gerçekten biraz düşünerek konuş.

bende onu diyorum ya zaten her insana bakmak zorunda değilsiniz diye ama bunu böyle belirtmiyorsunuz işte her neyse.ben gördüklerimi söyledim ister iyi düşünün ister kötü sizin kararınız hoşça kalın.

Peralle eğer uygunsan bakmak istersen bana da bakabilir misin fal eğer istersen ben de sana kahve falı bakabilirim

Son düzenleme:
Adı 5 harfli canım.Yalnız sevgilim değil şu anda onu da belirteyim.Falına bakıp burada yorumu göndereceğim canım birazdan

Sevgili olmadık canım.Hoşlantı vardı sadece arada ama olmadı.

Sana sıkıntı yaratıcak olumsuz bir haberin var. İlişkinize bir kıskançlık engel olmuş büyük ihtimalle o birinden kıskanmış seni. Aranıza mesafe girmiş buda sorun olmuş. Maddi yönünü kıskanan bir kız var. Bu çocukla karşılıklı bir özlem var gibi ve bununla ilgili bir haber var. Sana açıkkumral bir çocuk var o kişiye olumsuzluk seçmişim herşeye tersten bakan biri aranızdada ayrılık çıkmış

kendi falımıza baktırıyoruz, ne yani başkasına bakmıcaz diye gelmeyelim mi?
keşke azıcık yorum yapabilseydiniz ve bir kere de siz görseydiniz ne duruma düşüldüğünü. uzaktan bakınca gerçekten anlamak zor.

teşekkür ederim canım. tenlerinizi yazarsan bakarım, gece görmedim yazdığını çıkmıştım.

Ben bakıyımm :) Ya Ablacım resmen ikiye bölünmüş kalbin,birine çok kırılmışsın sanki ay anlamadım valla,Yada birisi seni çok kıracak ama gerçekten çok sevdiğin biri bu.Kısa kısa yollar gördüm,iş için yapılan uğraşılan bişeyler var onlarla ilgili bir yol olmalı bunlar.Aa kısa kısa birsürü yol var.Sıkıntılarıbi kenara da atacaksın hatta mutluluktan oturduğun yerde oynayacaksın neredeyse o derecede iyi bir haber bu..Sevdiceğinle bazı sıkıntılarınız olmuş veya olacak ama ççoook daha mutlu ve güzel günleriniz var önünüzde..
1 dileğin var sanırım biraz zamanı var bunun ama olacak inşallah,bir insanla ilgili bu dileğin.Bir an önce olur inşallah :)

Bana iskambil bakabilir mısın Ablacım,ayrıyız 6 aydır..Tek merak ettiğim bana dönüp donmeyeceği
İkimizde beyaz tenliyiz benim saçlarım kahverengi,onun saçları sarıya dönük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…