canım sevgilini en iyi sen tanırsın neyden hoşlanırsa o şekilde yaklaş. mesela benim sevgilim için arayıp özür dilemem gerçekten hata ettim üzgünüm pişmanım demem yeterlidir. zaten görüşme imkanınız yoksa ya internetten ya telefonla halledebilirsin. sevgilinin ismini yaz ben sana akrostiş şiir yazayım gönder sevgiline :)
hanginiz daha açık tenlisiniz
Evet haklısın, uzun bi msj yazayım diyorum; sonra da ararım. :)) Bi de akrostişini yolladım mı geçer heralde az da olsa. En azından gergin hava son bulur. İsmini özelden atıyorum tatlıımm :)
dakika dolmadı daha o yüzden burdan yazayım :)
gönül rahatlığıyla kullanabilirsin hiçbi yerden alıntı değil tamamen kendim yazdım
kendi sevgilimi üzmüşüm de yazmışım gibi :)
Yolladım, bakalım uyanınca nasıl bir tepki verecek :) Çok çok sağol canım, çok güzel olmuş sahiden.
Banada bakabilirmisiniz acaba çok mutlu olurum...
Ben beyaz tenli yeşil gözlüyüm...
Oda beyaz tenli kahverengi gözlü....
bir görüşme sonunda sana teklif geliyor.
canım bu kişiyle beraber misin bilemiyorum ama çok ayrı yerlerde çıktı kartlarınız. sevgiliyseniz falı bozup yeniden açıcam değilseniz yorumlayım falı
benim falım olunca kimse uğrayıp bir yorum yapmıyor
tgce_1994; iki kere açtım falını ilkini de yazayım bakmıyorsun sanırım buraya şu an. bekleyemedim daha fazla. sevgiliyseniz aranızda problem yaratmasın diye yazmak istememiştim, belki takarsın söylediklerime diye. yine çok ciddiye alma ikincisi çok güzel çıktı.
ilk açtığım fal; Sen bu kişiyi uzaktan izliyorsun. Seviyorsun görüşmek istiyorsun. Ama onun aklında başka biri var bu kişi esmer biri.
ikinci açtığım fal; Birbirinizi seviyorsunuz fakat birbiriniz için her şeyi feda edebilecek bir çift de değilsiniz. Sevgi saygı aşk olsun ama kendi benliğimizden kendi isteklerimizden ödün vermeyelim diyorsunuz. Arada özlem kartı çıktı. Birbirinizi özlüyorsunuz, sanırım pek görüşemiyorsunuz görüşme ve özlem kartları bir arada çıktı.
jadalozcum falıma bakar mısın. Ben buğday tenliyim. O açık kumral.
falıma yorum yapan olmadı
canım bugün de bak bana bakalım bugün ne cıkıcak :) ben beyazım o esmer
jadolozcum ben yorum yapiim görebildiğim kadar ama çok anlamam da çok net bişey gördüm o yüzden yazmak istedim galiba bi erkekten bu bi teklif var sana yani böyle el el çıkmışsınız onu dinliyosun sen sana bişeyler söylüyo ki bu yakın zamanda olucak gibime geldi çok zamanı yok yani.2 tane haberin var ama temiz bunlar sevinceğin şeyler bide sanki senin hakkında çok konuşan var ilişkin varm ı bilmiyorum ama var bence o konuda da çok konuşan var gibi geldi canım.tuttu mu bilmiyorum:) bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?