tamam tatlım.iceyimmi bakarsın yoksa eskıyımı atayımTabii bakarım hangi başlığa attıysan resimleri öm atman yeterli. Özel mesaj hakkım yok 100e gelemedim daha :)
sen iki kişi arasında görünüyorsun. kalbin sarışın çocuk diyor, mantığın esmer çocuk diyor. esmer çocuğun yanında evlilik kartı çıktı. esmerle mi evleneceksin :)
sarışınla kalpleriniz bir arada çıkmış ama sen meyillisin. onun düşünceleri kendi içinde kalmış kim hakkında bilemiycem. arasında mesafe (yol olarak veya duygusal olarak) olan biriyle görüşmek istiyor görüşmesinde de yakınlaşma isteği var. bu hisleri sana mı bilemem tabi[/QU
TMM CANIM SAĞOL HAKKINI HELAL ET:)
sen iki kişi arasında görünüyorsun. Kalbin sarışın çocuk diyor, mantığın esmer çocuk diyor. Esmer çocuğun yanında evlilik kartı çıktı. Esmerle mi evleneceksin :)
sarışınla kalpleriniz bir arada çıkmış ama sen meyillisin. Onun düşünceleri kendi içinde kalmış kim hakkında bilemiycem. Arasında mesafe (yol olarak veya duygusal olarak) olan biriyle görüşmek istiyor görüşmesinde de yakınlaşma isteği var. Bu hisleri sana mı bilemem tabi
İyi geceler canım,
Gözüme ilk çarpan şey senin bir olay için zamanını beklediğin oldu. Doğru mudur? Daha zamanı olan bir olay için gün sayıyor ve dua ediyorsun bu senin hayatının büyük bir bölümünü kaplamış.
U harfli bir erkek, oldukça disiplinli ve kuralcı görünüyor. Bu kişi bir şekilde senin hayatını etkilemeyi becermiş.
Yengeç burcu bir erkek, önceden kova burcu kadınıyla ilişkisi olan bir erkek. Sana gelip hisleri hakkında konuşmak istiyor. Eski sevgilisinin hala etkisi altında, ondan biraz zaman istesen çok iyi olur.
Sanırım başından 2 ciddi ilişki geçmiş. İkisinde de yüzün gülmemiş. Ama üçüncüsü inşallah güldürecek yüzünü.
Birisi için güzel bir dilek dilemişsin. Bu dilek senin hayatına da güzel şeyler getirecek. Kalabalık bir ortama girdiğin görülüyor. Bir de hamile bir bayan var. Sanırım bebeği kız olacak.
Zor bir hayatın var. Ama yine de mutlu olmayı becerebilen nadir. insanlardansın.
Görebildiklerim bu kadar.
~
İskambil konusuna gelince,
ben beyaz tenliyim, sevgilim esmer tenli fazla koyu değil ama.
Canım en başında enerjinin çok yüksek olduğu göze çarpıyor. Olumlu bir insansın.
Büyük bir erkek kalbi görüyorum. Sana karşı oldukça iyi davranmış fakat sen onu istememiş itmişsin. Gururunu kırmışsın.
Yengeç burcuymuş bu erkek. Aklında sen varsın hala.
Bir uzun yolun var. İzmir - İstanbul arası kadar bir yol.
Bir gelin var. uzaktan gelen bir gelin.
Bir işin varmış daha var zamanı.
Falın net çıkmamış pek, göremedim bazı şeyleri canım.
geldim geldim :) kaç gündür net yoktu gittiğim yerlerde. evime geldim artık netim var :)
ben de sizi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?