Bu da benim fal topiğim olsun :)

canım benim cok teşekkürederimm kahveni koyabilirsin istersen canım bende sana kahve falına bakayım ağzına sağlık buarada

Ceylin birazdan yorumunu göndereceğim canım.Ben de yükleyeceğim canım birazdan senden de yorumlarını bekliyorum

CEYLİN : OO maşallah tüm sıkıntılar gitmiş sayılır canım sıkıntıların azalmış rahatlıyorsun iyice.Güzel günler bekliyor seni.Başından aşağı şans yağacak resmen. Bir konuda duan diğien var senin.Birisi var ki etrafında sana biraz tependen bakıyor ya biraz bencil birisi ya da seni korumak isteyen birisi.Kocaman bir balığın çıkmış kısmetin sen bu kısmet içinde dualar ediyorsun bu kısmete kavuşman yakındır canım.Az bir zaman kalmış çünkü.İki tane yolun var.İki konuda özellikle çok düşüncen var fakat bu düşüncelerinle ilgili yol alıyorsun sen.Bir takım insanlarla tartışma durumuna girebilirsn.Haneden de bir erkeğin sıkıntısı çıkmış.Bir elbise giyip kalabalık bir ortama dahil olabilirsin.Sana kısmet olacak erkekte sana sadık olacak ve uysal skain yapıda bir insan.Etrafındaki bazı insanlara da dikkat etmelisin düşünceleri pek iyi değil.Hakkında her şeyin hayırlısı canım

bir yoll var uzun mu uuzun sanki yurt dışımı desem cok uzun bir yol cnkü sen uzağa gidiceksin yada birilerimi gelicek uzaklardan sana ne sıkıntıların gitsede kafan hala karışık yine kafanı bulandıran sorular var kafanda bir muradın olucak at birgüzel koşmaya hazırlanmış bir şeklde sana geliyorr arkası nasıl yüklü biliyorsun nasıl güclü bir at o muradın cok güzell ama bu atın önünde engeller var bir takım engeller gecicek bunlar bu engeller yok olucak ama cok azcık zmanı var canım buarada bakıyorumm da sıkıntılarımız gitmiş atmışsın o sıkıntıları z harfli brinden bir haberin gelyor göz var sende yaaa nazar cıkmışş okut kendine canımm birisinin sende gözüü var gercektende tam dibinde bir insan bu bir erkek bir bayanı sevincden kucaklamış havalara kaldrıyor bu bayan senmisin sende olabilirsin uzun boylu bir erkek bu okadar mutluki bir habere sana sarılıyor elim yazdı sana kelimesini vardır bundada birşey demekki o sensin sevincden dönüyor gbisiniz özellikle erkek ama cok mutlu kızın arkdasında ise bir tane kadın var duran onları izleyen gördklerm bunlar canım umarım güzel bakmışımdr gerci uykulu uykulu baktım ama genede bukadar söylemem bile iyidir bazen hc blemyorum

bu erkek yeni birisimi canım yoksa şuan sevdiğim dediğim kişimi canım

seda merhaba,

geçen demiştin diye yükledim resimleri.

Eklentiler

• $IMG_1001.webp
    31 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_1002.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_1003.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_1005.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:

bir tartışma yaşamışsınız. bu durum düzelmeye başlıyor. kalbiniz aydınlanmaya başlamış. büyük bir kalp var. kalp dibe doğru çöküyor. sanki birşeyleri çabalıyorsunuz da olmuyor gibi. kendinizi birşeye çok kaptırmışsınız. uzaklardan gelen biri var. bu kişiyle bir kırgınlık var sanki. mesafeler sorun oluyor. kendinizi toparlamaya çalışıyorsunuz. uzun boylu birisinin tepesinde kocamn bir kuş var. sizi şaşırtan bir haber alacaksınız. tabaktada gruplu konuşmalar görünüyor. kalabalık bir yerdesiniz sanki. bunları görebildim. he şey gönlünüzce olsun...

benim için iskambil açabilir misiniz. ben kumral , o da kumral. o biraz daha açık tenli. teşekkürler.

TURKUAZ: Aslında gerçekte çok pozitif yardımsever bir insansın sen.Fakat bazı anla roluyor ki kendi kabuğuna çekiliyor kendi kendine düşünüyorsun yalnız kalıyorsun.Birisi yüzünden üzülmüşsün sen başını eğmiş düşünüyorsun bu konuda da başka birisinden yardım alacaksın yani sana merhametli şekilde elini uzatacak yaralarını sarmaya çalışacak senin.Birisi sana bir konuda iki fırsat sunacak.O fırsatlardan birini değerlendirirsin de sana başka bir kapı daha açılacak ve bir konuşman olacak birisiyle.İçini biraz sıkmışsın biraz sıkıntıların çıkmış.Nasibi bol insansın ne zaman kendini şanssız nasipsiz gibi hissetsen hayatına o anda bir kısmet geliyor.Bazılarını değrlendiremiyorsun bazılarını değerlendiriyorsun.Birisi zor durumda kalacak ve senden yardım isteyecek.Hane içinde de bir takım sıkıntılar olmuş fakat bu sıkıntılar üsütünzden kalkıyor aydınlık ferahlama yakındır.Haneden üç kişi yola çıkacak hepsi aynı yola gidecek gibi belki farklı zamanlara oalbilir ama birbirini takiben gidecekler zaman olarak aynı yoldan.Adak felan adadın mı sen veya ailenden biris bilmiyorum ama burada öyle bir durum çıkmış adak varsa bir konuda o konu gerçekleşecek gibi geldi bana.Adak yoksa da ailecek çok istediğiniz beklediğiniz bir durum gerçekleşecek.Bir miktar para geçecek elinize.Sakin gibi görünen ama içten pazarlıklı birisi var etrafında bu kişi sana ulaşmaya çalışıyor.Bir durum karşısında da birisini karşına alabilirsin.Her şey gönlünce olsun canım.

cnm öncelikle için cok sıkılmış kahven cok karışık...falında cok buyuk bir balık var ama öyle böyle degil maşallah:)cok büyük bir nasıbın var...bide cnm falında iyi yapılı bir erkek var bir bayana cok yükleiyor ama erkegin arkasında başka bir bayan mani olmaya calışıyor cok gergin bir ortam...yol ayrımında kalmışsın karar vermelisin bir yolun var onu secersen sıkıntılı digerini seçersen cok ferah olacak senin için..bide sevgilin mi var bilmiyorum bir erkekle birlikle bir masada oturuyor cıkmışsın cok asıksın sen sanki ama senin bu ilişkide yükün daha cok gibi...bu kadar gördüm cnm bende falımı aksam yüklerim buraya sende bana bakarsan sevinirim:))

sağol canım akşam koy bakarım tabikide mutlaka cevap yazarım

Eklentiler

• $P0489_061212.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $P0490_061212.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $P0492_061212.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $P0493_061212.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $P0494_061212.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $P0497_061212.webp
    22 KB · Görüntüleme: 55
  • $P0500_061212.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $P0502_061212.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 60
iyi şeyler söyle canım:)

canım sen sıkılmış biraz böyle ama o sıkıntını birisi alıp götürmüş yolların cıkmış 3-4 tane yolun var canım yollara gidiceksin cok ferah ve güzel yollar ama bir yola iki kişiyle birlikte gidiceksin senin sıkıntın aşkla iligili aşk konusunu biraz kafaya fazla takmışsın ağlamışsın hatta bir tane köpek mi desem biraz horoza da benziyor havladı havlicak yada öttü ötücek :) yolun agzında bu hayvan :) bir erkek orta baylarda sana dpgru bakmıs ama sen ona sırtını dönmüşsün birde büyük bir kısmetin var balığın balık para demektir sen süslenmiş biryere gidiyorsun gördklerm bunlar canım şuan braz keyfim yok oyzden bukadar kısa oldu baska bir falına tekrar bakıcam canım umarım bilmşmdr

olsun sagol canım acaba süslenmiş nereye gidiyorum merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…