Bu da benim fal topiğim olsun :)

yani canım her aksam her aksam gına gelir adıma 1 ay olacak nerdeyse sürekli bakıyoruz farkındamısınız ne enerji bizdeki yahu

yani canım her aksam her aksam gına gelir adıma 1 ay olacak nerdeyse sürekli bakıyoruz farkındamısınız ne enerji bizdeki yahu

kahve falına bakmayı önceden de pek sevmiyordum baktırmayı severim sadece ama dünkü iskambil yorumlarından sonra ondan da bıktım canım burda size bakıyordum bir iki de isteyen oluyordu onlara bakıyordum sıkılmıyrdum. dün kelebekle çıldırdık rsmen

kuzum noldu nein var jadalozum ( kusura bkma öğlen dönemedim sana telefondan yazdgm icin gec döndm ama canım nein var ne falı istersn kahve bakablrm iskambl blmyrm canım

insanlıktan nasibini almamış insanlar deli ediyor beni. katlanamıyorum. sonra da böyle çıldırıyorum :)
sağol canım. birazdan eklicem foto. bugün fal bakmıyorum sohbet var sadece :)

insanlıktan nasibini almamış insanlar deli ediyor beni. katlanamıyorum. sonra da böyle çıldırıyorum :)
sağol canım. birazdan eklicem foto. bugün fal bakmıyorum sohbet var sadece :)

aman be canım :)) salla takma kimseyi kendini bile takma hatta ben böyle yaşıyorum yaşamaya calışıyorum cıldrma hic boşver sen görmedim duymadım bilmiyorum yap 3 maymunu oyna :) ekle canm bakalm baklm bugn iskmbl yokmu kız :))

3 maymunu oynucak durum olsa oynardım da direk benimle alakalı bir durum. yaz boyu planladığım her şey suya düştü. nişanlımı görebilme ihtimalim bile.
yok canım fal bakmıyorum bugün

3 maymunu oynucak durum olsa oynardım da direk benimle alakalı bir durum. yaz boyu planladığım her şey suya düştü. nişanlımı görebilme ihtimalim bile.
yok canım fal bakmıyorum bugün
aaa bende burdan bi durum oldu sandım canım hani forumdan birilerine canın sıkkın sandım ondan öyle dedim neden herşey suya düştüki jadalozum nişnlını neden göremcksn (

aaa bende burdan bi durum oldu sandım canım hani forumdan birilerine canın sıkkın sandım ondan öyle dedim neden herşey suya düştüki jadalozum nişnlını neden göremcksn (

yok canım. burdan bi durum olsa lafımı söyler çekilirim :)
burdan babam izin alamıyor ordan nişanlım izin alamıyor. son anda terslik çıkardılar işte. iki gündür etmediğim laf kalmadı bunları yapanlara.

hadi ya canım üzülme sıkma canını vardır bundada bir hayr canm normalde haftsnları görşmyrmusunuz nşşnlınla

hadi ya canım üzülme sıkma canını vardır bundada bir hayr canm normalde haftsnları görşmyrmusunuz nşşnlınla

hayır canım. 2 ay oldu nişanlanalı. en son nişanlandığımız gün gördüm.
okullar açıldıktan sonra görebilccem ama 2 ayın acısını bi gün de olsa çıkaralım demiştik. memlekete her zaman gidemiyorum ben. kendi evlerinde ağırlayacaktı beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…