Adında E olan senden hoşlanan bir erkek ümidini kesip senden vazgeçebilir..
sırtını dönüyor sabrı tükenmiş gibi..
Bir arkadaşının iki yüzlülüğünü görüp üzülebilirsin..
Bunu 3-5 kişilik kalabalıkta tartışma halinde yaşayabilirsin dikkat et
Eve gelen iki temiz kağıt var bunlar beyaz kapılar açıyor
hanede bir adam çok sıkıntılı bu kağıtlar onu rahatlatacak
Gönül ilişkilerinde zamanlaman yanlış Sen atağa geçtiğinde geç kalmış oluyorsun
Sana değer verenleri vaktinde farket derim
Sevgiler
birşeyi kafanda ve içinde bayağı bir sıkıntı yapmışşsın ama sanırım bunu kenara itmeye çalışıyorsun ve kısmen başarmışsın.
seda biri ile karşılıklı yaptığın bir konuşmada çok üzülüp sinirlenebilirsin.
temiz bir kelebeğin çıkmış.sana dost diye görünen art niyetli birisi olabilir eçvrenden
sana güzel bir beraberlik olabilir, yada varsa beraberliğin çok iyiye gidebilir. ama sanırım beraberliğin yok. fincanı kapatırken aklından sanırım iki şey geçmiş. bunlardan biri güzel bir birliktelik olabilir.
güzel bir haber alıp sevineceksin sanırım bayağı. birde sen şuan arkadaş gibi olduğun biri ile bir birliktelik mi düşündün bilemedim. ama sıkıntın bundan kaynaklı olabilir biraz. eğer değilse ark olarak gördüğün biri ile birlikteliğin olabilir.
ilerde bence seni güzel huzurlu bir yaşam bekliyor. canın sıktığın şeyler için değmez. çok güzel bir ağacın çıkmış.
jado bana iskambil açar misin. Ben de sana tarot bakarım. Ikimiz de kumral. O daha açık tenli.
Çok teşekkür ederim canım gerçekten
Şimdi yeni bir fal yükleyeceğğim de müsait olduğunda bakabilir misin yine ? İstersen ben de sana bakabilirim
Seda bu aksam bakamam zaten. Her zaman bakamiyorum inan. Agirlik verirse hic bakamiyorum burakiyorum.
Ama musait olunca bakmaya calisirim. Resimleri daha duzgun cek ama bidakine Cok psrca parca olmus bu resimler
turkuazımm nasılsın canım :) göremiyorum seni, özledim
Eki Görüntüle 567445 Eki Görüntüle 567452 Eki Görüntüle 567451 Eki Görüntüle 567450 Eki Görüntüle 567449 Eki Görüntüle 567448 Eki Görüntüle 567447 Eki Görüntüle 567446 Eki Görüntüle 567444 Eki Görüntüle 567453
Yükledim fincanımı.
Ceylin sana da birazdan yorum yapavağım canım.
Jado uygunsan senden de yorum isteyebilir miyim
Eki Görüntüle 567061 Eki Görüntüle 567069 Eki Görüntüle 567068 Eki Görüntüle 567067 Eki Görüntüle 567066 Eki Görüntüle 567065 Eki Görüntüle 567062 Eki Görüntüle 567063 Eki Görüntüle 567064 Eki Görüntüle 567070
kızlar falıma bakarmısınızz banaa baakana bende bakıcammm bu fala bakın
Canım hanede küs birileri var ve bu evde gerginliğe sebep oluyo sanki..
Askeriniz mi var adında V olan sıkıntıda gibi çıkmış..
Bir gelin var bembeyaz eşi ona çok düşkün ama kızın aklında başka bir erkek olabilir
İnadına bir evlilik belki de acabalı bir evlilik olabilir..
Zaten aklındaki erkek de bu evliliğe çok üzülüp başka bir kıza yöneliyor..
Senin ilişki durumunu bilemiyorum sevdiğin var mı ama
aldatılan biri olduğunu sezdim canım ya bir aldatma durumuyla karşılaşabilirsin..
Onun dışında güzel bir haber gelebilir..
Bu falın sıkıntılı çıkmış ama kısa bir süre sonra geçiyor sabret..
O kadar bilemiyorum yakın zamanda evlilik düşünmediğine göre bu gelin sen değilsindir..bu gelin ben değilim dimi bu gelin kim canım ?? benim sevdiğim var canım aldatılmadım ama terk edildim canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?