Bu da benim fal topiğim olsun :)

sen aç bende senınkıne bakcam

sevginizde sorunlar var snırım biraz. ama tüm sorunların üstesinden gelecek bir aşka sahipsiniz. kalpleriniz arasında sevgi kartı çıktı. sevgilin seni daha bir ayrı seviyor tüm benliği sen olmuşsun. sana bir teklifte bulunmayı düşünüyor sevgisiyle alakalı.

bekliyorum yorumunu :)

arkadaşları beni istemiyor. Ben ona karşı kötü birşey yapmadım. Dışarıdan beni yargılıyorlar. Ne yapacağım bilmiyorum. Sesi hiç çıkmıyor. Kimse karışmasa herşey yolunda gidiyor. Ne yapayım jado . Beni de dinleniyor. Arkadaşlarının sözüne gidiyor. elim kolum bağlı bekliyorum.

supersın canım saol ben bakıyorum fıncanına yorumlayıp yazarım

jadoloz , banada bi bakıvereydin?
1 saattir açtığım topıkte insan arıyorum yoyyoyyy

inanmazsan gel bak..http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/556474-bakiver-falima-guveniyorum-sana.html

Son düzenleme:

arkadaşları mı istemiyor. ne alaka arkadaşlarıyla ya. seninle arkadaşları mı çıkıyor çok tuhaf hakikaten

ayrıca çok teşekkür ederim

bakamıyorsam nolcek?
yalandan sallayım mı

salla önemli değil en azından kullanılmış hissetmiyo o zaman insan kendini :) kız bi görsen burda halimi. saatlerce fal açıyorum isteyen herkese. ben ekliyorum bakıverin diye kimseden tık yok gelenlerde kaçıp gidiyo. artık üzülmeye başladım bu duruma. yoksa kimseden bi karşılık beklemiyordum önceden

canım gecmısle ılgılı bır pışmanlıgın var ve bır yol ayrımı var bu hayırlı olacak bır yol ayrımı zaman zaman monotonluktan cok sıkılıyorsun bazı seylerı cok detaylı dusunuyosun ufacık bıseyı bıle beynınde buyutuyosun senın için acı çeken esmer bı erkek var sert mızaclı bı taraftada buyuk bı aşk çıkmıs bırıyle opüşme gorunuyor

yalandan da olsa bakılmasın bence bilen olursa bakıyor zaten kuzum[/COLOR]

teşekkür ederim canım tam beni anlattın valla monotonluk herşeyi büyütme falan :)

yalandan da olsa bakılmasın bence bilen olursa bakıyor zaten kuzum[/COLOR]

bakmıyolar valla, herkes falına baktırıp kaçıyo. görüyorum başka yerlerde başka kişilere yorum yazıyolar. gıcık oluyo o zaman insan :) neyse iyi geceler hepinize ben kaçıyorum artık :)

canım kardesımede bakar mısın cıkmadan benımkı dogru cıkınca oda merak ettı cok oluyorum ama kusura bakma kız bugday erkekte bugday

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…