Bu da benim fal topiğim olsun :)

hmmmmmmmmmm :) hayırlı olsun canım, inşallah dilediğin gibi olur :)

OoOoO bakmayalı biriken bir şeyler var bundaaa..Sende de birikmiş bir şeyler.Üstüne dağ gibi yük olan bir sorun var.Bu işle alaklı olabilir gözünde büyümüş.Bir kadın var kalın dudaklara sahip sırtını sana dönmüş belkide görüşmüyorsunuzdur uzun zamandır saçlarını tepeden toplamış koyu renk saçları var.Hakkında konusuyor ama bu sefer iyi yorumluyor seni.Beyaz çünkü düşünceleri :) Yakın bir zamanda eline ipini alacağın bir şey olacak başlayacaksın yani tutacaksın ipi devamını getireceksin bunu başarıyla yorumluyorum.Nişanlının tercihleri olmuş galiba.Bir şeyleri tercih etmiş karşılaştırıp onu sevindirecek haberler alacaksınız onun tarafından pek sorun yok ama sen sanırım düğünün tam belli olmadığı için takmaya başlamışsın.Buna aileler el atacak az bir zaman kalmış ben yine duvak gibi bir şey görüyorum evlilikle alakalı bu güzel bir birliktelik bu birlikteeliğin nişanlına çok yarıyo acayip şans ve mutluluk getirmişsin ona :) birisi senden borç para alabilir bu sıra bence kendi bütçeni iyi ayarlayarak adım at çünkü ipini tutacağın şeyde para harcaman olacak ekonomik çöküşe girme jado

Geldim canım :)
Ben de nişanlımda kumralız.
Ben daha açığım ondan :)

hoşgeldin :)

ama sen onu çok kocaman özlüyorsun. nişanlın da seni çok özlemiş ama senin duyguların daha yoğun görünüyor. evlilik ve aile kartı çıktı erkeğin yanında. evliliğe duyduğu özlem görünüyor, beklemeniz mi gerekiyor yoksa sizin de ya da birbirinizden uzakta mısınız. özlem kartları o kadar yoğun çıktı ki.
senin arkadaşın olan bir bayan var, açık tenli. ve bir de esmer tenli erkek çok esmer değil. ikisi de seninle bağlantılı görünüyor ve ikisinin yanında da duygusal yakınlaşma kartı çıktı. seninle böyle bir haberi paylaşan arkadaşların olabilir veya sen iki kişi arasında iletişim sağlayabilirsin :)
bu kadar çıktı canım.

birikti tabi :)
evet öyle bir bayan var, önceden aramız bozuktu artık iyi :)
gelsin artık şu iyi haberler ben çatlamadan önce yahu :)
hep diyor zaten sen benim şansımsın diye ama ben çok şanssızımdır, bakalım :)
kimseye borç vericek durumda değilim valla, kim isterse sen bana borç ver derim ancak

Güzel canım ağzına sağlık :)
Yakınız ama evlenemiyoruz şuan maddi sorun var. :)
Beklemedeyiz anlıycağın.
Sağolasın canım...

Son düzenleme:

aranızda soğuk bir tartışma olmuş. Adaletsiz bir tartışmaymış. Senin evlilikle ilgili düşüncelerin ters dönmüş.bir hayal kırıklığın olmuş. Üzülmüşsün. Sanırım tartışma ile ilgili. Işle ilgili güzel mücadelelerin var. Başarı gözüküyor. Nişanlınla anlaşmazlık görünüyor. Iyi bir aile kuramamaktan korkuyorsun. Son kartın bana geciken bir durumu gösteriyor. Kendini toparlamani söylüyor.

Gelinliğini giymişsin yine hızlı adımla evliliğe doğru gidiyorsun.Düğünün olmasıyla ilgili zamanla üç vaktin var sanki.Düğünün olmasıyla ilgili sanki ufak bir sorununuz var gibi yani hızla ilerlemesiyle ilgili.Bir de bir kadın sanki senin kafanı karıştırıyor gibi geldi evlilik konusunda bana.Belki de sen fark etmiyorsun bu kadının amacını.Bazı konularda artık bazen umursamaz davranıyorsun.Üç tane de yolun çıkmış canım.Tüm sıkıntı ve dertlerine arkanı dönmüşsün artık hızla mutluluğa huzura giden yola ilerliyorsun.Uzaktan uzağa akbaba gibi sanki seni gözetleyen birisi var.Bu kişi seni maddi açıdan da biraz zor duruma sokabilir bunun içinde çabası var gibi.Bir dönem sanki sen düşüncelerinle sıkıntılarınla baş başa kalacaksın fakat bir kişi sana bu konuda koşa koşa geliyor yardımcı olmak için.İsminde veya soyadında E harfi olan birisi ile belki sorun yaşayabilirsin.Erkek gibi geldi bana ama kız da olabilir sana bir hediye veriyor gibi senin tam da sıkıntılı olduğun döneme geliyor bu hediye.Yatan birisi çıkmış kadın veya erkek onu çözemedim ama rahatsızlanabilir kimse dikkat etsin bu kişi.Genel olarak için ferah aslında ama özellikle iki tane üzerine binmiş yük,sıkıntı çıkmış.Biraz üzülebilirsin bazı konularda yalnız hissedebilirsin kendini ama hepsi gelip geçici sen içini ferah tut yeter ki

Ben de hep senden çıktıktan sonra görüp yorum yapıyorum geç kalıyorum :) Neyse canım teklif var ısrar yok diyeyim Bakabilirsen eğer ben de iskambil isteyeilir miyim senden.İkimizde beyaz tenliyiz o bana göre biraz daha beyaz tenli canım

teşekkür ederim canım :)
artık gerçek olsun şu falların güzel çıkanları :)
canım ben erken yatmaya çalışıyorum, sabah işe gidiyorum malum. uykusuz kalıyorum sonra.

yattıktan sonra aklıma geldi seda yorum yazarsan açıcam sana fal diye yazsaydım dedim kendi kendime

kalpleriniz bir arada çıkmış canım. sana çok bağlı görünüyor, ama sen onu daha çok düşünüyorsun. daha çok üstüne düşüyorsun. sana bir teklifte bulunabilir. yakınlaşma ile ilgili bir teklif. rengine göre duygusal yakınlaşma mı fiziksel yakınlaşma mı diye ayırt ediliyor ama beden kartlarınız arasında çıkmış yakınlaşma kartı da.bilemedim ne desem :) hem duygusal hem fiziksel yakınlaşma isteği var erkekten yana diyim en iyisi :)

Bak gördün mü kalp kalbe karşıymış İnşallah çıkar en yakın zamanda canım aynı şekilde senin dediklerinde çıksın süper olur Çok teşekkür ederim ayrıca canım :)

canım seni dik durmuş bir şekilde görüyorum. Ayakların yere sağlam basıyor. Güzel bir haber geliyor. Sen çok mutlu oluyorsun. Uzaklardan birisi geliyor. Üzerinde bir yük var bu kişinin. Için biraz rahatlamış.. Kalbin aydınlanıyor. Içinin sıkıntısı tamamen atılmamış. Kese gibi birşey görüyorum. Cebin dolacak anlaşılan. Kesen taşıyor resmen. Taşın üzerine oturmuş yorgun Birisini görüyorum. 2 kişi sırt sırta dönmüş. Sanki alınganlık yapmışlar gibi. Küçük balıkların var. Parasal kısmetlerin var. Tabağın çok kalabalık çıkmış. Kuşların çok fazla. Bu aralar çok haber alacaksın. Herşey gönlünce olsun. Canım iskambil açar misin. Ikimiz de kumral. Ben daha koyu tenliym.

Canım öncelikle hararetli bir tartışma içinde bir kadın ve bir erkek gördüm.Erkek hep üste çıkmaya çalışan bir tip,haksız da olsa kendini haklı cikaranlardan.Biraz çift karakterli,bir anı bir anını tutmuyor sanki.İkizler burcu mu ne :)

Sıkıntılı ve karamsar bir donemden geçiyorsun,içini çok karartmissin ama feraha ereceksin Allah'in izniyle..
Cook çok büyük bır baligin var.
Eğer zayıf ve uzunca olan bayan sensen surekli dualar ettigin dileğin gerçekleşecek inşallah canimm.Ama eğer sen degilssen de senin için dua eden bir bayan var..
Ama bu dileginin biraz engelleri var.Engeller insanlar hep.Ulaşmak istedigin hedefe ulasamamissin onlar yüzünden ama ulasacaksin..
Şu ilk bastaki tartışma dediğim eski erkek arkadaş falan olabilir yaa,sana yeniden kol kanat germek isteyen biri bu,ama iliskinizde zamaninda çok kavgalar ve tartismalar olmuş,yipranmissiniz bu yuzden.
sen kendi hayatına göre yorumla artık,erkek arkadasin varsa eğer bir ayrilik ve yipranmadan sonra yeniden birliktelik olacak .Ama aklın hala eskilerdeyse o kişiden sana geri dönüş olacak canım.

Jado ablamm bana iskambil acar misinn,ikimizde beyaz tenliyiz onun saclari sariya dönük benimkiler kahverengi..
Foto koyduğunda fal bakacagim ablacim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…