Hadi ya, açık tenli bayan; kestiremedim. Bilemedim yani. :/ Umarım bize zararı dokunmaz. :[ Kız kardeşi açık tenli, ama o neden engellesin ki. Teyzem açık tenli, geçenlerde laf sokmuş ona; yakışıklılık yetmiyor evlilik-kız isteme olayları için demişti O'na. O olabilir mi ki?canım bir görüşme görünüyor aranızda ikiniz de istiyorsunuz. senin yakınında olan esmer biri çıktı aklını karıştıran. önceden de çıkmıştı sanki. bi de açık tenli bi bayan var. sevmedim bu bayanı. kim olduğunu kestirebiliyosan açık tenli bayanın, kendinden ve sevgiliinden uzak tut canım. görüşmenizi engellemeye çalışıyor. kartları keserken de çıktı bu bayan. hatta ikinci kez açtım kartları onun yüzünden. hiç sevimli gelmedi bana.
Haketmiyormuş demek ki. :/ben çok emek verdim. emeklerimin karşılığı bu olmamalıydı. beni bir çırpıda köşe attı. hiç düşünmeden.
Hadi ya, açık tenli bayan; kestiremedim. Bilemedim yani. :/ Umarım bize zararı dokunmaz. :[ Kız kardeşi açık tenli, ama o neden engellesin ki. Teyzem açık tenli, geçenlerde laf sokmuş ona; yakışıklılık yetmiyor evlilik-kız isteme olayları için demişti O'na. O olabilir mi ki?
Bu kızın benimkinde gözü mü vardı canım?olabilir belki ama bana genç biri gibi geldi
Bu kızın benimkinde gözü mü vardı canım?
sevgilinde gözü olanın gözü çıksın diyorum
kız mesaj kutun dolmuş :)
Çıksın vallahi.Yakışıklı bir sevgiliye sahip olmak çok zor ya. ://
Boşalttım tatlımmm :)
İlla biri çıkıyo sulanan; hoşlanan; bizi deli eden dimi. Off, keşke bi sihir olsa; sevdiğimizi bizden başkası göremese hahah.
yakışıklı olmasa da zor kız, illa bi sinir bozan çıkıyo. ben yazın paralıycaktım birini kıskançlıktan
benim falım mı kız bu :) teşekkür ederim :)
evet cnm senn falın :) rica ederim hadi sende bana iskambl bak :)
yok ki bakanbirazdan ben bakarım canım seninkine
Eki Görüntüle 505327 Eki Görüntüle 505328 Eki Görüntüle 505330 Eki Görüntüle 505331 Eki Görüntüle 505333 Eki Görüntüle 505334 Eki Görüntüle 505335 Eki Görüntüle 505329
kizlar jadolozunkine bakmisken benimkinede bir el ativerin
vallaha yaa biz bakalim anca :)
bende bakabilsem seninkine keske ama malum hiiic anlamiyorum
birbirinizden çok ayrı yerlerde çıktınız canım. herkes kendi yolunda görünüyor. sen zamana bırakmışsın. araya aile girmiş kimin ailesi bilemiyorum.
bu arada doğum günün kutlu olsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?