Bu da benim fal topiğim olsun :)

:)iyi o zmn soyleyeyim ama biz ayrıldık söylemiştim cnm ama tabi o ne hissediyor merakta etmiyor degilim o esmer ben buğday tenliyim

seni özlüyor bu kesin. canım kartlar kavuşma var diyor. aranızda yeniden bir yakınlaşma olabilir. çok kart çıkmadı kendi ten kartlarınızdan hariç sadece yakınlaşma kartı kaldı. ten kartlarınız da birbiri içinde çıktı. böyle olması ne demek; çok aşık kişilerin kartları böyle çıkar genelde. sen onu seviyorsun o seni seviyor demek.

İlişkiniz zorlu bir dönemde, birinizin işleri ters gidiyor.

Sana karşı şu sıralar biraz saygısız mı desem, hırçın mı desem.. Üzüntülerinin hırsını sizden çıkarıyor gibi. Yaptığının hata olduğununda farkında..

Bu kişiye karşı içten bir sevgin var ve tavırlarını büyük bir olgunlukla karşılıyorsun bu da sorunların büyümesini engelliyor. Dengeyi kurmaya çalışıyorsun.

Ne kadar sağlam durmaya çalışsanda tavırları, sözleri seni incitmiş ve sanki hayal kırıklığına uğramışsın. Fakat o kendisini sana doğru ifade edemediğini düşünüyor. Konuşmak istiyor.

Sevgili olup olmadığınızı bilmediğim için burdan sonrasını 2 şekilde yorumlayacağım..

Sevgili değilseniz sana teklifte bulunmayı düşünüyor ama sen samimi olduğuna inanmadığın için dikkate almayacaksın.

Sevgiliyseniz seninle ciddi birşeyler düşünüyor gibi ama sen yine pek oralı olmayacaksın. Bu tavrınla belki askıya alacak fakat vazgeçmeyecek gibi..

Aynı zamanda bir kaybın var şuan onu telafi etmeye çalışıyorsun. Belki bir dava belki daha önce sahip olduğun ve elinden alınan birşey.. Şans senden yana..

Sonuç kartı inişli çıkışlı fakat tutkulu bir ilişkiniz olduğunu söylüyor ve seni herşeye hazırlıklı olman konusunda uyarıyor..

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım nişanlıyız
evet kızdırdığı şeyler oluyor ama ben de normal biri değilim acayip sinir var ancak tahammül ediyordur, körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı

tenlerinizi yaz ben de sana iskambil aşk falı bakayım canım

Jadalozzz :) Bi iskambilime el atar mısın? Atmazsan da canın sağolsun. :*

Ben; esmer -çok koyu değilim-
O; Kumral, sarıya yakın bi kumral değil; koyu biraz.

jado cevap atmam için 10 dk beklemem gerekiyordu burdan yazimm barii ilk 2 gün biraz takılıyorum sonra etkisi kayboluyor

Şuan hayatımda biri yok olduğunda sözün olsun ^.'

üstündende cok su aktı hiç bilmiyorum uzakta o zaten.. Eger öyle olursa buraya yazarım doğru cıktı diye cnm:)cok teşekkür ederim sağol:)

Jadalozzz :) Bi iskambilime el atar mısın? Atmazsan da canın sağolsun. :*

Ben; esmer -çok koyu değilim-
O; Kumral, sarıya yakın bi kumral değil; koyu biraz.

canım aranızda güçlü bir sevgi var. evlilik planları yapıyorsunuz. biraz zamanı var ama çok uzun bir zaman değil isteğiniz gerçekleşmesi için geçecek olan zaman.

jado cevap atmam için 10 dk beklemem gerekiyordu burdan yazimm barii ilk 2 gün biraz takılıyorum sonra etkisi kayboluyor

acaba diyor insan azıcık ama çok da önemsememeli :) en iyisini yapıyorsun boşver canım unut gitsin :)

Şuan hayatımda biri yok olduğunda sözün olsun ^.'

tamam anlaştık :) hoşlandığın biri varsa onun için de bakabilirm :)

jadalozum banada iskambl bakarmısın :) ben beyazım o esmer

falıma bakcan ama :) önceki sayfalarda yeni yükledim :)

ikinizden yana da mesafe kartları çıktı. ikiniz de birbirinizden uzaklaşmışsınız. arada bir teklif kartı var ama ne ile ilgili bilemiyorum

falıma bakcan ama :) önceki sayfalarda yeni yükledim :)

ikinizden yana da mesafe kartları çıktı. ikiniz de birbirinizden uzaklaşmışsınız. arada bir teklif kartı var ama ne ile ilgili bilemiyorum

bakarım canım :) bakıyorum hemen :) teşekkrederm canım buarada

canım ileriye dogru gitmek istediğin 2 yol var yani bu yollara gitsem gitmesem diye düşünmüşsün ve aklından gecirmissin bu yolları birde ben araba gibi bişey gördüm etrafı temiz cıkmıs ama araba almayı falan mı dşünüyosunuz oyüzden mi cıktı araba bilemiyorum canım bide m harfi mi e harfimi ne öyle bir harf var bir dilek dilemişsin sen canım bu dilediğin şeyin olmasını cok istemişsin canım olucak diledğin hernyese ama olması icin zmanı var braz tatlım birde sürekli sana dua eden yaslı birisi var canım bukadar tatlım umarım mutlu olursun

jado banada bakarmısın gider ayak gitmeden son iskambilin olsun
ben:kumral sevgilim:beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…