sana baktım begenmedın kı
kız cadı, ıkı laf ettin gittin.
koskoca fincandan sadece o kadar mı cıktı.
deliyim bilirsin
konsantremi bozdun beş kişi yorum yapsın dıye :)
canım kardesımede bakar mısın cıkmadan benımkı dogru cıkınca oda merak ettı cok oluyorum ama kusura bakma kız bugday erkekte bugday
çıkmıştım canım görmedim yazdığını.
bunlar arasında da sorun var sanırım. erkekle alakalı bir sorun. hatta erkeğin ailesiyle alakalı bir sorun. bu sorun aralarında mesafeye yol açmış. ikisi de kendi içlerine yönelmişler, birbirlerine eskisi kadaar değer vermiyorlar sanırım. ama aralarında yine sevgileri var. kız, sorunlarını esmer biriyle paylaşıyor
Eki Görüntüle 504141 Eki Görüntüle 504142 Eki Görüntüle 504145 Eki Görüntüle 504147 Eki Görüntüle 504148 Eki Görüntüle 504149
benim falıma bakanlara ben de iskambil açıyorum yine :)
Jadoo.
*Öpüşen bi çift gördüm, ayy çok güzel görünüyorlar. Bir de kocaman kalp gördüm ya :)) Çok güzel. MAşAllah, içim açıldı. Kalbin etrafı tertemiz. Nişanlınla aranızdaki aşk çok net ve ferah.
*Ufak tefek, büyütülmeyecek kadar minik sıkıntıların var. Klasik can sıkıntısı yani.
*Bu aralar hep muhabbet görüyorum. Sürekli birileriyle muhabbet halinde oldugun bi dönem sanırım.
* Son olarak, iki güzel haberin var :)) Çook güzel iki kuş gördüm tabağında.
teşekkür ederim canım, ne güzel şeyler yazmışsın
jadaloz bana tekrar bakar mısın ? bir değişiklik var mı. ben buğday tenliyim. o açık kumral .
Canım ya, bizim için kart açar mısın? Şu sıralar çok ihtiyacım var sanırım. :)
açarım canım tenlerinizi yaz
peşin peşin de falıma bakmışsın zaten daha ne isteyim ki :)
bu kez ayrı çıktınız işte. erkek tarafında pek bişey çıkmadı, esmer bir erkek arkadaşı çıktı sadece onun yanında bulunan. senin tarafında sorunlar çıktı. sen sorunları baya büyütmüşsün içinde bu da mesafeye yol açmış. soğuyosun sanırım yavaş yavaş
kız sen tarot bakıyodun bi ara ne oldu, bakmıyo musun :)
Canım, sakin ol ya. Burda çıkanlara göre ümitlenme; ya da ümidini kesme. Ve biterse de üzülmemeye çalış, nasip kısmet işi biraz da.esmer arkadaşı engel olmaya çalışıyor. ne yapıyor o. onun yanında mı ? erkek tarafında pek birşey çıkmaması ne anlama geliyor. bitiyor mu. tamamen .
Oyyy canım beniimm :))
Ben esmerim; ama koyu değilim, saçlarım ve gözlerim koyu sadece. tenim esmer değil fazla.
O kumral; ama açık kumral değil. Gözleri yeşil.
Canım, sakin ol ya. Burda çıkanlara göre ümitlenme; ya da ümidini kesme. Ve biterse de üzülmemeye çalış, nasip kısmet işi biraz da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?