bunu ben de deneyeceğim, şu içinde bulunduğum bunalımdan bir çıkayım :)
Fal baktırmak da bir nevi bağımlılık haline geliyor zamanla. En doğru kararı vermişsin. Aynen, darısı bana.. ediyorum canım, etmem mi... Allah yardımcım olsun, yardımcımız olsun.. :)Zor değil emin ol.Alışkanlık olmuştu ben de sadece sanırım sigara,içki gibi bu alışkanlığım da attım kurtuldum diyelim.Madem için de var darısı sana diyelimSorunların için de bolca dua et canım.
Fal baktırmak da bir nevi bağımlılık haline geliyor zamanla. En doğru kararı vermişsin. Aynen, darısı bana.. ediyorum canım, etmem mi... Allah yardımcım olsun, yardımcımız olsun.. :)
sevindim canım. inşAllah yeniden başlamaz da böyle devam edersin.Aynen bağımlılık resmen. Sağol canım ben de doğru olduğunu düşünüyorum içim çok rahat o yöndenAmin inşallah
sevindim canım. inşAllah yeniden başlamaz da böyle devam edersin.
çok özel değilse paylaşır mısın o cevabı :) belki benim süreci de hızlandırır :)Amin canım inşallah.Başlamam diye umuyorum.Bir konuda özellikle kendi açımdan tokat gibi bir cevap aldığımı düşünüyorum en azından baktırmamam açısından.Güzel temennilerinden dolayı da teşekkür ederim
çok özel değilse paylaşır mısın o cevabı :) belki benim süreci de hızlandırır :)
ben inanıyorum öyle uyarılmalara canım, isabet olmuş bırakman. çok duydum rüyadan sonra bırakanları.. o halde fal olmadan, sadece dua et bol bol. kaybettiğin sandığını yeniden kazanırsın belki :)Bir rüya gördüm.Belki bazılarına saçma gelecek ama uyarıldığımı düşünüyorum ben.Rüyayı anlatmayım ama .Bir de özellikle bir konuda baktırırdım şimdi ise onu kaybettim temelli belki de onu fala bağlamayıp duayla istemeliydim.Duamı hep ederim ama bile bile fal yanlışına girmemeliydim.O yüzden de kaybettiğimi düşnüüyorum.Rüya da üstüne eklenince bıraktım.
ben inanıyorum öyle uyarılmalara canım, isabet olmuş bırakman. çok duydum rüyadan sonra bırakanları.. o halde fal olmadan, sadece dua et bol bol. kaybettiğin sandığını yeniden kazanırsın belki :)
Rabbim gönlüne göre versin herşeyi canım.Aynen canım tövbeliyim artık diyorum ben de :) Hayırlısı böyleymiş demek.Dualarımı daha çok artıracağım.Her şey nasip bakalım hayırlısı
Rabbim gönlüne göre versin herşeyi canım.
amiin canımm ...Amin canım inşallah sağol.Senin de her şey gönlüne göre olsun inşallah
Turkuaz msj atmışsın canım sana cevap atmak istedim ama mesaj kutun doluymuş.Canım seni kırmak istemezdim ama artık fal bakmayı düşünmüyorum aynı şekilde baktırmayacağım da.Kusuruma bakma olur mu
ne kusuru olmaz tabiki de. ister bakar kişi ister bakmaz..
sırayla bırakıyoruz canım :) yordu artık zaten. biraz mola (belki de sürekli mola) iyi gelecek :)
ho ho hoo süper süpeer :))sırayla bırakıyoruz canım :) yordu artık zaten. biraz mola (belki de sürekli mola) iyi gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?