sen aç bende senınkıne bakcam
canım bedenlerinizin arasında aile kartı çıktı. bu aile kuracağınız anlamına da gelebilir aranıza aileler girip sorun çıkaracağı anlamına da gelebilir. kalpleriniz arasında yakınlaşma kartı ççıktı, bi de sevgiln seni özlemiş. artık uzatmayın şu küslüğünüzü yazık etmeyin sevginize :)
sevginizde sorunlar var snırım biraz. ama tüm sorunların üstesinden gelecek bir aşka sahipsiniz. kalpleriniz arasında sevgi kartı çıktı. sevgilin seni daha bir ayrı seviyor tüm benliği sen olmuşsun. sana bir teklifte bulunmayı düşünüyor sevgisiyle alakalı.
bekliyorum yorumunu :)
sevginizde sorunlar var snırım biraz. ama tüm sorunların üstesinden gelecek bir aşka sahipsiniz. kalpleriniz arasında sevgi kartı çıktı. sevgilin seni daha bir ayrı seviyor tüm benliği sen olmuşsun. sana bir teklifte bulunmayı düşünüyor sevgisiyle alakalı.
bekliyorum yorumunu :)
arkadaşları beni istemiyor.Ben ona karşı kötü birşey yapmadım. Dışarıdan beni yargılıyorlar. Ne yapacağım bilmiyorum. Sesi hiç çıkmıyor. Kimse karışmasa herşey yolunda gidiyor. Ne yapayım jado . Beni de dinleniyor. Arkadaşlarının sözüne gidiyor. elim kolum bağlı bekliyorum.
jadoloz , banada bi bakıvereydin?
1 saattir açtığım topıkte insan arıyorum yoyyoyyy
inanmazsan gel bak..http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/556474-bakiver-falima-guveniyorum-sana.html
canım bedenlerinizin arasında aile kartı çıktı. bu aile kuracağınız anlamına da gelebilir aranıza aileler girip sorun çıkaracağı anlamına da gelebilir. kalpleriniz arasında yakınlaşma kartı ççıktı, bi de sevgiln seni özlemiş. artık uzatmayın şu küslüğünüzü yazık etmeyin sevginize :)
fala fal isterimbana da kimseler bakmıyor, kaç saat önce eklemiştim
bakamıyorsam nolcek?
yalandan sallayım mı
salla önemli değil en azından kullanılmış hissetmiyo o zaman insan kendini :) kız bi görsen burda halimi. saatlerce fal açıyorum isteyen herkese. ben ekliyorum bakıverin diye kimseden tık yok gelenlerde kaçıp gidiyo. artık üzülmeye başladım bu duruma. yoksa kimseden bi karşılık beklemiyordum önceden
arkadaşları mı istemiyor. ne alaka arkadaşlarıyla ya. seninle arkadaşları mı çıkıyor çok tuhaf hakikaten
canım gecmısle ılgılı bır pışmanlıgın var ve bır yol ayrımı var bu hayırlı olacak bır yol ayrımı zaman zaman monotonluktan cok sıkılıyorsun bazı seylerı cok detaylı dusunuyosun ufacık bıseyı bıle beynınde buyutuyosun senın için acı çeken esmer bı erkek var sert mızaclı bı taraftada buyuk bı aşk çıkmıs bırıyle opüşme gorunuyor
yalandan da olsa bakılmasın bencebilen olursa bakıyor zaten kuzum[/COLOR]
teşekkür ederim canım tam beni anlattın valla monotonluk herşeyi büyütme falan :)
fincana baktıkça hep aynı seylerı hıssettım :)
bende nıye aynı seylerı hissetmedın taksıtcı
her yerden çıkarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?