Bu da benim fal topiğim olsun :)

tşk ederim yorumunuz için

nasıl adrenalinli hayatım varsa kimse sallayamıyo bile fincanıma el atın kızlar ya birşeylerde olsa söyleyin bu aralar depresyona girmeye hazırlanıyorum

dur ben birşeyler yazayım girme depresyona canımgerci fincanina bakılırsa hiçte depresyonluk halin yok hiç sıkımntın derdin yok fıncan ter temiz:))sadece bir erkek hakkinda kafanda bir şeyler var sanki önünla karşılıklı bir masadasın yüz yüze konuşuyorsunuz başkada birşey göremedim cnm sevgiler

kızlar falıma bakarmısınız falıma bakanın bende falına bakıcam

canım güclü bir haber gelicek sana okadar güzel güclü birşey ki sana gelen bu haber cok hızlı bir şekilde gelicek sana birde tombiş bir erkek var canım boyu böyle kısa değil orta boylu gbi hemde uzun boylu yapılı bir adam bu adamaın kucağında birşey var uzun bir yolun var canım ama bu yolun önünde engel var sen zirveye cıkmışsın bişey kazanmış zafer kazanmış haldesin bu neyin zaferi bilmiyorum ama sen o zaferden sonra bir yemeğe gidiyorsun sanki bir masada oturmuşsun karşında birisi var bu erkek arkdşn mı eşin mi bilemyorum bazı şeylere cok sıklımışsın cok mu karamsarsın hep olumsuz seyler düşünyorsun olumlu düşündklerne cok az diyeblrm hatta 3 tanede gitmeyi düşündüğün yerler var sanırım o yerlere gitceksin e harfin var bu e harfinin hemen dibinde bir kalp var canım bu kalp aşk dolu bir kalp gördklerim bunlar canım gec oldu biraz ama kusura bkma canm 2 gündr cok yorgunum anca bakabldm falına

önemli degil tşk ederim canım

Hane içerisinde acayip tempo dolu bir dönem bir zaman gözüküyor, koşuşturmacalar var.
Sen birisine çok aşıksın, o kişi resmen gece gündüz hep aklında hiç çıkmıyor kafandan.
Bir de sen bu kişiyi çok kıskanıyorsun. Bence bu kadar kıskanmamalısın.
Birileri üzmüş seni canını sıkmış, o kadar üzmüşler ki için kararmış.
Ama takma kafana hepsi geçecek, ferahlayacaksın. Kafana taktığın herşeyi üzerinden atıyorsun. Güzel haberler var seni bekleyen.
Böyle sarmaşık çiçeği gibi birşey var. İş veya özel hayatında kök salacak atılımlar olabilir.
Evlilik üzerine bir adımlar atılabilir veya ne biliyim söz, nişan durumları olabilir.
Çünkü dediğim gibi hane içerisinde bir koşuşturmaca yaşanıyor.
Senin ikna gücün çok fazla, ama bu ikna gücünü sevdiğin insana kabul ettiremiyorsun.
Sanki sen bu kişiyle evlenmek istiyorsun da o insan henüz istemiyor gibi.
Bu duruma canın sıkılıyor olabilir.
Bir bayan var, bu bayan senin tanıdığın bir bayan ve bu bayanın bir hastalık haberini alacaksın.
Bu kişi baya mücadele edecek hastalığı ile ama sonu ferah olacak.
Sende bu kişiye bol bol dua et.
Ya fincanın çok karışık, aklın karışmış, kafan karışmış. Artık doğru kararlar vermek istiyorsun hayatında.
Yanlış yapmaktan, hata yapmaktan sonunda üzülmekten baya yorulmuşsun.
Taşınmaz bir mal almak istiyorsun sanki, ama bir türlü denk getiremiyorsun. Aklında böyle bir şey var.
Ama ya maddi açıdan birikimin yok buna engel oluyor ya da istediğin şeyi henüz daha bulamamışsın.
Aileden birisi var haneye çok fazlaca karışıyor, her şeye burnunu sokuyor.
Bu durum seni geriyor ve üzüyor. Herşeyi kafana takıyorsun, bu kadar takmamalısın.
Artık küçük sorunları bile gözünde çok büyütür hale getirmişsin.
Birde güzel ve temiz bir haberin var.

Barışmak istediğin biri mi var senin? Küslükten sıkılmışsın ve o'nu baya bir özlemişsin sen.
Ve bu kişi ile barışacaksın, çünkü falında barışma gözüküyor.
Bir erkek var. Evli misin değil misin bilmiyorum ama süpriz bir evlenme teklifi var sanki.
Hiç beklemediğin bir anda olacak bu teklif ve çok şaşıracaksın, sevineceksin.
Hatta mutluluk gözyaşları var. O kadar sevineceksin ki gözyaşlarına boğuluyorsun resmen.
Geleceğin önün temiz. Sen evleneceksin, bir de oğlun olacak.
Bu evlilik sanki görücü usulü bir evlilik gibi. Çünkü evleneceğin kişiyi seveceksin ama aşk evliliği olmayacak gibi.
Ama çok mutlu bir evliliğin olacak.
Senin içgüdülerin 6.hissin baya bi yüksek. Başkaları hakkında hep içgüdünü kullanıyorsun.
İçindeki sesi dinliyorsun, bu da zaman zaman seni çevrenden uzaklaştırıyor.
Tam çözemedim ama devlet kapısı ile ilgili bir işin olabilir. Çok temiz masa başı bir iş. Devlet memurluğu gibi.
Kocaman bir dağ var, bu dağın eteğinde de patika bir yolun var.
Sen bu dağı tırmanacaksın ve istediğin bir işi başaracaksın. Maddi manevi açıdan rahatlayacaksın.
He birde geçmişinle ilgili kafanda soru işaretleri kalmış. Bazen hala düşünüyorsun bunları. Kafana takıyorsun.
Bence artık kafana takmamalısın, önüne bakmalısın çünkü geleceğin baya bir aydınlık.

nasıl resim yüklüyoruz .
bende baktırmak istiyorum canlar

kocaman bi göz var sende tam içine oturmuş bi göz hemde çok karamsarsın için kararmış bunalmış hep senin.bir sürü insanla konuşmalarını görüyorum hep bi sorunu tartışıyosun ara bulmaya çalışıyosun falan..onlarda geriyolar seni aslında..bir kişinin istemediğin halde üzüldüğün halde yani düşüsünü izliyosun ve hiç hiç bişey yapmıyosun.çook büyük bi düşman edinmişsin yada ediniceksin sinsi sinsi geliyo ama iyi görünüp kötü davrancak biri değil direk kötülüğünü göstericek..biriyle kavuşmak isteyip kavuşamıyo musun tam çözemedim ama bence kavuşamıyosun gibi ki zamanıda var gibi geldi ama olmicak tatlım bence bu kadar görebildim..içini ferah tut biraz çok boğulmuşsun artık

ağzına sağlık tesekkrederim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…