Eki Görüntüle 503405 Eki Görüntüle 503404 Eki Görüntüle 503406 Eki Görüntüle 503407 Eki Görüntüle 503408 Eki Görüntüle 503409 Eki Görüntüle 503411 Eki Görüntüle 503412 Eki Görüntüle 503413 kızlar falımı yorumlarmısınız[/Q
FALINDA 2 KİŞİ VAR biri BAYAN BİRAZ TOPLU BASENLİ DİGERİ digeri erkek kadın ona bişe anlatıyo sanki bir şeyi acıklıyo ama erkek pek oralı degil gibi.o bayanın arkasında biri var zayıf bi kadın ona dua ediyor.bi tanede atın var ama henüz oluşmamış at murat demek:)bide bi yerden para gelecek sanırım nasibin var cnm bu kadar:)
Eki Görüntüle 503405 Eki Görüntüle 503404 Eki Görüntüle 503406 Eki Görüntüle 503407 Eki Görüntüle 503408 Eki Görüntüle 503409 Eki Görüntüle 503411 Eki Görüntüle 503412 Eki Görüntüle 503413 kızlar falımı yorumlarmısınız[/Q
FALINDA 2 KİŞİ VAR biri BAYAN BİRAZ TOPLU BASENLİ DİGERİ digeri erkek kadın ona bişe anlatıyo sanki bir şeyi acıklıyo ama erkek pek oralı degil gibi.o bayanın arkasında biri var zayıf bi kadın ona dua ediyor.bi tanede atın var ama henüz oluşmamış at murat demek:)bide bi yerden para gelecek sanırım nasibin var cnm bu kadar:)
tesekkrederm canımm
canım esmer seninle görüşmek istiyor fakat onun yanında açık tenli başka bir bayan var. bedeni kumral bir bayanın yanında çıkmış. onunla arasında yakınlaşma kartı çıkmış. ama kalbi senin yanında esmerin.
falıma da yorum bekliyorum ona göre :)
jadaloz cok moralm bozuksenin bu falın cıktı jadaloz eski sözlüm facesne bir kızlaresmni koymus aynı bu tarf ettgn kız
senin falına birde ben bakayım cnm biliyorsun yeniyim bu konudaoldoğu kadar artık:)öncelikle 3 yolun var biri cok nasipli 3 yol derken 3 tercih arasındada kalabilirsin,e harfi var cok büyük nişanlının baş harfi olabilir belki,2 güzel haberin var,bide sevdigin biriyle yüz yüze görüşmen var birbirinizin yüzünü tutarak konuşuyorsun heralde o da nişanlın oluyor cnm:)
canım sürekli takip edersen moralin düzelmez ki zaten. bırak akışına. olacaksa zaten gelecektir. yoksa sadece kendini üzersin böyle
okdr üzüldmki onu görnce icim cok tuhaf oldu be jadalozicimden bişeyler koptu gitti öylesne grmştm bi bakim falan dedm cok kötü oldum
tahmin edebiliyorum kötü hissettiğini. ama baktıkça üzüleceksin işte. elde değil merak ediyor insan bakmak istiyor ama kendini üzüyorsun işte[/QUOT
keske yeniden doğsam tüm acıları unutsam hic acım olmasasmdi bir umdum da yok artık yarn aricakmı dye beklemicem aramck blyorum
tahmin edebiliyorum kötü hissettiğini. ama baktıkça üzüleceksin işte. elde değil merak ediyor insan bakmak istiyor ama kendini üzüyorsun işte[/QUOT
keske yeniden doğsam tüm acıları unutsam hic acım olmasasmdi bir umdum da yok artık yarn aricakmı dye beklemicem aramck blyorum
bekleme, o zaman daha mutlu hissedersin belki. ne desem bilemiyorum, bir sürü kişi seninle aynı şeyleri yaşıyor yaşadı yaşayacak. bunlardan ders çıkarmayı bilirsen daha farklı olur. sürekli nasihat modunda görünmek de istemiyorum ama diyecek bişey de bulamıyorum moralini düzeltecek
Eki Görüntüle 504141 Eki Görüntüle 504142 Eki Görüntüle 504145 Eki Görüntüle 504147 Eki Görüntüle 504148 Eki Görüntüle 504149
benim falıma bakanlara ben de iskambil açıyorum yine :)
jadalozum falıma bakar mısın ? ben buğday tenli kumral, o açık kumral . :)
jadalozum falıma bakar mısın ? ben buğday tenli kumral, o açık kumral . :)
kusura bakmayın kızlar falıma bakmayana fal açmıyorum, ben de falsızlıktan ölücem burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?