Bu da benim fal topiğim olsun :)

Hadi ya, açık tenli bayan; kestiremedim. Bilemedim yani. :/ Umarım bize zararı dokunmaz. :[ Kız kardeşi açık tenli, ama o neden engellesin ki. Teyzem açık tenli, geçenlerde laf sokmuş ona; yakışıklılık yetmiyor evlilik-kız isteme olayları için demişti O'na. O olabilir mi ki?

ben çok emek verdim. emeklerimin karşılığı bu olmamalıydı. beni bir çırpıda köşe attı. hiç düşünmeden.
Haketmiyormuş demek ki. :/

olabilir belki ama bana genç biri gibi geldi

canm kafanı büsrü şeylerle doldurmuşsun naptın kız böyle buaralar ayakkabı almayımı dşnyosun yada aldın mı blmyrm cok güzel bir ayakkbı var topuklu birde bir horozun var horoz nedemek bilmiyorum canım ama kuş haber olduguna göre buda haberler ilgili olabilir ağaçlık biryere gidiceksin gittiğin yer cok ağaclık biryer canım kafanda sıkıntı ettğin seylere yakında ay doğucak ferahlicaksın canım birde senin üzernde nazar var canım birisi sana karşı cok kin gtmş göz var üzerndede seni cekemeyen birisi var cnm c harfi cıkmış yanındada bukadar tatlım :)

evet cnm senn falın :) rica ederim hadi sende bana iskambl bak :)

birbirinizden çok ayrı yerlerde çıktınız canım. herkes kendi yolunda görünüyor. sen zamana bırakmışsın. araya aile girmiş kimin ailesi bilemiyorum.

bu arada doğum günün kutlu olsun canım :)

Canım geneli açık çıkmış zaten falının. Ç harfi gördüm bir erkek. Eğilmiş bişey almaya çalışıyor ama boşa uğraşıyor. S-ş harfi var iki inatçı keçi karşı karşıya gelmiş :) iki dileğin var önü açık. Hane içi temiz.
Fincanı kapatırken az salla kız o zaman bu kadar az çıkmaz :)

jadoloz rica etsem bana iskambil acar misin?

Ben beyaz tenli, kahverengi sacli ve kahverengi gozluyum. esim bugday tenli kahverengi gozlu, siyah sacli.

Ben de sana bakmak isterdim ama bu konularda hic yetenegim yok :26:

bakmak istemezsen kirilmam anlayisla karsilarim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…