Bu da benim fal topiğim olsun :)

fal olmayınca kimse de gelmiyor :) kelebeğim sen napıyosun bakıyosun ordan öyle :)

of aynen fal olmasa uğrayacakları yok

hane icinde sıkıntı yokk temiz birde gidiyorsun ya okul için o çıkmış.Nişanlınla sensin galiba konusma yapıyorsunuz belirlenmemiş bir şeyi konusuyor gibisiniz herşey yolunda gidiyo ama nazar değdiren kisiler var cevrede sürekli cıkıyolar neden acaba

çekememezlik herkeste vardır bilirsin :) özellikle de akrabalarda :)

hadi yaa sende de aynı durum varrrr 7 kat yabancı bu kadar kıskanmazda akrabalar gerçekten abartıyor bilirim

içinin sıkıntısını bir haberle arayalacaksın çok göze geliyorsun olucak birşeyin bile nazardan gözden yerinde sayıyor olmuyor ikili ikili görüşmelerin var çok düşüncelisin sende takıyorsun bişilere birisiyle ağız ağıza vermiş bişiler konuşuyorsun bir eğlence var düğünde olabilir bilmiyorum kalabalık ama eğlenceli bi yer ..üff hane içide o kadar karışıkkii ama haneye girmek üzere olan bir kısmet var çok büyük hemde birisinin duası sizi koruyor .....

bu kadar tatlımmm bana iskambil açabilirmisinnn

CANIM sana yarın uyandıgım zman bakıcam fal söz canım hic iyi değilim suan kusura bkma olurmu 14:[/QUOTE]

canım bir kuşun var ağzında büyük bir kısmetle sana gelicek ve kuş bu kısmeti cekemiyor hatta okadar büyük ve ağırki canım sen canını birşeye sıkmışsın bir noktada takılı kalmışsın aydınlık değil pek yüreğin buarada bir tanaede gitmeyi düşündüğün yol var görebildiklerim bunlar canım :)

fal yorumları için teşekkürler kızlar
iyi haberleri aldım bile sabah yola çıkıyorum, ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin

offline görünüyorsun ama ben yatmadan gelebilirsen açarım. tenlerini yazmamışsın.
sabaha kalırsa açamam maalesef

cnm arkadaşıma baktırmak istemiştim dün ama onu boşver daha sen bana bak :))ben buğday tenli hoşlandığım coçuk sarışın

sen iki kişi arasında görünüyorsun. kalbin sarışın çocuk diyor, mantığın esmer çocuk diyor. esmer çocuğun yanında evlilik kartı çıktı. esmerle mi evleneceksin :)
sarışınla kalpleriniz bir arada çıkmış ama sen meyillisin. onun düşünceleri kendi içinde kalmış kim hakkında bilemiycem. arasında mesafe (yol olarak veya duygusal olarak) olan biriyle görüşmek istiyor görüşmesinde de yakınlaşma isteği var. bu hisleri sana mı bilemem tabi

İyi geceler canım,

Gözüme ilk çarpan şey senin bir olay için zamanını beklediğin oldu. Doğru mudur? Daha zamanı olan bir olay için gün sayıyor ve dua ediyorsun bu senin hayatının büyük bir bölümünü kaplamış.

U harfli bir erkek, oldukça disiplinli ve kuralcı görünüyor. Bu kişi bir şekilde senin hayatını etkilemeyi becermiş.

Yengeç burcu bir erkek, önceden kova burcu kadınıyla ilişkisi olan bir erkek. Sana gelip hisleri hakkında konuşmak istiyor. Eski sevgilisinin hala etkisi altında, ondan biraz zaman istesen çok iyi olur.

Sanırım başından 2 ciddi ilişki geçmiş. İkisinde de yüzün gülmemiş. Ama üçüncüsü inşallah güldürecek yüzünü.

Birisi için güzel bir dilek dilemişsin. Bu dilek senin hayatına da güzel şeyler getirecek. Kalabalık bir ortama girdiğin görülüyor. Bir de hamile bir bayan var. Sanırım bebeği kız olacak.

Zor bir hayatın var. Ama yine de mutlu olmayı becerebilen nadir. insanlardansın.

Görebildiklerim bu kadar.

~

İskambil konusuna gelince,
ben beyaz tenliyim, sevgilim esmer tenli fazla koyu değil ama.

çok teşekkür ederim çoğu şeyi bildin şu an nişanlıyım nişanlım yengeç burcu. yüzümüz gülsün artık, hak ettiğimizi düşünüyorum umarım öyle olur

bu da senin falın :)
mesafe kartı çıktı. birbirinizden uzakta mısınız? ilişkinizde biraz sorun var sanırım. şu an birbirinizden çok ayrı yerlerde çıkmışsınız. bir kopukluk söz konusu. sen bu konuda konuşmayı deniyorsun. yakınlaşmak için biraz zamana ihtiyacınız var ama bu zaman sizi çok zorlamıycak fazla uzun değil. sevgilnin esmer bir arkadaşı var sorunlarını paylaştığı. ilişkiniz adına güzel şeyler yapabilir bu kişi. bu kadar canım

Yüzümüz gülsün cidden :)

Görev sebebiyle uzaktayız. Aralık ayına doğru söz nişan bir arada düşünüyoruz. Kabullendim uzaklığı, kalbi geniştir hep arar sorar. Bazen içime bir huzursuzluk düşüyor nedeni bilinmez. Zor işler bunlar maalesef. Sağol canım eline koluna sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…