Bu da benim fal topiğim olsun :)

jadaloz cok moralm bozuk senin bu falın cıktı jadaloz eski sözlüm facesne bir kızlaresmni koymus aynı bu tarf ettgn kız

jadaloz cok moralm bozuk senin bu falın cıktı jadaloz eski sözlüm facesne bir kızlaresmni koymus aynı bu tarf ettgn kız

canım sürekli takip edersen moralin düzelmez ki zaten. bırak akışına. olacaksa zaten gelecektir. yoksa sadece kendini üzersin böyle

kararsız canım bende fal attım baska konuda onada bakıver canım ya

canım sürekli takip edersen moralin düzelmez ki zaten. bırak akışına. olacaksa zaten gelecektir. yoksa sadece kendini üzersin böyle

okdr üzüldmki onu görnce icim cok tuhaf oldu be jadaloz icimden bişeyler koptu gitti öylesne grmştm bi bakim falan dedm cok kötü oldum

okdr üzüldmki onu görnce icim cok tuhaf oldu be jadaloz icimden bişeyler koptu gitti öylesne grmştm bi bakim falan dedm cok kötü oldum

tahmin edebiliyorum kötü hissettiğini. ama baktıkça üzüleceksin işte. elde değil merak ediyor insan bakmak istiyor ama kendini üzüyorsun işte

bir erkek var. birşeye uzanmış bakıyor. toplu bir bayanda ona doğru uçuyor resmen. birbirlerine çok yakınlar. 3 kişi üst üste çıkmış birşeyin dedikodusunu yapıyorlar. sivri burunlu biri de onları eleştiriyor. tertemiz bir kalp görüyorum hava da. bir de atın var. güzel bir haber getiriyor. tabakta da ağaç görüyorum. ağacın etrafı aydınlık. ağacın altın da 3 sayısı çıkmış. ne anlama gelir bilmiyorum. güzel birşeydir herhalde. birde bi kadın eline kazmayı küreği almış birşeyler kazıyor. 2 kişi de ona bakıyor. :)

Son düzenleme:
jadalozum falıma bakar mısın ? ben buğday tenli kumral, o açık kumral . :)

teşekkür ederim canım saatlerdir bekliyodum biri yorum yapacak diye çok bencil dvranıyolar valla benim falım olunca topiğe bile uğramıyolar.
kartlarımı alıp geleyim açaym bikaç dk bekleticem

jadalozum falıma bakar mısın ? ben buğday tenli kumral, o açık kumral . :)

canım bedenlerinizin arasında aile kartı çıktı. bu aile kuracağınız anlamına da gelebilir aranıza aileler girip sorun çıkaracağı anlamına da gelebilir. kalpleriniz arasında yakınlaşma kartı ççıktı, bi de sevgiln seni özlemiş. artık uzatmayın şu küslüğünüzü yazık etmeyin sevginize :)

kusura bakmayın kızlar falıma bakmayana fal açmıyorum, ben de falsızlıktan ölücem burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…