ceylinnnnnnnnn iki gündür moralim çok bozuk kız gel az da sen bana fal bak
yani canım her aksam her aksam gına gelir adıma1 ay olacak nerdeyse sürekli bakıyoruz farkındamısınız ne enerji bizdeki yahu
kuzum noldu nein var jadalozum( kusura bkma öğlen dönemedim sana telefondan yazdgm icin gec döndm ama canım nein var ne falı istersn kahve bakablrm iskambl blmyrm canım
insanlıktan nasibini almamış insanlar deli ediyor beni. katlanamıyorum. sonra da böyle çıldırıyorum:)
sağol canım. birazdan eklicem foto. bugün fal bakmıyorum sohbet var sadece :)
aman be canım :)) salla takma kimseyi kendini bile takma hatta ben böyle yaşıyorum yaşamaya calışıyorumcıldrma hic boşver sen görmedim duymadım bilmiyorum yap 3 maymunu oyna :) ekle canm bakalm baklm bugn iskmbl yokmu kız :))
aaa bende burdan bi durum oldu sandım canım hani forumdan birilerine canın sıkkın sandım ondan öyle dedim neden herşey suya düştüki jadalozum nişnlını neden göremcksn3 maymunu oynucak durum olsa oynardım da direk benimle alakalı bir durum. yaz boyu planladığım her şey suya düştü. nişanlımı görebilme ihtimalim bile.
yok canım fal bakmıyorum bugün
koy bakalm arkdaşım ben pek fazla anlamıyorum ama anladıgım kadarını söylerim sana :)kızlar bende kahve falı yüklesem bakar mısınız ?
aaa bende burdan bi durum oldu sandım canım hani forumdan birilerine canın sıkkın sandım ondan öyle dedim neden herşey suya düştüki jadalozum nişnlını neden göremcksn(
koy bakalm arkdaşım ben pek fazla anlamıyorum ama anladıgım kadarını söylerim sana :)
yok canım. burdan bi durum olsa lafımı söyler çekilirim :)
burdan babam izin alamıyor ordan nişanlım izin alamıyor. son anda terslik çıkardılar işte. iki gündür etmediğim laf kalmadı bunları yapanlara.
hadi ya canım üzülme sıkma canını vardır bundada bir hayr canm normalde haftsnları görşmyrmusunuz nşşnlınla
Allah Allah kafamı allak bullak etti sevdiği kadın annesi yada teyzesidir diye düsünüyorum ama bilemicem :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?