jadoloz rica etsem bana iskambil acar misin?
Ben beyaz tenli, kahverengi sacli ve kahverengi gozluyum. esim bugday tenli kahverengi gozlu, siyah sacli.
Ben de sana bakmak isterdim ama bu konularda hic yetenegim yok :26:
bakmak istemezsen kirilmam anlayisla karsilarim canim.
jadaloz pek anladığım söylenmez ama kendim bi kaç yorum yapayım falına :) uzun saçlı bir kız bir erkekle ilgili bir dua etmiş. kız temiz biri duası kabul olacak gibi. yine bişiler bulursam yazarım.
bi tane torpil geçebilirim :) evlilere yaptığım yorumlar pek tutmuyor ama açıyorum şimdi :)
aileyle bir grüşme var. senin ve eşinin ailesiyle, yüzyüze olaiblir telefonla olabilir. içeriği güzel bir görüşme bir sorun yok.
evliliğin gayet yolunda, severek evlendiniz sanırım. büyük bir aşk ve bağlılık var. eşinin yanında evlilik kartı çıktı. zaten evlisiniz ne desem bilemedim
di mibenim falim fallanmis zaten
ama cok iyisin tam 12'den. evet severek evlendik.
evlilik yildonumumuz yakin ya o kart o yuzden cikti galiba
tesekkur ederim emegine
Kalabalık bir ortamda isminde e ve f geçen birisiyle bir konu hakkında konuşucaksın. 2 ayrı kişide olabilir.
bakmayacak mı hiç kimse :18:
sözlümle ikimizde buğday tenliyiz ama o daha açık benden saçları daha açık renk. gözleri bal rengi benimde açık kahve. genelde ikimizi birbirimize benzetirler. teşekkürler şimdiden :)
zaten falında e harfi çok çıkmış. uzun ve zayıf bir kız dikkatimi çekti. bu kızın bayaa uğraştığı dertleri var.
bir de Ben sey gordum falinda. anlamam aslinda ne anlama geldigini de bilmem de sanki bir kizla bir erkek elele tutusmus. bir kus da onlara dogru geliyor. bu kisilerle kusun arasi acik ve temiz.
atmis miyim yoksa :26:
gayet güzel jadalozcum :) doğru gerçekten teşekkür ederim.
kızın yüzünü de gördüm :) güzel bir kız saçlarını at kuyruğu yapmış cidden çok sıkıntı da bu kız her kimse.
arkadaşın olabilir belki. bir de deniz kenarı gördüm. denize mi gidiceksin acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?