Bu da benim fal topiğim olsun :)

canım arada görürsem sohbet ederiz diye giriyorum ama fal olmayınca kimse selam bile vermiyor artık :)
canımı sıkan bazı durumlar oldu, bakmıyorum artık fal canım.

canım arada görürsem sohbet ederiz diye giriyorum ama fal olmayınca kimse selam bile vermiyor artık :)

olsun selamda veririz biz jado sana:)) sıkma canını şekerim herşey geçer zamanla boşver takma

Hiç açık denk gelemedik gelseydik ben selamımı esirgemezdim senden jado
Ayrıca sıkıntılarını da takma canım hepsi kısa zaman da düzelir inşallah

teşekkür ederim kızlar :) siz nasılsınız nasıl gidiyor

Ben de finaller başlayacak haftaya onun tatlı telaşı sardı şimdiden bir an önce bitse de geçse diye gözüne bakıyorum Onun harici aslında ben de sıkıntılıyım bu aralar sen gibi ama hepsi geride kalacak Allahın izniyle bunu biliyorum öyle de devam ediyorum hayata diyelim

finallere tatlı telaş diye bakan birini ilk defa görüyorum canım :) Allah yardımcın olsun, güzel bir şekilde gelip geçer umarım :)

finallere tatlı telaş diye bakan birini ilk defa görüyorum canım :) Allah yardımcın olsun, güzel bir şekilde gelip geçer umarım :)

Doğru dedin ilk benim sanırım zorlu süreç tabi ama sevdiğim dersler bir de çok şükür ki vizeler süper notlar olunca insan tatlı telaş görüyor sanırım Amin canım çok sağol.

Doğru dedin ilk benim sanırım zorlu süreç tabi ama sevdiğim dersler bir de çok şükür ki vizeler süper notlar olunca insan tatlı telaş görüyor sanırım Amin canım çok sağol.

valla bana kalırsa ne kadar güzel olursa olsun sınav sınavdır sevmem sınavları ama sınav yapmayı severim

valla bana kalırsa ne kadar güzel olursa olsun sınav sınavdır sevmem sınavları ama sınav yapmayı severim

Sınav yapmakta güzeldir eminim onu da artık nasip olursa öğretmen olduğumda anlayacağım nasıl bir duyguymuş

Son düzenleme:
sen öğretmenlik mi okuyordun canım :) hangi bölüm.
unutmuşum ben sanırım :)

Evet canımm ben de öğretmenlik okuyorum.Türk dili ve edebiyatı bölümü.İki yıl çabaladım bu bölüm için sonun da kazandım

Son düzenleme:
Evet canımm ben de öğretmenlik okuyorum.Türk dili ve edebiyatı bölümü.İki yıl çabaladım bu bölüm için sonun da kazandım

formasyon alıp öğretmenliğe mi geçmeyi düşünüyorsun canım. bölümden mezun olunca direkt öğretmenliğe başvuramıyorsun.
inşallah çabalarına değer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…