Bu da benim fal topiğim olsun :)

esmer olan cocukla ayrıldık ama canım evlilik cıktı demişsin:)hem hala beni seviyormu bilmiyorum yanı kartlarda bişe cıktımı buna dair

Canım en başında enerjinin çok yüksek olduğu göze çarpıyor. Olumlu bir insansın.

Büyük bir erkek kalbi görüyorum. Sana karşı oldukça iyi davranmış fakat sen onu istememiş itmişsin. Gururunu kırmışsın.

Yengeç burcuymuş bu erkek. Aklında sen varsın hala.

Bir uzun yolun var. İzmir - İstanbul arası kadar bir yol.

Bir gelin var. uzaktan gelen bir gelin.

Bir işin varmış daha var zamanı.

Falın net çıkmamış pek, göremedim bazı şeyleri canım.

bende fal istiyorum cnm banada bak:)

canım bildin evet böyle bir erkek vardı ben onu ilk istememiştim snra istedim ama bu seferde o gitti ve yengec burcu bu bana işini bahane etti de gitti evet yola gidicem canım gellini bilemedim evet işe girmek istyorum sanrım zamanı var :) teşkkrettm canmağzına sağlıkk

jadaloozzzuuu özledimm :))))))))

girmiyor 2 gündür iş için gitmişti vakit buldukça girer herhalde :)

lütfen benim açtığım konuyada girip falımı yorumlarmısınızhiç kimse bakmıyor nasıl iş anlamadım 3 yere yazdım 40 kere yazmam gerek galiba belki olur:))neyse burayada yazayım dursun:))

geldim geldim :) kaç gündür net yoktu gittiğim yerlerde. evime geldim artık netim var :)
ben de sizi özledim

geldim geldim :) kaç gündür net yoktu gittiğim yerlerde. evime geldim artık netim var :)
ben de sizi özledim

hosgeldin canim umarim hersey yolundadir

tatlim ben sana en son gun msj atmistim ama bakabilirmisin biz baristik sonucu ne olucak bu iliskinin diye ben esmerim bronz ten rengine sahibim o benden daha esmer

canım bakmaya fırsat bulduğumda bakıcam senin falına ama şu sıralar pek müsait değilim

tam dönmüş olmasanda dönüşünü kutlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…