nişanlıyım canım. konuşan vardır illa ki nişanlımı yakınlarıyla tanıştım yakın zamanda beni çekiştiriyorlardır :)
tşekkür ederim canım anlayıp anlamaman önemli değil bir iki cümle yazman bile mutlu eder
toplu biraz kilolu biri var.kısmetli biri. balık gibi çıkmış. bir yola gidiyor sanki.biraz üzgün duruyor. bir kalp görüyorum. altı aydınlık bir kalp bu. iyi bir kalp. sıkışıp kalmış.ne yapacağını bilemiyor gibi. üstünde yükler var. kalbin karşısında güçlü bir adam duruyor. çok dik duran bir adam var. aklının bazı yerleri karışmış. belirsizlikler var. bazı şeyleri kafana takmışsın. dağın başında bir s harfi var. bekliyor öylece. tabakta kocaman aydınlık bir kalp var. tertemiz.
görüşmeniz için biraz daha zaman gerekiyor. canım kartların yine güzel çıktı. sorunlu görünmüyor hiçbir şey. kalpleriniz bir arada beden kartlarınız bir arada. gayet güzel bir ilişki gibi görünüyor. benim kartlar senin falda yanılıyor galiba bi tutturamadım.
fal yorumunu da bekliyorum canım :)
Rica etsem bana da bakabilir misiniz acaba ? :)
Ben; bugday tenli, ela gözlüyüm
Sevgilim; beyaz tenli, gözleri koyu kahverengi
kilolu olan kardeşimdir, yanımdaydı tekrar ailemin yanına gitti üzülmüştür ablasından ayrıldığına, kıyamam
teşekkür ederim canım yorumladığın için
rica ederim ne demeek:) sıkılırsan falını ekle ben sallarım bi kaç bişey pek anlamıyorum da keşke bilsemde baksam:)
ama senden de bana bakmanı istesem ayıp olmaz dimii önceden de yazmıştım görmemişsin canımcım galiba yanlış anlama ama bakasın yoksa bakma hiç önemli deil de müsait olunca bakarsan çok sevinirim..şey ama gerçekten yanlış anlama kötü durumda olmasam hiç hiç istemem ama bilirsin kızların halini bebeğim
ben beyaz tenliyim o buğday eski erkek arkadaşım oluyo kendileri:) tekrar görüşme onun aramasını falan görüyo musun buna bakar mısın acaba?
Ya bana da bakin nolur
görmedim canım görsem cevap yazmadan geçmem, en azından falıma bak öyle bakayım derdim yani :)
mesafeden bir teklif var sana, bu teklif sana mı, bakalım açılımda ne çıkacak.
canım eski diyorsun ama yeni gibi çıkmışsınız falda. sen kalbini ona kaptırmışsın, o sana. aranızda yine bir teklif kartı çıktı. artık ne teklifidir bilemiyorum :) bir şey var bu sorun mu yoksa önemsiz mi bilemiyorum ama, erkeğin kalbinin yanında esmer bir kalp daha var. erkek kalbini esmer birine mi kaptırmış hafiften yoksa esmer biri o erkeği mi istiyor billemiyorum. ama dediğim gibi erkeğin kalbinin yanında sen de varsın.
belki bir tercih yapar. şu an aklı karışık olabilir, baktı olmuyor sana yeniden deneyelim teklifinde bulunabilir. bunlar benim umduklarım :)
aramızda mesafe var artık jadalozcumaynı şehirde değiliz artık belki başkasını bulmuştur bilmiyorum 2 haftadır falan konuşmuyoruz yani hep kötüye yoruyorum bende işte kötüye alıştırmak için kendimi..peki konuşma görüyo musun bizim aramızda böyle yakın zamanlarda falan:))
aramızda mesafe var artık jadalozcumaynı şehirde değiliz artık belki başkasını bulmuştur bilmiyorum 2 haftadır falan konuşmuyoruz yani hep kötüye yoruyorum bende işte kötüye alıştırmak için kendimi..peki konuşma görüyo musun bizim aramızda böyle yakın zamanlarda falan:))
görüşme kartı çıkmadı canım bilemiyorum
canım esmer seninle görüşmek istiyor fakat onun yanında açık tenli başka bir bayan var. bedeni kumral bir bayanın yanında çıkmış. onunla arasında yakınlaşma kartı çıkmış. ama kalbi senin yanında esmerin.
falıma da yorum bekliyorum ona göre :)
falıma yorum yapan olmadı
kız ne zaman istedin de geri cevirdim seni bakarm tabiki :) biiraz rahatlamışsın canım cok kötü görmedim seni ama kafan rahat değil kafanda birsürü soru var çözümünü aradıgın hep düşündüğün şeyler var bir balık gördm falında canım gelyor sana dogru yüze yüze :) temiz bir balık balık kısmet paradır :)birde sen birine sıkılmışsın birazcık keyfni kacrmış birisi senin ama pek te önemli bişey değil canını sıkmış snein sadece ayrıca falında h harfi gördm h harfi biriyle konuştun mu yoksa konuşucakmısın bilemiyorum ama karşılıklı konuşma seklndesiniz birde bir erkek gördüm elini uzatmış kime uzatıyor bilmiyorum bu erkek zayfda degil cok kiloluda degil canm e harfi var birde falında birde yolların var senin canım gene :) bukadar canım benden canım benim perşembe günü doğum günüm esmer beni o zman aricakmı birde bunun icin iskmbl bkabilrmisin bana
senin falına birde ben bakayım cnm biliyorsun yeniyim bu konudaoldoğu kadar artık:)öncelikle 3 yolun var biri cok nasipli 3 yol derken 3 tercih arasındada kalabilirsin,e harfi var cok büyük nişanlının baş harfi olabilir belki,2 güzel haberin var,bide sevdigin biriyle yüz yüze görüşmen var birbirinizin yüzünü tutarak konuşuyorsun heralde o da nişanlın oluyor cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?