Bu da benim fal topiğim olsun :)

bi tane torpil geçebilirim :) evlilere yaptığım yorumlar pek tutmuyor ama açıyorum şimdi :)

aileyle bir grüşme var. senin ve eşinin ailesiyle, yüzyüze olaiblir telefonla olabilir. içeriği güzel bir görüşme bir sorun yok.
evliliğin gayet yolunda, severek evlendiniz sanırım. büyük bir aşk ve bağlılık var. eşinin yanında evlilik kartı çıktı. zaten evlisiniz ne desem bilemedim

jadaloz pek anladığım söylenmez ama kendim bi kaç yorum yapayım falına :) uzun saçlı bir kız bir erkekle ilgili bir dua etmiş. kız temiz biri duası kabul olacak gibi. yine bişiler bulursam yazarım.

jadaloz pek anladığım söylenmez ama kendim bi kaç yorum yapayım falına :) uzun saçlı bir kız bir erkekle ilgili bir dua etmiş. kız temiz biri duası kabul olacak gibi. yine bişiler bulursam yazarım.

hele şükür :) benimdir o kız
sen benim fincana bakarken ben de sana iskambil bakayım :) senin ve sevgilinin ten renklerini (aynıysa hanginiz daha açık) yazarsan aşk açılımı yapabilirm :)

di mi benim falim fallanmis zaten

ama cok iyisin tam 12'den. evet severek evlendik.

evlilik yildonumumuz yakin ya o kart o yuzden cikti galiba

tesekkur ederim emegine

Kalabalık bir ortamda isminde e ve f geçen birisiyle bir konu hakkında konuşucaksın. 2 ayrı kişide olabilir.

sözlümle ikimizde buğday tenliyiz ama o daha açık benden saçları daha açık renk. gözleri bal rengi benimde açık kahve. genelde ikimizi birbirimize benzetirler. teşekkürler şimdiden :)

di mi benim falim fallanmis zaten

ama cok iyisin tam 12'den. evet severek evlendik.

evlilik yildonumumuz yakin ya o kart o yuzden cikti galiba

tesekkur ederim emegine

sevindim tutturabildiğime :) rica ederim canım

Kalabalık bir ortamda isminde e ve f geçen birisiyle bir konu hakkında konuşucaksın. 2 ayrı kişide olabilir.

bence gayet iyi gidiyorsun :) bunun da olma olasılığı çok yüksek harfler de tutuyo :)

zaten falında e harfi çok çıkmış. uzun ve zayıf bir kız dikkatimi çekti. bu kızın bayaa uğraştığı dertleri var.

bir de Ben sey gordum falinda. anlamam aslinda ne anlama geldigini de bilmem de sanki bir kizla bir erkek elele tutusmus. bir kus da onlara dogru geliyor. bu kisilerle kusun arasi acik ve temiz.

atmis miyim yoksa :26:

sözlümle ikimizde buğday tenliyiz ama o daha açık benden saçları daha açık renk. gözleri bal rengi benimde açık kahve. genelde ikimizi birbirimize benzetirler. teşekkürler şimdiden :)

sevginiz bir adım daha atacak resmiyet yolunda, evlilik kartı çıktı :) bu belki evlilik değil de nişan olur :)
gayet güzel çıktı falın. kalpleriniz bir arada, sevgi dolu atıyor birbirinize. beden kartlarınız yan yana, birbirinizi arzuluyorsunuz. daha fazla yakınlaşma görünüyor aranızda bu duygusal anlamda olabilir cinsel anlamda olabilir. sen biraz zamana ihtiyaç duymuşsun.

2 kişi birbiriyle tanıştırılacak, aralarını da arkadaşları yapacak. arkadaşları aracılığıyla sevgili olucaklar.

zaten falında e harfi çok çıkmış. uzun ve zayıf bir kız dikkatimi çekti. bu kızın bayaa uğraştığı dertleri var.

nişanlım e :) zayıfım ama uzun değilim, dertten bol bişey yok hiçkimsede

bir de Ben sey gordum falinda. anlamam aslinda ne anlama geldigini de bilmem de sanki bir kizla bir erkek elele tutusmus. bir kus da onlara dogru geliyor. bu kisilerle kusun arasi acik ve temiz.

atmis miyim yoksa :26:

gelsin gelsin :) yarın nişanlımla elele gezicem o çıkmıştır hehe :) güzel atmışsın canım

kızın yüzünü de gördüm :) güzel bir kız saçlarını at kuyruğu yapmış cidden çok sıkıntı da bu kız her kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…