- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
jado banada bakarmısın gider ayak gitmeden son iskambilin olsun
ben:kumral sevgilim:beyaz
_Jadaloz_ Mümkünse bir falda bana açabilir misin?
İkimizde kumralız ama o benden daha açık
Bende istiyorum jadalozum
Jadaloz bak ceylin17de araba görmüş senin falında:)bende faldan ufaktan anlıyormuyum ne:))
Kızlar kahve falıma bakarmısınız:))Eki Görüntüle 502566 Eki Görüntüle 502567 Eki Görüntüle 502569 Eki Görüntüle 502572 Eki Görüntüle 502574
hı evet sıkıntılar var canım ama sıkıntısız hayatta yok galiba:)sonu hayırlı olsun inşallah
canım senin yanında teklif kartı çıktı sevgilinin yanında evlilik kartı çıktı. o zamannnn diyoruz ki sana beklediÄin evlilik teklifi geliyorsevgilinin ailesi yine devreye girmiÅ bi halt var sanki durun biraz zaman geçsin demiÅler.
umarım onların lafı geçmez
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwşşşşş keşke zaman kartıda çıksacanım size resmiyet yolu gözüktü :) ikinizin ailesi de çıktı kartlarda. sevgi dolu teklifler geliyor sana
aileler tanışıyor söz nişan artık ne gelirse :)
wow anasını ya jadaloz ben sana birde halam için iskambil açtırsam çokmu olmuş olurum? fal baktır diyor bana tamam hala baktırcam dedim kimse yorumlamadı fincanınıiskambil açsan nasıl olur
halamın teni:açık kumral beyaz gibi
eniştem:beyaz tenli
onlarda ayrı kalıyor sürekli enistem iş için gidiyo başka yerlere falaniletirim güzel bir şekilde ben bunu halamaa
ayyy jadaloz sen tanımadan fal mı bakıyorsunn?? nasıl bir yetenektir bu bana da baksana nolur nolur nooluuuuuurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?