sağolasın canım ama bu eski sözlüm değil barışmam onunla artık ben şimdi aylardır arkadaş gbi görştüğüm hayatımda olmasını istediğim sevdiğim bir erkek arkadaşımdı önceden ama şmdi benim sevdiğim bir insan oyüzden bu barışma teklifi değil de bir hayatı beraber yaşama teklifi olsun :))
hmmmmmmmmmm :) hayırlı olsun canım, inşallah dilediğin gibi olur :)
Geldim canım :)
Ben de nişanlımda kumralız.
Ben daha açığım ondan :)
OoOoO bakmayalı biriken bir şeyler var bundaaa..Sende de birikmiş bir şeyler.Üstüne dağ gibi yük olan bir sorun var.Bu işle alaklı olabilir gözünde büyümüş.Bir kadın var kalın dudaklara sahip sırtını sana dönmüş belkide görüşmüyorsunuzdur uzun zamandır saçlarını tepeden toplamış koyu renk saçları var.Hakkında konusuyor ama bu sefer iyi yorumluyor seni.Beyaz çünkü düşünceleri :) Yakın bir zamanda eline ipini alacağın bir şey olacak başlayacaksın yani tutacaksın ipi devamını getireceksin bunu başarıyla yorumluyorum.Nişanlının tercihleri olmuş galiba.Bir şeyleri tercih etmiş karşılaştırıp onu sevindirecek haberler alacaksınız onun tarafından pek sorun yok ama sen sanırım düğünün tam belli olmadığı için takmaya başlamışsın.Buna aileler el atacak az bir zaman kalmış ben yine duvak gibi bir şey görüyorum evlilikle alakalı bu güzel bir birliktelik bu birlikteeliğin nişanlına çok yarıyo acayip şans ve mutluluk getirmişsin ona :) birisi senden borç para alabilir bu sıra bence kendi bütçeni iyi ayarlayarak adım at çünkü ipini tutacağın şeyde para harcaman olacak ekonomik çöküşe girme jado
hoşgeldin :)
ama sen onu çok kocaman özlüyorsun. nişanlın da seni çok özlemiş ama senin duyguların daha yoğun görünüyor. evlilik ve aile kartı çıktı erkeğin yanında. evliliğe duyduğu özlem görünüyor, beklemeniz mi gerekiyor yoksa sizin de ya da birbirinizden uzakta mısınız. özlem kartları o kadar yoğun çıktı ki.
senin arkadaşın olan bir bayan var, açık tenli. ve bir de esmer tenli erkek çok esmer değil. ikisi de seninle bağlantılı görünüyor ve ikisinin yanında da duygusal yakınlaşma kartı çıktı. seninle böyle bir haberi paylaşan arkadaşların olabilir veya sen iki kişi arasında iletişim sağlayabilirsin :)
bu kadar çıktı canım.
Güzel canım ağzına sağlık :)
Yakınız ama evlenemiyoruz şuan maddi sorun var. :)
Beklemedeyiz anlıycağın.
Sağolasın canım...
püff bizde de var aynı dert
inşallah çabuk geçer, hemencecik evlenirsinizz
Sağolasın canım.
Sen de nişanlımısın?
sende aileye yönelme görünüyor canım. aileni daha fazla önemsediğin bir dönem görünüyor.
fal karışık çıktı biraz. daha doğrusu zıtlıklarla dolu. özlem ve sevgi kartları da var sorun ve mesafe kartları da. kalpleriniz ayrı şeyler fısıldıyor size, ama siz bambaşka şeyler yapıyorsunuz. senden yana sevgi kartı çıktı. ancak esmer bir bayan yüzünden aranıza girmiş bir mesafe görünüyor. erkekten yana özlem kartı çıktı ve sana sorun olarak yansıyor bu özlem kartı. ikiniz de özlüyorsunuz ama bu konuda bişey yapmıyorsunuz. beden kartlarınız bir arada çıkmış. hala birbirinizi istiyorsunuz, birbirinizi beğeniyorsunuz. bakalım ne olacak bu işin sonu, çok merak ediyorum :)
yazıyorum canım kartları
kılıç kraliçesi ters
kılıç prensi düz
adalet ters
kupa üçlüsü düz
kupa beşlisi düz
araba düz
azize ters
para üçlüsü ters
para onlusu ters
para dokuzlusu ters
Gelinliğini giymişsin yine hızlı adımla evliliğe doğru gidiyorsun.Düğünün olmasıyla ilgili zamanla üç vaktin var sanki.Düğünün olmasıyla ilgili sanki ufak bir sorununuz var gibi yani hızla ilerlemesiyle ilgili.Bir de bir kadın sanki senin kafanı karıştırıyor gibi geldi evlilik konusunda bana.Belki de sen fark etmiyorsun bu kadının amacını.Bazı konularda artık bazen umursamaz davranıyorsun.Üç tane de yolun çıkmış canım.Tüm sıkıntı ve dertlerine arkanı dönmüşsün artık hızla mutluluğa huzura giden yola ilerliyorsun.Uzaktan uzağa akbaba gibi sanki seni gözetleyen birisi var.Bu kişi seni maddi açıdan da biraz zor duruma sokabilir bunun içinde çabası var gibi.Bir dönem sanki sen düşüncelerinle sıkıntılarınla baş başa kalacaksın fakat bir kişi sana bu konuda koşa koşa geliyor yardımcı olmak için.İsminde veya soyadında E harfi olan birisi ile belki sorun yaşayabilirsin.Erkek gibi geldi bana ama kız da olabilir sana bir hediye veriyor gibi senin tam da sıkıntılı olduğun döneme geliyor bu hediye.Yatan birisi çıkmış kadın veya erkek onu çözemedim ama rahatsızlanabilir kimse dikkat etsin bu kişi.Genel olarak için ferah aslında ama özellikle iki tane üzerine binmiş yük,sıkıntı çıkmış.Biraz üzülebilirsin bazı konularda yalnız hissedebilirsin kendini ama hepsi gelip geçici sen içini ferah tut yeter ki
Ben de hep senden çıktıktan sonra görüp yorum yapıyorum geç kalıyorum :) Neyse canım teklif var ısrar yok diyeyimBakabilirsen eğer ben de iskambil isteyeilir miyim senden.İkimizde beyaz tenliyiz o bana göre biraz daha beyaz tenli canım
teşekkür ederim canım :)
artık gerçek olsun şu falların güzel çıkanları :)
canım ben erken yatmaya çalışıyorum, sabah işe gidiyorum malum. uykusuz kalıyorum sonra.
yattıktan sonra aklıma geldi seda yorum yazarsan açıcam sana fal diye yazsaydım dedim kendi kendime
kalpleriniz bir arada çıkmış canım. sana çok bağlı görünüyor, ama sen onu daha çok düşünüyorsun. daha çok üstüne düşüyorsun. sana bir teklifte bulunabilir. yakınlaşma ile ilgili bir teklif. rengine göre duygusal yakınlaşma mı fiziksel yakınlaşma mı diye ayırt ediliyor ama beden kartlarınız arasında çıkmış yakınlaşma kartı da.bilemedim ne desem :) hem duygusal hem fiziksel yakınlaşma isteği var erkekten yana diyim en iyisi :)
Eki Görüntüle 568474 Eki Görüntüle 568475 Eki Görüntüle 568476 Eki Görüntüle 568477 Eki Görüntüle 568478 Eki Görüntüle 568479
bakanlara iskambil açıyorum. gidene kadar tabi ki :)
Eki Görüntüle 569513 Eki Görüntüle 569514 Eki Görüntüle 569515 Eki Görüntüle 569516 Eki Görüntüle 569517 Eki Görüntüle 569518 Eki Görüntüle 569519 Eki Görüntüle 569520 Eki Görüntüle 569521
FALIMA BAKARMISINIZ kızlarr bende sizee bakarım bana bakana bakmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?