Bu da benim fal topiğim olsun :)

hosgeldin canim umarim hersey yolundadir

tatlim ben sana en son gun msj atmistim ama bakabilirmisin biz baristik sonucu ne olucak bu iliskinin diye ben esmerim bronz ten rengine sahibim o benden daha esmer

barışmanızla beraber aşkınız daha alevlenmiş görünüyor. bedenlerinizin arasında özlem kartı çıktı. birbirinizi her anlamda özlüyorsunuz. sevgilin daha fazla yakınlaşmak istiyor sana. kalpleriniz bir arada çıkmış ama senin zamana bıraktığın şeyler var. sana bir teklifte bulunmuş sen de henüz zamanı değil demişsin.

teşekkür ederim tatlım çok sağol

Kocaman E harfi gördüm.Birde kocaman Kalp.Nişanlın bu büyük ihtimal seni kollarına almış çatı yapmış güvendesiniz beraber.İkinizide ilgilendiren bir dileğin var kısa zaman sonra olacak.Hane içinde saçlarını tepeden toplayan bir kız var.Genç bir kız.Senmisin aceba bunun E harfiyle bağlantısı var çünkü yüzünü ona dönmüş sırtını çevresine.Yani odak noktası E harfi olmuş.

Benim gözüme de koccamaaan bir balık çarptı. :)) Sana çok güzel bi kısmet var. Bunu bi dileğine de yorabiliriz. :))) Güzel, ferah bi fincan.

ne güzel şeyler yazmışsın canım
ikimizde de E harfi var bütün gün topluydu saçlarım :)

teşekkür ederim canım
şu an erkek bebek bekleyen yok ama belki ileride benim olur :)

Bide bi yolculugun var hava yolu değil ama otobus dublo tarzı bişe arabanın üstü biraz daha koyu renkli:)

Ama bulundugun yerden o yolculugu yapmanı istemiyenler var gidecegin yerde biraz karışık bir yer gibi iş için mi gideceksin cok kısa yol hemde uzun degil

Ama bulundugun yerden o yolculugu yapmanı istemiyenler var gidecegin yerde biraz karışık bir yer gibi iş için mi gideceksin cok kısa yol hemde uzun degil

hayır canım gezmek için arkadaş ziyareti için 6 saatlik yol işte :) hayırlısı gidebilrsem ne mutlu gidemezsem de sağlık olsun :)

:)iyi o zmn soyleyeyim ama biz ayrıldık söylemiştim cnm ama tabi o ne hissediyor merakta etmiyor degilim o esmer ben buğday tenliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…