Bu da benim fal topiğim olsun :)

hoşgeldin tugcecan :) buralardaysan sana da iskambil açabilirim. karşılık veremediğim için üzülmüştüm :)

canım soruna yönelik bir açılım yapamam ama ilişki adına açılım yaptım. sevgi ve özlem kartları çıktı. hanginizden yana var bu sevginize özlem duyma bilemiyorum ten kartlarınız birbirinden ayrı yerlerde çıktı ama erkeğin kartının yanında yakınlaşma kartı da var.
inşallah gönlüne göre olur canım

Teşekkür ederim canım.Hayırlısı bakalım :/

Ondan gelecek yakinlasma istegi mi oluyor ablacim yakinlasma kartinin anlami ?
Evet uzagiz hiç karsilasmiyoruz da son zamanda,ten kartlarimiz da ayrı cikmis zaten cok doğru:))
Cook teşekkür ederim ablacimm..

İikimzde beyaz tenliyiz canım.O benden daha beyaz

aşk ve mesafe kartları çıktı canım. aranızda olan bir mesafe olabilir, yol olarak mesafe olabilir. bu mesafe sizi yoracağa benziyor. açılımda da çıktı aynı mesafe kartı. ve erkekten yana olan bir mesafe bu. bazı sorunları var kendi içinde yaşadığı. sana yansıyabilir aranız açılabilir. beden kartlarınız birlikte çıkmış bu güzel. kalpleriniz arasında da yoğun bir sevgi olduğu görünüyor canım. inşallah sorun çıkarsa mesafe girerse çabuk halledersiniz :)

arkadaşlar yeni bir fal koyana kadar fal açmıyorum, iyi geceler herkese

İnşallah canım.Çok teşekkür ederim ağzına sağlık İyi geceler :)

Sanki ters dönmüş bir kalp gördüm. duygusal anlamda bi kafa karışıklığı yaşıyor olabilirsin. aklındaki insanla olan durumla alakalı fikirlerin olumsuz yönde ilerliyor olabilir. karşındaki kişi net değil gibi, amacı-ne düşündüğü net değil gibi. aranızdaki bu netsizliğin nedeni çevrenizde konuşan çok insan olmasından kaynaklanıyor gibi geldi bana. o da, sen de birilerine danışıyorsunuz aranızdaki durumu; ve yapılan yorumlardan etkileniyorsunuz ister istemez. halbuki sadece kendinizi dinleyip doğru bildiklerinizi yapsanız sorunlarınız daha kolay çözülebilir. durumunuzla alakalı, o topu sana atıyor sen de ona. birbirinizden bekliyosunuz bişeyler. ama ikiniz de çekimser olunca sonuca ulaşamıyorsunuz. yarım kalıyor bişeyler. şu aranızdaki mesafeyi mi diyim sorunu mu bilemedim, her neyse onu kapatırsanız çok mutlu bi çift olabilirsiniz halbuki. sonracığıma, sana darılmış biri var. birini kırmışsın, sırtını dönmüş sana. sen arayı baya açmışsın, ama o unutmamış hala seni; öyle gördüm. son olarak iki tane dileğin var, ikisinin de önü açık. biri doğrudan olacak, biri için biraz daha bekleyebilir ve çabalayabilirsin.

Superman gibi bir erkek var sana doğru geliyor senin hayatında etkisi büyük bir erkek bu.Birisiyle de yollarını ayırıyorsun sen fakat bu durumdan karşı taraf üzgün baya bir o şekilde ayrılıyor.Sen bu kişiden de sanki kafanda olan bir kişiden dolayı ayrılıyorsun.Kafanda düşündüğün bu erkekle de az bir vakitte yollarınız kesişiyor.Üzerinde de nazar toplamışsın biraz.Nazarın etkisiyle kem gözlerden biraz bunalma yaşayacaksın yaşıyorsun da.İçinde baya bir sıkılmış.Haneden birisi erkek gibi baban olabilir içinde sıkıntıları var üstüne çok yük binmiş.Ya sen ya da bir başkası seni avucunun içine almış resmen.Bir erkekle daha çok bir çıkmışsın falda birbirinzi eraftaki kötülüklere karşı her şeye karşı koruyorsunuz.Çok büyük bir kısmet seni bekliyor fakat bu kısmetle de çok göze geleceksin.Bir konuda kazanacağın büyük bir zafer var.

Ben de teşekkür ederim canım... :)) Aşığım aşık... Ama uzakta o benden. supermanimi yanımda görmek istiyorum, ama olmuyor işte.. şimdilik gitmek zorunda. zorundalıklardan nefret ediyorum.

Ben de teşekkür ederim canım... :)) Aşığım aşık... Ama uzakta o benden. supermanimi yanımda görmek istiyorum, ama olmuyor işte.. şimdilik gitmek zorunda. zorundalıklardan nefret ediyorum.

Aşk güzel duygu vazgeçme aşktan aşık olmadan.Ama güzel gördüm aşkınızı superman her yere yansımış İnşallah çok mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…