Bu da benim fal topiğim olsun :)

çıkmıştım canım görmedim yazdığını.

canım kardesımede bakar mısın cıkmadan benımkı dogru cıkınca oda merak ettı cok oluyorum ama kusura bakma kız bugday erkekte bugday

bunlar arasında da sorun var sanırım. erkekle alakalı bir sorun. hatta erkeğin ailesiyle alakalı bir sorun. bu sorun aralarında mesafeye yol açmış. ikisi de kendi içlerine yönelmişler, birbirlerine eskisi kadaar değer vermiyorlar sanırım. ama aralarında yine sevgileri var. kız, sorunlarını esmer biriyle paylaşıyor

jadaloz bana tekrar bakar mısın ? bir değişiklik var mı. ben buğday tenliyim. o açık kumral .

Son düzenleme:

saol canım benım gercekten supersın

Jadoo.
*Öpüşen bi çift gördüm, ayy çok güzel görünüyorlar. Bir de kocaman kalp gördüm ya :)) Çok güzel. MAşAllah, içim açıldı. Kalbin etrafı tertemiz. Nişanlınla aranızdaki aşk çok net ve ferah.
*Ufak tefek, büyütülmeyecek kadar minik sıkıntıların var. Klasik can sıkıntısı yani.
*Bu aralar hep muhabbet görüyorum. Sürekli birileriyle muhabbet halinde oldugun bi dönem sanırım.
* Son olarak, iki güzel haberin var :)) Çook güzel iki kuş gördüm tabağında.

teşekkür ederim canım, ne güzel şeyler yazmışsın

jadaloz bana tekrar bakar mısın ? bir değişiklik var mı. ben buğday tenliyim. o açık kumral .

bu kez ayrı çıktınız işte. erkek tarafında pek bişey çıkmadı, esmer bir erkek arkadaşı çıktı sadece onun yanında bulunan. senin tarafında sorunlar çıktı. sen sorunları baya büyütmüşsün içinde bu da mesafeye yol açmış. soğuyosun sanırım yavaş yavaş
kız sen tarot bakıyodun bi ara ne oldu, bakmıyo musun :)

esmer arkadaşı engel olmaya çalışıyor. ne yapıyor o. onun yanında mı ? erkek tarafında pek birşey çıkmaması ne anlama geliyor. bitiyor mu. tamamen .

Son düzenleme:
Oyyy canım beniimm :))
Ben esmerim; ama koyu değilim, saçlarım ve gözlerim koyu sadece. tenim esmer değil fazla.
O kumral; ama açık kumral değil. Gözleri yeşil.

canım bir görüşme görünüyor aranızda ikiniz de istiyorsunuz. senin yakınında olan esmer biri çıktı aklını karıştıran. önceden de çıkmıştı sanki. bi de açık tenli bi bayan var. sevmedim bu bayanı. kim olduğunu kestirebiliyosan açık tenli bayanın, kendinden ve sevgiliinden uzak tut canım. görüşmenizi engellemeye çalışıyor. kartları keserken de çıktı bu bayan. hatta ikinci kez açtım kartları onun yüzünden. hiç sevimli gelmedi bana.

canım erkeğin yanında bişey çıkmaması tamamen bitmesi anlamına gelmiyor. daha az düşünüyordur belki. ne bileyim belki bu da değildir. kart sonuçta bunlar, ben nasıl karıştırırsam kartları öyle çıkıyo. fala takıp üzülme böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…