Bu da benim fal topiğim olsun :)

Arkadaşlar benim falımada bakın ne olursunuz

Eklentiler

• $Fotoğraf-0096.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoğraf-0099.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $Fotoğraf-0100.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $Fotoğraf-0102.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $Fotoğraf-0101.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $Fotoğraf-0006.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 71
  • $Fotoğraf-0001.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $Fotoğraf-0005.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $untitled.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

Canım senin bir adağın mı var. Eğer bir adağın varsa bu adak gerçekleşecek.
Eğer ki bir işinin olmasını istiyorsan büyük ihtimal bu bir iş için ve bu adağın gerçekleşecek.
Güzel kocaman bir bayrak var. Devlet kapısından sevineceğin bir haber olabilir bu.
Evde bir kalabalık var. Bu aralar önemli, ağır misafirleriniz olabilir.
Şu aralar için fena halde sıkılmış galiba bu bir erkek. Bir erkek neden olmuş bu duruma.
Ama bu erkek sana kocaman bir paketle gelecek ve senin kalbini tekrardan kazanacak.
Çok konuşup hele boş konuşan kafanı şişirenleri sevmeyen birisin. Ve bunu çevrenden biri çok yapıyor.
Artık kafanı iyice şişirmiş. Bu kişinin bu şekilde konuşmalarını bitirtmelisin bir şekilde engel olmalısın yoksa gerçekten canını sıkmaya devam edecek.
Fincanının tam ortasında bir basamak var. Senin kafanda bir takım düşünceler projeler var.
Bu düşüncelerini başkalarıyla paylaşacaksın sana yardım edecekler. Yakın zamanda amaçlarına ulaşacaksın.
Bu düşünceler daha çok iş anlamında değilde, bir erkek ile ilgili olabilir.
Hane içinde biraz problemlerin var dışarıdan da sizin hanenize karışan kişiler var.
Hanende bu aralar maddi sıkıntılarda var sanki, ama ferahlı bir döneme gireceksiniz. Hane olarak rahatlayacaksınız.

sağol canım. bende arada bir girebiliyorum boş bir zamanında sende bana bir fal açarsan çok sevinirim şimdiden teşekkür.evliyim bana genel bak. eşim kumral ben siyah saç ama beyaz tenliyim.

genel olarak fal açmayı bilmiyorum. ilişki adına yorum yapabiliyorum, evlilere pek tutmuyor.

Turkuaz msj atmışsın canım sana cevap atmak istedim ama mesaj kutun doluymuş.Canım seni kırmak istemezdim ama artık fal bakmayı düşünmüyorum aynı şekilde baktırmayacağım da.Kusuruma bakma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…