- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
O kadar bilemiyorum yakın zamanda evlilik düşünmediğine göre bu gelin sen değilsindir..
Ama bu terkedilişin ardından aldatma çıkabilir
Benim fal linkimi özelden attım sana canım..
Etrafında bzen sadık bazen de kötü düşünceye bürünen bir insan çıkmış.Hayallerin,düşüncelerin çok fazla senin.Sana hızlı adımlarla uçarak sanki gelen bir erkek var bu erkek senin düşüncelerini de değiştirecek.Etrafında böyle havalı,burnu havada kibirli biris çıkmış bu insan böyle giderse bir eyr de tökezleyip düşecek.Sen de bu duruma şahit olacaksın.Sevinçli bir haber geliyor sana.Hamilelikle ilgili bir haber alabilirsin.Bir erkekle el ele vermiş devam edersin yluna fakat bu erkeğin sırtında çok fazla uyükü,düşüncesi çıkmış.Bir konuda iki insan arasında kalmışsın bu da seni bulnaltıyor yoruyor biraz.Sen veya yakın olduğun birisi bir ilişki var fakat ikisi de karşılıklı olarak bu ilişkiye başlarsa sanki birilerine nispetle yapar gibi başlıyorlar.Biraz sıkıntın çıkmış ama ferahlayacaksın yakında sabretmen sabırlı olman gerekir her konuda.Alacağın her konuda emin olarak adım atman gerekir.
Etrafında bzen sadık bazen de kötü düşünceye bürünen bir insan çıkmış.Hayallerin,düşüncelerin çok fazla senin.Sana hızlı adımlarla uçarak sanki gelen bir erkek var bu erkek senin düşüncelerini de değiştirecek.Etrafında böyle havalı,burnu havada kibirli biris çıkmış bu insan böyle giderse bir eyr de tökezleyip düşecek.Sen de bu duruma şahit olacaksın.Sevinçli bir haber geliyor sana.Hamilelikle ilgili bir haber alabilirsin.Bir erkekle el ele vermiş devam edersin yluna fakat bu erkeğin sırtında çok fazla uyükü,düşüncesi çıkmış.Bir konuda iki insan arasında kalmışsın bu da seni bulnaltıyor yoruyor biraz.Sen veya yakın olduğun birisi bir ilişki var fakat ikisi de karşılıklı olarak bu ilişkiye başlarsa sanki birilerine nispetle yapar gibi başlıyorlar.Biraz sıkıntın çıkmış ama ferahlayacaksın yakında sabretmen sabırlı olman gerekir her konuda.Alacağın her konuda emin olarak adım atman gerekir.
ağzına sağlık canımm teşekkrederimm
sende aileye yönelme görünüyor canım. aileni daha fazla önemsediğin bir dönem görünüyor.
fal karışık çıktı biraz. daha doğrusu zıtlıklarla dolu. özlem ve sevgi kartları da var sorun ve mesafe kartları da. kalpleriniz ayrı şeyler fısıldıyor size, ama siz bambaşka şeyler yapıyorsunuz. senden yana sevgi kartı çıktı. ancak esmer bir bayan yüzünden aranıza girmiş bir mesafe görünüyor. erkekten yana özlem kartı çıktı ve sana sorun olarak yansıyor bu özlem kartı. ikiniz de özlüyorsunuz ama bu konuda bişey yapmıyorsunuz. beden kartlarınız bir arada çıkmış. hala birbirinizi istiyorsunuz, birbirinizi beğeniyorsunuz. bakalım ne olacak bu işin sonu, çok merak ediyorum :)
yazıyorum canım kartları
kılıç kraliçesi ters
kılıç prensi düz
adalet ters
kupa üçlüsü düz
kupa beşlisi düz
araba düz
azize ters
para üçlüsü ters
para onlusu ters
para dokuzlusu ters
Ablacim bana da iskambil bakar misin bende sana fotoğraf eklediğinde kahve falı bakacagim..
İkimiz de beyaz tenliyiz,onun saclari sariya dönük benimkiler kahverengi..
Eki Görüntüle 568474 Eki Görüntüle 568475 Eki Görüntüle 568476 Eki Görüntüle 568477 Eki Görüntüle 568478 Eki Görüntüle 568479
bakanlara iskambil açýyorum. gidene kadar tabi ki :)
Eki Görüntüle 568474 Eki Görüntüle 568475 Eki Görüntüle 568476 Eki Görüntüle 568477 Eki Görüntüle 568478 Eki Görüntüle 568479
bakanlara iskambil açıyorum. gidene kadar tabi ki :)
tam vakti :)
aile içinde çekilen bir özlem var. aileden biri şehir dışında falan mı?
canım karışık çıkmış biraz falın. tam çözemedim ama yorumlayım, sen hayatında olanlara göre yorumu değiştirirsin :)
senin kalbin bu erkekte hala (ayrıydınız demi), büyük bir sevgi besliyorsun. ama beden kartının yanında esmer tenli çok koyu değil teni, bir erkek çıkmış. sana yaklaşmaya çalışan biri olabilir. beyaz tenli erkeğin kalbi sana karşı özlemle dolu olduğunu söylüyor ama bunun sana ulaşmasına esmer tenli erkek engel oluyor. aynı zamanda başka bir esmer daha var bu erkek mi bayan mı bilemiyorum beden kartı çıkmamış sadece kalp kartı var. bu esmerle arana sorun girmiş, azımsanacak bir sorun değil. ona karşı bir özlem duyuyorsun sen de, varlığı sana iyi gelen biridir belki bu. bu kadar canım
Yüreðin ikiye bölünmüþ abla ya,bir karar aþamasýnda olacaksýn.Ýki þey arasýnda bir seçim yapman gerekecek gibi.Ama çok ferah olacak verdigin kararýn sonucu..
Ailenizde hasta veya yaþlý biri var mi bilmiyorum ama size dua eden yaþlý bir bayan var,durumu pek iyi deðil sanýrým sizden dua bekliyor o da..
Çok bariz bi 3 çýkmýþ,ayýn 3 u olur 13 ü olur veya 3.ay olur bilemem ama o tarihlerde çok çok istediginiz bir dileginiz gerceklesecek inþallah..Bu dileðiniziyaret engellemek icin cabalayan ama sadece cabaladigiyla kalan kilolu kýsa boylu bir de bayan var onu da çevrenizden uzaklastirmaniz lazim..
Hane içi kalabalýk görünüyor,bir de çift var..çifte kumrular gibisiniz masallaahhh :))
jadoocum kafanda karışıklar var kafan birşeylerden dolayı cok karışmış sanki iki kişi karşılıklı görşme yapıyorlar bir erkek ve bir bayan bu bayan sende olabilirsin kim bilemedim ama o kişiler her kimse cok güzel cıkmışlar okadar güzellerkii bende sevdiğim cocukla böyle olmak istyorumm((( kafanı karıştıran 2 şey var bu bir erkekle ilgili sanırım aynı zmanda güzel bir haber gelicek sana kuşun var cok güzel canım biryerlere gitmeyi düşünmüşsün ama engel var sanırım yollarn netleşmemş sıkıntılymışsındı biraz canım ama o sıkıntılarını nişanlınlamı paylaştın ne bir erkekle paylaşmış ve biraz rahata kavuşmuşsun şimdi okadar sıkıntılı değilsin canım gördklerim bunlar canım sende bana kahve falıma bakarmısın yada iskambl acsanda olur ben beyaz o kumral canı
Ayy ablacim evet ya babam il dışında çalışıyor hafta sonları geliyor sadece,ailecek ozlem çekiyoruz :/ :)
Evet Ablacim ayriyiz biz hala da seviyorum:/
Ya şu esmerler çok karistiriyo beni hepsürekli esmer insanlar cikiyo valla falimda,yakında cozcem bunların kim olduğunu insallahh :)
çok teşekkür ederim Ablacim yaa :) kez daha duymak istiyorum,ozlemis beni değil miiiii :))))
teşekkür ederim canım :)
evet gitmek istediğim iki yer ama gidemiyorum maalesef.
iskambil açayım canım.
bir görüşme var ve bu görüşmenin sonunda bir teklif.
canım falında birliktelik görünüyor. gayet olumlu ve güzel şeyler çıktı. kalpleriniz karşılıklı atıyor, aşk ve sevginin hakim olduğu görünüyor. kısa ve öz oldu ama bence tam güzel oldu. bu kadar çıktı canım :)
teklifin barışma teklifi olur umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?