- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
jadalozum falına baktım gördklerimi ve anladklarımı yazım sana aslında icinde sıkıntı yaptıgın şeyler var ama yüreğinin coğunluk olarak biryeri aydınlık ferah ama diğer ucunda ise sıkıntını birktrmişsin artık patlamaya baslamışsın sanırım ucundan ucundan yavastan patlıyorsun birde senin su sıralar hep istediğin olmasını istediğin 3 sey var bu( 14: buarada kuş gibi uzun kuyruklu bir kuş biraz tavus kuşuna benzyr tam billemedim öyle birşey cıkmış birde sorun ettiğin şeyler adında yada soyadında m harfli olan brisiyle ilgilimi cnm bukadr benden :)
jadalozz bana fal bakarmısınnn
hadi ya canım üzülme sıkma canını vardır bundada bir hayr canm normalde haftsnları görşmyrmusunuz nşşnlınla
offf kızlar günler saatler hiç geçmiyor . bunalıma gircem yakında . aaa
jadaloz sen iskambile bakarken beden kartınız yakın demiştin. bunun anlamı ne ?
yakın olunca ne oluyor yani ?
[/QUOTE]canım benim falıma da bakar mısın ? 1-2 cümlecik.
Eki Görüntüle 498131 Eki Görüntüle 498125
Eki Görüntüle 498126 Eki Görüntüle 498127 Eki Görüntüle 498124 Eki Görüntüle 498128 Eki Görüntüle 498129 Eki Görüntüle 498130 Eki Görüntüle 498123
fal olmayınca kimse de gelmiyor :) kelebeğim sen napıyosun bakıyosun ordan öyle :)
CANIM sana yarın uyandıgım zman bakıcam fal söz canım hic iyi değilim suan kusura bkma olurmu14:
canım ne kusuru. sen keyfine bak. maksat muhabett.bende çok sıkıldım. ortaya bir iki laf atarız diye yükledim.
canım öyle müzikler dinlersen daha çok üzülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?