Bu da benim fal topiğim olsun :)

cnm peki evlilik yok mu ya :)

yorumun icin cok tsk ederim, aramizda mesafe var evet..hadi ins. :) bu aralar böyle umutlu yorumlara ihtiyacim vardi.
erkek biraz daha kendine yönelmis derken, düsünceli mi yoksa kararsiz mi anlami tasiyor? aklimda baska bir kisi yok.. allah allah kim ki acep bu acik tenli erkek. aramiza girmis demek yorumun icin ayrica tsk ederim..

torrr; evlilik kartı çıkmadı canım ama bu olmayacağı anlamına gelmez :)

turkuaz86; rica ederim canım. erkek kendine yönelmiş derken kendi dertleriyle meşgul kendini biraz daha fazla düşünüyor

jadoloz eski sevgilimle ilgili baktırmak istiyorum eğer vaktin olursa canın isterse bakar mısın; ben de o da beyaz tenliyiz ikimizin de gözleri ela
Acaba beni seviyor mu, unutamadığı birisi var mı, beni hiç aldattı mı canım bir de geleceğimiz var mı bizim? Bakarsan çok ama çok sevinirim

Canımsın.

Ben; Esmer; koyu kahve gözlü, ama tenim kara değil çok..
O; Kumral, çok sarı değil, koyu. Gözleri yeşil :)

kestiğim kartlarda çifte sorun çıktı bakalım açılımda ne çıkacak..
falın karışık çıktı canım. kıskançlık mı kavganızın sebebi? açık tenli bir bayan çıktı. bu kişi senin ailenden ya da yakınından biri sanırım. sen mesafe koymuşsun sevginize. bu açık tenli bayanı sevmedim sevgiline yakın olmaya mı çalışıyor.

sorduğun sorulara cevap verecek kartlar iskambil değil maalesef :) tarot ya da deste katina baktırmanı öneririm :)

Kıskançlık temeli, ama aslında kıskançlık değildi. Herhangi bir kızla alakalı değildi kavgamız. Yalnız, dün durumu kuzenime anlattım. Beni dolduruşa getirdi, az kalsın bitiriyodum. O olabilir mi ki?

Kıskançlık temeli, ama aslında kıskançlık değildi. Herhangi bir kızla alakalı değildi kavgamız. Yalnız, dün durumu kuzenime anlattım. Beni dolduruşa getirdi, az kalsın bitiriyodum. O olabilir mi ki?

olabilir canım. başkalarının lafıyla sevgini asla bitirme eğer sen güveniyorsan samimiyetine sevdiğinin gerisini boşver. kavga da edersiniz küsersiniz ayrılırsınız barışırsınız.. ama çevrendekiler farklı şeyler düşünebilir. kuzeninin belki kötü bi amacı yoktur ama genelde akrabalar arasında kıskançlık vardır. üzüleceğin şeyler yapma canım başkaları yüzünden. seviyorsan ara ya da mesaj at seni seviyorum unutalım diye
bi aşkla doldu içim ya mutlu hissettim
umarım kısa zamanda düzelir canım aranız hep mutlu olun

ayy biri fal mı bakıyor burada kim bakıyor :) ne olur bana da baksın :) ikimiz de esmeriz o benden daha latin gibi tenli ela gözlü burcu terazi, ben de esmerim ama ona göre daha beyazım gözlerim koyu kahve burcum akrep

Banada bakabilirmisiniz acaba çok mutlu olurum...
Ben beyaz tenli yeşil gözlüyüm...
Oda beyaz tenli kahverengi gözlü....

ayy biri fal mı bakıyor burada kim bakıyor :) ne olur bana da baksın :) ikimiz de esmeriz o benden daha latin gibi tenli ela gözlü burcu terazi, ben de esmerim ama ona göre daha beyazım gözlerim koyu kahve burcum akrep

adını hatırlıyorum bakmıştım sanırım daha önce de ya da fal topiklerinden birinde görmüşümdür :)

arannızda sevgi kartı çıktı ama sen biraz daha fazla seviyorsun sanki. sevgilinin ailesinden biri mi bilemedim sevgilinle aynı ten renginde bir bayan var. pek anlaşamıyorsunuz sanırım. senden yana yakınlaşma ve evlilik istekleri var. ondan ayrı olduğun zamanlarda onu çok özlüyorsun. sevgilin biraz daha mesafeli çıkmış ilişki adına. biraz daha yavaş davranıyor olmasını istediğiniz konularda

tgce_1994'ten sonraki isteyenlerden falıma yorum yapanlara bakıcam resim yüklücem şimdi.
önceki baktıklarım da yorum yaparlarsa sevinirim

Sevdiğim insanın yaptığı şey hoş değildi, ama benim tepkim çok ağır geldi. Aslında pek güvenmiyorum bahsettiğim kuzenime; hani dost görünümlü, ama yeri gelince dedikodunu ilk yapan türden. Çok hassas bi anımda bize gelip, o halde görünce; hem de en mantıklı düşünemediğim anda, uyuverdim işte. Hata ettim.

Sevdiğim insana güveniyorum, seviyorum da kızınca çıkıyorum raydan. Ah ah, kendimi frenleyemiyorum. Haklısın canım ya, gönlünü almalıyım. Çünkü onu incittiğim halde bana açıklama yaptı durdu. İçim rahat değil hiç. :/ Kendime çok kızgınım, böyle durumlarda kendime de çok kızıyorum.

Ayrı şehirlerdeyiz, görüşme imkanım yok. Sence nası alabilirim gönlünü??? :) Azıcık ucundan ipucu verebilcen mi :))

canım sevgilini en iyi sen tanırsın neyden hoşlanırsa o şekilde yaklaş. mesela benim sevgilim için arayıp özür dilemem gerçekten hata ettim üzgünüm pişmanım demem yeterlidir. zaten görüşme imkanınız yoksa ya internetten ya telefonla halledebilirsin. sevgilinin ismini yaz ben sana akrostiş şiir yazayım gönder sevgiline :)

burada görmüşsündür muhtemelen bana ilk defa baktın ama çok teşekkür ederim, bire bir durumu özetledin, aynen. bir tek o bayanı çıkaramadım ama ya annesi ya kardeşidir henüz tanışmadık ama ben mümkün olduğunca anlaşmaya çalışacağım. benden yana evlilik istekleri varsa ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…