- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
Canım öncelikle hararetli bir tartışma içinde bir kadın ve bir erkek gördüm.Erkek hep üste çıkmaya çalışan bir tip,haksız da olsa kendini haklı cikaranlardan.Biraz çift karakterli,bir anı bir anını tutmuyor sanki.İkizler burcu mu ne :)
Sıkıntılı ve karamsar bir donemden geçiyorsun,içini çok karartmissin ama feraha ereceksin Allah'in izniyle..
Cook çok büyük bır baligin var.
Eğer zayıf ve uzunca olan bayan sensen surekli dualar ettigin dileğin gerçekleşecek inşallah canimm.Ama eğer sen degilssen de senin için dua eden bir bayan var..
Ama bu dileginin biraz engelleri var.Engeller insanlar hep.Ulaşmak istedigin hedefe ulasamamissin onlar yüzünden ama ulasacaksin..
Şu ilk bastaki tartışma dediğim eski erkek arkadaş falan olabilir yaa,sana yeniden kol kanat germek isteyen biri bu,ama iliskinizde zamaninda çok kavgalar ve tartismalar olmuş,yipranmissiniz bu yuzden.
sen kendi hayatına göre yorumla artık,erkek arkadasin varsa eğer bir ayrilik ve yipranmadan sonra yeniden birliktelik olacak .Ama aklın hala eskilerdeyse o kişiden sana geri dönüş olacak canım.
Jado ablamm bana iskambil acar misinn,ikimizde beyaz tenliyiz onun saclari sariya dönük benimkiler kahverengi..
Foto koyduğunda fal bakacagim ablacim ..
Ceylin birazdan yorumunu göndereceğim canım.Ben de yükleyeceğim canım birazdan senden de yorumlarını bekliyorum
CEYLİN : OO maşallah tüm sıkıntılar gitmiş sayılır canım sıkıntıların azalmış rahatlıyorsun iyice.Güzel günler bekliyor seni.Başından aşağı şans yağacak resmen.Bir konuda duan diğien var senin.Birisi var ki etrafında sana biraz tependen bakıyor ya biraz bencil birisi ya da seni korumak isteyen birisi.Kocaman bir balığın çıkmış kısmetin sen bu kısmet içinde dualar ediyorsun bu kısmete kavuşman yakındır canım.Az bir zaman kalmış çünkü.İki tane yolun var.İki konuda özellikle çok düşüncen var fakat bu düşüncelerinle ilgili yol alıyorsun sen.Bir takım insanlarla tartışma durumuna girebilirsn.Haneden de bir erkeğin sıkıntısı çıkmış.Bir elbise giyip kalabalık bir ortama dahil olabilirsin.Sana kısmet olacak erkekte sana sadık olacak ve uysal skain yapıda bir insan.Etrafındaki bazı insanlara da dikkat etmelisin düşünceleri pek iyi değil.Hakkında her şeyin hayırlısı canım
bu erkek yeni birisimi canım yoksa şuan sevdiğim dediğim kişimi canım
Bana kalırsa dua ettiğin düşündüğün kşi kimse o gibi geldi ama bilemem tabi gerçekte kim olur.
dua ettiğim kişi sevdiğim dediğim şuanki kişi canım inşallh olur ağzına saglıkkkkkk yaaaaaaa
Eki Görüntüle 568474 Eki Görüntüle 568475 Eki Görüntüle 568476 Eki Görüntüle 568477 Eki Görüntüle 568478 Eki Görüntüle 568479
bakanlara iskambil açıyorum. gidene kadar tabi ki :)
Eki Görüntüle 569513 Eki Görüntüle 569514 Eki Görüntüle 569515 Eki Görüntüle 569516 Eki Görüntüle 569517 Eki Görüntüle 569518 Eki Görüntüle 569519 Eki Görüntüle 569520 Eki Görüntüle 569521
falıma bakarmısınız kızlarr bende sizee bakarım bana bakana bakmaya devam
cnm öncelikle için cok sıkılmış kahven cok karışık...falında cok buyuk bir balık var ama öyle böyle degil maşallah:)cok büyük bir nasıbın var...bide cnm falında iyi yapılı bir erkek var bir bayana cok yükleiyor ama erkegin arkasında başka bir bayan mani olmaya calışıyor cok gergin bir ortam...yol ayrımında kalmışsın karar vermelisin bir yolun var onu secersen sıkıntılı digerini seçersen cok ferah olacak senin için..bide sevgilin mi var bilmiyorum bir erkekle birlikle bir masada oturuyor cıkmışsın cok asıksın sen sanki ama senin bu ilişkide yükün daha cok gibi...bu kadar gördüm cnm bende falımı aksam yüklerim buraya sende bana bakarsan sevinirim:))
sağol canım akşam koy bakarım tabikide mutlaka cevap yazarım
iyi şeyler söyle canım:)
canım sen sıkılmış biraz böyle ama o sıkıntını birisi alıp götürmüş yolların cıkmış 3-4 tane yolun var canım yollara gidiceksin cok ferah ve güzel yollar ama bir yola iki kişiyle birlikte gidiceksin senin sıkıntın aşkla iligili aşk konusunu biraz kafaya fazla takmışsın ağlamışsın hatta bir tane köpek mi desem biraz horoza da benziyor havladı havlicak yada öttü ötücek :) yolun agzında bu hayvan :) bir erkek orta baylarda sana dpgru bakmıs ama sen ona sırtını dönmüşsün birde büyük bir kısmetin var balığın balık para demektir sen süslenmiş biryere gidiyorsun gördklerm bunlar canım şuan braz keyfim yok oyzden bukadar kısa oldu baska bir falına tekrar bakıcam canım umarım bilmşmdr
olsun sagol canım acaba süslenmiş nereye gidiyorum merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?