Bu da benim fal topiğim olsun :)

Jadaloz bak ceylin17de araba görmüş senin falında:)bende faldan ufaktan anlıyormuyum ne:))

jado banada bakarmısın gider ayak gitmeden son iskambilin olsun
ben:kumral sevgilim:beyaz

canım size resmiyet yolu gözüktü :) ikinizin ailesi de çıktı kartlarda. sevgi dolu teklifler geliyor sana
aileler tanışıyor söz nişan artık ne gelirse :)

_Jadaloz_ Mümkünse bir falda bana açabilir misin?

İkimizde kumralız ama o benden daha açık

aşkınızda mesafe var canım. aranız mı açıldı? bu mesafe aile kaynaklı görünüyor. kalplerinizin arasına girmeye çalışmışlar. ama sizin bednleriniz yine bir arada çıkmış. kalbinizdeki kırgınlıkları da sildiniz mi tamamdır

canım sen de bana açabilir misin ben kumral sevgilim esmer(koyu değil)

Bende istiyorum jadalozum

canım senin yanında teklif kartı çıktı sevgilinin yanında evlilik kartı çıktı. o zamannnn diyoruz ki sana beklediğin evlilik teklifi geliyor sevgilinin ailesi yine devreye girmiş bi halt var sanki durun biraz zaman geçsin demişler.
umarım onların lafı geçmez

Jadaloz bak ceylin17de araba görmüş senin falında:)bende faldan ufaktan anlıyormuyum ne:))

bikaç kere baksan yorum yapmaya başlarsın zaten. ben de hiç bilmiyordum kendi içtiğim fincanlara yorum yapa yapa bişeyler söylemeye başladım :) burda bakmak istediğinde herhangi bir fincana yorum yap gelişir zamanla :)

hı evet sıkıntılar var canım ama sıkıntısız hayatta yok galiba:)sonu hayırlı olsun inşallah

O yeterki Teklifi etsinde gerisini hallederiz vallaha diyorum türkiyeden tektasimi alda gel diye

canım size resmiyet yolu gözüktü :) ikinizin ailesi de çıktı kartlarda. sevgi dolu teklifler geliyor sana
aileler tanışıyor söz nişan artık ne gelirse :)
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwşşşşş keşke zaman kartıda çıksa daha benim lise bitmedi liseden sonra evlenme gibi bi düsüncemde yok benim hayırdır acebaa yaaaa

wow anasını ya jadaloz ben sana birde halam için iskambil açtırsam çokmu olmuş olurum? fal baktır diyor bana tamam hala baktırcam dedim kimse yorumlamadı fincanını iskambil açsan nasıl olur
halamın teni:açık kumral beyaz gibi
eniştem:beyaz tenli

açarım canım :)

canım beden kartları ve aşk kartları birbirinden ayrı çıktı. yani, ikisi de kendi kabuğuna çekilmiş brbiriyle pek bişey paylaşmıyorlar. evlilik kartı var arada zaten evliler, evlilkleriyle ilgili aşklarını güçlendirecek yeni şeyler yapmaları gerek. uzak kalmasınlar birbirlerine

onlarda ayrı kalıyor sürekli enistem iş için gidiyo başka yerlere falan iletirim güzel bir şekilde ben bunu halamaa

ayyy jadaloz sen tanımadan fal mı bakıyorsunn?? nasıl bir yetenektir bu bana da baksana nolur nolur nooluuuuuurrrr

ayyy jadaloz sen tanımadan fal mı bakıyorsunn?? nasıl bir yetenektir bu bana da baksana nolur nolur nooluuuuuurrrr

asıl tanıdığın kişilere fal bakamazsın çünkü az çok bilirsin hayatındakileri :)
sevgilinle kendinin ten renklerini yazarsan bakarım. iddialı değilim ama kart kalmazsa yorum da yapamam çok şey umarak bekleme yorumumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…