hosgeldin canim umarim hersey yolundadir
tatlim ben sana en son gun msj atmistim ama bakabilirmisin biz baristik sonucu ne olucak bu iliskinin diye ben esmerim bronz ten rengine sahibim o benden daha esmer
barışmanızla beraber aşkınız daha alevlenmiş görünüyor. bedenlerinizin arasında özlem kartı çıktı. birbirinizi her anlamda özlüyorsunuz. sevgilin daha fazla yakınlaşmak istiyor sana. kalpleriniz bir arada çıkmış ama senin zamana bıraktığın şeyler var. sana bir teklifte bulunmuş sen de henüz zamanı değil demişsin.
Kocaman E harfi gördüm.Birde kocaman Kalp.Nişanlın bu büyük ihtimal seni kollarına almış çatı yapmış güvendesiniz beraber.İkinizide ilgilendiren bir dileğin var kısa zaman sonra olacak.Hane içinde saçlarını tepeden toplayan bir kız var.Genç bir kız.Senmisin aceba bunun E harfiyle bağlantısı var çünkü yüzünü ona dönmüş sırtını çevresine.Yani odak noktası E harfi olmuş.
Kocaman E harfi gördüm.Birde kocaman Kalp.Nişanlın bu büyük ihtimal seni kollarına almış çatı yapmış güvendesiniz beraber.İkinizide ilgilendiren bir dileğin var kısa zaman sonra olacak.Hane içinde saçlarını tepeden toplayan bir kız var.Genç bir kız.Senmisin aceba bunun E harfiyle bağlantısı var çünkü yüzünü ona dönmüş sırtını çevresine.Yani odak noktası E harfi olmuş.
Benim gözüme de koccamaaan bir balık çarptı. :)) Sana çok güzel bi kısmet var. Bunu bi dileğine de yorabiliriz. :))) Güzel, ferah bi fincan.
Eki Görüntüle 502213 Eki Görüntüle 502214 Eki Görüntüle 502215 Eki Görüntüle 502217 Eki Görüntüle 502218 Eki Görüntüle 502219
bakan olursa mutlu olurum :1
BEN BİLMİYORUM BAKMAYI PEK ANLAMAM AMA Bİ ERKEK ÇOÇUĞU VAR SANKİ COK NASİPLI OLCAK BELLİKİ YADA AİLENİZDE ERKEK COCUGU COK İSTEYEN BİRİDE OLABİLİR KOCAMAN Bİ KALP VAR İÇİ DOLU SENİN HERALDE:)BİDE SANKİ TAVUZ KUŞU GÖRDÜM AMA MANASI NE ONU BİLMİYORUM TABİ İYİ HABER DİYELİM
BEN BİLMİYORUM BAKMAYI PEK ANLAMAM AMA Bİ ERKEK ÇOÇUĞU VAR SANKİ COK NASİPLI OLCAK BELLİKİ YADA AİLENİZDE ERKEK COCUGU COK İSTEYEN BİRİDE OLABİLİR KOCAMAN Bİ KALP VAR İÇİ DOLU SENİN HERALDE:)BİDE SANKİ TAVUZ KUŞU GÖRDÜM AMA MANASI NE ONU BİLMİYORUM TABİ İYİ HABER DİYELİM
Bide bi yolculugun var hava yolu değil ama otobus dublo tarzı bişe arabanın üstü biraz daha koyu renkli:)
Ama bulundugun yerden o yolculugu yapmanı istemiyenler var gidecegin yerde biraz karışık bir yer gibi iş için mi gideceksin cok kısa yol hemde uzun degil
Olsun bunu daha önce baktıklarına say cnm az bakmadın sende bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?