Bu da benim fal topiğim olsun :)

aaa ten rengi neden ki merak ettim??
sevgilimin beyaz benim esmer canım.. çok teşekkür ederim kırmadığın için

aaa ten rengi neden ki merak ettim??
sevgilimin beyaz benim esmer canım.. çok teşekkür ederim kırmadığın için

o şekilde bakıyorum çünkü fala :)

canım kalpleriniz bir arada çıktı ama ilişkiyi yönlendiren ayakta durmasını sağlayan sensin. senden yana bir mesafe kartı çıkmış. seni üzmüş anlaşılan. bunun için zaman vermişsin kendince, o da bu konuda bişeyler yapmaya çalışıyor. görüşmeniz var yüzyüze veya telefonla

canım çok teşekkür ederim ağzına sağlık.. o mesafe ne zaman kapancakmış o da görünüyor mu :) ??

jadalozcuğum bana da bakarmısın rica etsem :)
ben esmerim buğday tenliyim , sevgilim kumral beyaz tenli ela gözlü
çok teşekkür ederim cnm tüm güzellikler seninle olsun :)

Kızlar gidiyorum 1 hafta yokum kendinize iyi bakın :))

sevdigim: esmer ben: beyaz

mesafe ve yakınlaşma kartları çıktı. eğer uzaktaysanız bir araya gelebilirsiniz, aranızda sorun varsa sorunlarınızı halledebilirsiniz, çıkmıyorsanız duygusal anlamda bir yakınlaşma söz konusu olabilir.
sen erkeğe daha meyilli çıkmışsın. erkek biraz daha kendine yönelmiş. kalplerinizin arasına girmiş açık tenli bir erkek var. bu erkek sevginize mi engel olmak istiyor yoksa senin aklındaki bir başka kişi mi bilemedim. iki kişi arasında kaldıysan bu yansımış olabilir.

jadalozcuğum bana da bakarmısın rica etsem :)
ben esmerim buğday tenliyim , sevgilim kumral beyaz tenli ela gözlü
çok teşekkür ederim cnm tüm güzellikler seninle olsun :)

çok ilginç :) açılımın en başında tüm kartlar gitti sadece ten kartlarınız kaldı :)
böylesi büyük bir aşk demek ki sizin ki
kalpleriniz bir arada bedenleriniz bir arada çifte kumrular misali seviyorsunuz birbirinizi. o senin için fedakarlıklarda bulunuyor sen onun için

:) gerçektenmi çok şaşırdım :) evet büyük bi aşk var ama daha çok benim ona hissettiğim büyük bi aşk var :) onun bana karşı pek büyük bi aşk hissettiğini sanmıyorum zaten ilşkimizde tüm sıkıntılarda bundan kaynaklanıyor hatta şu an aramızda soğuk rüzgarlar esiyor :)
cnm benim çok teşekkür ederim gergin anımda bana moral oldun :)

tatlım mrb...ben beyaz tenli o esmer

aranızda sevgi ve evlilik kartları çıktı ama biraz zaman görünüyor. senin yanında olan esmer tenli bir bayan vaar, sevgilinin yanında olan kumral tenli bir erkek var. ne yaptıklarını çözebilmeyi inan ben de isterdim ama yanlarında kart çıkmadı. sizi destekleyen sürekli yanınızda olan insanlar olabilir.

bu arada akşam resim ekliycem sadece fal baktırıp kaçmaz umarım önceki yazanlar bana da bir iki yorum yaparlar.

canım ben zaten evlıyım..yınede tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…