Bu da benim fal topiğim olsun :)

jadalozum falına baktım gördklerimi ve anladklarımı yazım sana aslında icinde sıkıntı yaptıgın şeyler var ama yüreğinin coğunluk olarak biryeri aydınlık ferah ama diğer ucunda ise sıkıntını birktrmişsin artık patlamaya baslamışsın sanırım ucundan ucundan yavastan patlıyorsun birde senin su sıralar hep istediğin olmasını istediğin 3 sey var bu(14: buarada kuş gibi uzun kuyruklu bir kuş biraz tavus kuşuna benzyr tam billemedim öyle birşey cıkmış birde sorun ettiğin şeyler adında yada soyadında m harfli olan brisiyle ilgilimi cnm bukadr benden :)

evet iyi patlıcam bugünlerde
m harfi izin vermeyen iki herifte de var lanet insanlar sinirim zıpladı gene

offf kızlar günler saatler hiç geçmiyor . bunalıma gircem yakında . aaa

Son düzenleme:
jadaloz sen iskambile bakarken beden kartınız yakın demiştin. bunun anlamı ne ?
yakın olunca ne oluyor yani ?

CANIM sana yarın uyandıgım zman bakıcam fal söz canım hic iyi değilim suan kusura bkma olurmu 14:[/QUOTE]

canım ne kusuru. sen keyfine bak. maksat muhabett. bende çok sıkıldım. ortaya bir iki laf atarız diye yükledim.

Son düzenleme:
CANIM sana yarın uyandıgım zman bakıcam fal söz canım hic iyi değilim suan kusura bkma olurmu 14:

canım ne kusuru. sen keyfine bak. maksat muhabett. bende çok sıkıldım. ortaya bir iki laf atarız diye yükledim. [/QUOTE]

bu gece hic iyi değil ceylin cünkü esmer adam hep onunla gittiğimz bzizim icin hep anıları olan yere gitmiş ve busefer ben yokum ve o hep derdiki buraya sensiz gelmek istemyorum hic derdi ama gitmş ve facesine koymuş bu resmi uzun zmandan sonra ilk defa aglıyorum yine hıckıra hıckıra resimi gördüm ve cengiz kurtoğlu cıktı sessizce agladım sarkısı (

canım ne kusuru. sen keyfine bak. maksat muhabett. bende çok sıkıldım. ortaya bir iki laf atarız diye yükledim.

bu gece hic iyi değil ceylin cünkü esmer adam hep onunla gittiğimz bzizim icin hep anıları olan yere gitmiş ve busefer ben yokum ve o hep derdiki buraya sensiz gelmek istemyorum hic derdi ama gitmş ve facesine koymuş bu resmi uzun zmandan sonra ilk defa aglıyorum yine hıckıra hıckıra resimi gördüm ve cengiz kurtoğlu cıktı sessizce agladım sarkısı ([/QUOTE]

ağla canım açılırsın.

ceylin bende sayfama yükledim moralin düzeldiğinde banada bakıversene :) ağla içine atarsan açılamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…