- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
rica ederim canııım..ya iskambil yada tarot bakabilen kimse yok mu kijado vardı oda online değil acil ihtiyacım varda benim
canım artık kimse bakmyor burda iskambl tarot bende arıyorum tarot baktırcak brini canım jado bıraktı bakmayı artık(
canım arada görürsem sohbet ederiz diye giriyorum ama fal olmayınca kimse selam bile vermiyor artık :)
canımı sıkan bazı durumlar oldu, bakmıyorum artık fal canım.
canım arada görürsem sohbet ederiz diye giriyorum ama fal olmayınca kimse selam bile vermiyor artık :)
canımı sıkan bazı durumlar oldu, bakmıyorum artık fal canım.
Jadoooooooooooo hosgeldin ozledik seni yahuuuubunlar sana bebek
Selam herkese :))))
teşekkür ederim kızlar :) siz nasılsınız nasıl gidiyor
Ben de finaller başlayacak haftaya onun tatlı telaşı sardı şimdiden bir an önce bitse de geçse diye gözüne bakıyorumOnun harici aslında ben de sıkıntılıyım bu aralar sen gibi ama hepsi geride kalacak Allahın izniyle bunu biliyorum öyle de devam ediyorum hayata diyelim
finallere tatlı telaş diye bakan birini ilk defa görüyorum canım :) Allah yardımcın olsun, güzel bir şekilde gelip geçer umarım :)
Doğru dedin ilk benim sanırım zorlu süreç tabi ama sevdiğim dersler bir de çok şükür ki vizeler süper notlar olunca insan tatlı telaş görüyor sanırımAmin canım çok sağol.
valla bana kalırsa ne kadar güzel olursa olsun sınav sınavdırsevmem sınavları ama sınav yapmayı severim
Sınav yapmakta güzeldir eminim onu da artık nasip olursa öğretmen olduğumda anlayacağım nasıl bir duyguymuş
Jadocum moralim cok bozuk bana fal bakarmisin bende sana dua ederim söyleceklerine cok ihtiyacim var
ikimizde esmer o daha esmer
sen öğretmenlik mi okuyordun canım :) hangi bölüm.
unutmuşum ben sanırım :)
Evet canımm ben de öğretmenlik okuyorum.Türk dili ve edebiyatı bölümü.İki yıl çabaladım bu bölüm için sonun da kazandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?