ben pek anlamam ama gene de yorumlayayım. içiniz tam ferahlamışken yaşadığınız 3 olay sizi epey üzmüş.ama çevrenizdeki birinin duasını almışsınız ve dertlerinizi eritmeye başlamış.iyice karamsarlaştığınız bir sırada çok güzel bir haber alacaksınız.ikili ilişkilerinizde ise karşınızdaki kişi karamsar. ve siz onunla aranızda köprü kurmaya çalışıyorsunuz.son olarak diyeceği içiniz 2 ye bölünmüş. bir tarafınız olumlu düşünürken bir tarafınız baya karamsar.
nasıl adrenalinli hayatım varsa kimse sallayamıyo bile fincanıma :d el atın kızlar ya birşeylerde olsa söyleyin bu aralar depresyona girmeye hazırlanıyorumEki Görüntüle 580103 Eki Görüntüle 580104 Eki Görüntüle 580105 Eki Görüntüle 580106 Eki Görüntüle 580107
selam kızlaaar
selam :) hoşgeldin canım
kızlar falıma bakarmısınız falıma bakanın bende falına bakıcam
canım güclü bir haber gelicek sana okadar güzel güclü birşey ki sana gelen bu haber cok hızlı bir şekilde gelicek sana birde tombiş bir erkek var canım boyu böyle kısa değil orta boylu gbi hemde uzun boylu yapılı bir adam bu adamaın kucağında birşey var uzun bir yolun var canım ama bu yolun önünde engel var sen zirveye cıkmışsın bişey kazanmış zafer kazanmış haldesin bu neyin zaferi bilmiyorum ama sen o zaferden sonra bir yemeğe gidiyorsun sanki bir masada oturmuşsun karşında birisi var bu erkek arkdşn mı eşin mi bilemyorum bazı şeylere cok sıklımışsın cok mu karamsarsın hep olumsuz seyler düşünyorsun olumlu düşündklerne cok az diyeblrm hatta 3 tanede gitmeyi düşündüğün yerler var sanırım o yerlere gitceksin e harfin var bu e harfinin hemen dibinde bir kalp var canım bu kalp aşk dolu bir kalp gördklerim bunlar canım gec oldu biraz ama kusura bkma canm 2 gündr cok yorgunum anca bakabldm falına
canim bedenleriniz bir cikti evlilik yakinda ve sevgilin seni cok seviyor
Barışmak istediğin biri mi var senin? Küslükten sıkılmışsın ve o'nu baya bir özlemişsin sen.
Ve bu kişi ile barışacaksın, çünkü falında barışma gözüküyor.
Bir erkek var. Evli misin değil misin bilmiyorum ama süpriz bir evlenme teklifi var sanki.
Hiç beklemediğin bir anda olacak bu teklif ve çok şaşıracaksın, sevineceksin.
Hatta mutluluk gözyaşları var. O kadar sevineceksin ki gözyaşlarına boğuluyorsun resmen.
Geleceğin önün temiz. Sen evleneceksin, bir de oğlun olacak.
Bu evlilik sanki görücü usulü bir evlilik gibi. Çünkü evleneceğin kişiyi seveceksin ama aşk evliliği olmayacak gibi.
Ama çok mutlu bir evliliğin olacak.
Senin içgüdülerin 6.hissin baya bi yüksek. Başkaları hakkında hep içgüdünü kullanıyorsun.
İçindeki sesi dinliyorsun, bu da zaman zaman seni çevrenden uzaklaştırıyor.
Tam çözemedim ama devlet kapısı ile ilgili bir işin olabilir. Çok temiz masa başı bir iş. Devlet memurluğu gibi.
Kocaman bir dağ var, bu dağın eteğinde de patika bir yolun var.
Sen bu dağı tırmanacaksın ve istediğin bir işi başaracaksın. Maddi manevi açıdan rahatlayacaksın.
He birde geçmişinle ilgili kafanda soru işaretleri kalmış. Bazen hala düşünüyorsun bunları. Kafana takıyorsun.
Bence artık kafana takmamalısın, önüne bakmalısın çünkü geleceğin baya bir aydınlık.
Eki Görüntüle 586599 Eki Görüntüle 586600 Eki Görüntüle 586601 Eki Görüntüle 586602 Eki Görüntüle 586603 Eki Görüntüle 586604 Eki Görüntüle 586605 Eki Görüntüle 586606 Eki Görüntüle 586607
falımı koydum kızlar falıma bakarmısınız lütfen bana bakana bende bakıcam kızlarr
kocaman bi göz var sende tam içine oturmuş bi göz hemde çok karamsarsın için kararmış bunalmış hep senin.bir sürü insanla konuşmalarını görüyorum hep bi sorunu tartışıyosun ara bulmaya çalışıyosun falan..onlarda geriyolar seni aslında..bir kişinin istemediğin halde üzüldüğün halde yani düşüsünü izliyosun ve hiç hiç bişey yapmıyosun.çook büyük bi düşman edinmişsin yada ediniceksin sinsi sinsi geliyo ama iyi görünüp kötü davrancak biri değil direk kötülüğünü göstericek..biriyle kavuşmak isteyip kavuşamıyo musun tam çözemedim ama bence kavuşamıyosun gibi ki zamanıda var gibi geldi ama olmicak tatlım bence bu kadar görebildim..içini ferah tut biraz çok boğulmuşsun artık
ağzına sağlık tesekkrederim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?