çok ilginç :) açılımın en başında tüm kartlar gitti sadece ten kartlarınız kaldı :)
böylesi büyük bir aşk demek ki sizin ki
kalpleriniz bir arada bedenleriniz bir arada çifte kumrular misali seviyorsunuz birbirinizi. o senin için fedakarlıklarda bulunuyor sen onun için
mesafe ve yakınlaşma kartları çıktı. eğer uzaktaysanız bir araya gelebilirsiniz, aranızda sorun varsa sorunlarınızı halledebilirsiniz, çıkmıyorsanız duygusal anlamda bir yakınlaşma söz konusu olabilir.
sen erkeğe daha meyilli çıkmışsın. erkek biraz daha kendine yönelmiş. kalplerinizin arasına girmiş açık tenli bir erkek var. bu erkek sevginize mi engel olmak istiyor yoksa senin aklındaki bir başka kişi mi bilemedim. iki kişi arasında kaldıysan bu yansımış olabilir.
Fena girdik birbirimize, kırdık birbirimizi çok Jadozamanın varsa 5dknı ayırabilir misin? :*
Canımsın.
Ben; Esmer; koyu kahve gözlü, ama tenim kara değil çok..
O; Kumral, çok sarı değil, koyu. Gözleri yeşil :)
jadoloz eski sevgilimle ilgili baktırmak istiyorum eğer vaktin olursa canın isterse bakar mısın; ben de o da beyaz tenliyiz ikimizin de gözleri ela
Acaba beni seviyor mu, unutamadığı birisi var mı, beni hiç aldattı mı canım bir de geleceğimiz var mı bizim? Bakarsan çok ama çok sevinirim
Kıskançlık temeli, ama aslında kıskançlık değildi. Herhangi bir kızla alakalı değildi kavgamız. Yalnız, dün durumu kuzenime anlattım. Beni dolduruşa getirdi, az kalsın bitiriyodum. O olabilir mi ki?kestiğim kartlarda çifte sorun çıktı bakalım açılımda ne çıkacak..
falın karışık çıktı canım. kıskançlık mı kavganızın sebebi? açık tenli bir bayan çıktı. bu kişi senin ailenden ya da yakınından biri sanırım. sen mesafe koymuşsun sevginize. bu açık tenli bayanı sevmedim sevgiline yakın olmaya mı çalışıyor.
Kıskançlık temeli, ama aslında kıskançlık değildi. Herhangi bir kızla alakalı değildi kavgamız. Yalnız, dün durumu kuzenime anlattım. Beni dolduruşa getirdi, az kalsın bitiriyodum. O olabilir mi ki?
ayy biri fal mı bakıyor burada kim bakıyor :) ne olur bana da baksın :) ikimiz de esmeriz o benden daha latin gibi tenli ela gözlü burcu terazi, ben de esmerim ama ona göre daha beyazım gözlerim koyu kahve burcum akrep
Banada bakabilirmisiniz acaba çok mutlu olurum...
Ben beyaz tenli yeşil gözlüyüm...
Oda beyaz tenli kahverengi gözlü....
olabilir canım. başkalarının lafıyla sevgini asla bitirme eğer sen güveniyorsan samimiyetine sevdiğinin gerisini boşver. kavga da edersiniz küsersiniz ayrılırsınız barışırsınız.. ama çevrendekiler farklı şeyler düşünebilir. kuzeninin belki kötü bi amacı yoktur ama genelde akrabalar arasında kıskançlık vardır. üzüleceğin şeyler yapma canım başkaları yüzünden. seviyorsan ara ya da mesaj at seni seviyorum unutalım diye
bi aşkla doldu içim ya mutlu hissettim
umarım kısa zamanda düzelir canım aranız hep mutlu olun
Sevdiğim insanın yaptığı şey hoş değildi, ama benim tepkim çok ağır geldi. Aslında pek güvenmiyorum bahsettiğim kuzenime; hani dost görünümlü, ama yeri gelince dedikodunu ilk yapan türden. Çok hassas bi anımda bize gelip, o halde görünce; hem de en mantıklı düşünemediğim anda, uyuverdim işte. Hata ettim.
Sevdiğim insana güveniyorum, seviyorum da kızınca çıkıyorum raydan. Ah ah, kendimi frenleyemiyorum. Haklısın canım ya, gönlünü almalıyım. Çünkü onu incittiğim halde bana açıklama yaptı durdu. İçim rahat değil hiç. :/ Kendime çok kızgınım, böyle durumlarda kendime de çok kızıyorum.
Ayrı şehirlerdeyiz, görüşme imkanım yok. Sence nası alabilirim gönlünü??? :) Azıcık ucundan ipucu verebilcen mi :))
adını hatırlıyorum bakmıştım sanırım daha önce de ya da fal topiklerinden birinde görmüşümdür :)
arannızda sevgi kartı çıktı ama sen biraz daha fazla seviyorsun sanki. sevgilinin ailesinden biri mi bilemedim sevgilinle aynı ten renginde bir bayan var. pek anlaşamıyorsunuz sanırım. senden yana yakınlaşma ve evlilik istekleri var. ondan ayrı olduğun zamanlarda onu çok özlüyorsun. sevgilin biraz daha mesafeli çıkmış ilişki adına. biraz daha yavaş davranıyor olmasını istediğiniz konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?