Bu da benim fal topiğim olsun :)

yaptığın süslemeleri gördüm ne kadar beceriklisin maşallah ellerine sağlık :)

jadaloz bana iskambil bakar misin. Ben buğday ten , o açık kumral. Iyice kendini çekti. Hiç haber alamıyorum. ne yapacağım. Çok kızgınım ona.

jadaloz bana iskambil bakar misin. Ben buğday ten , o açık kumral. Iyice kendini çekti. Hiç haber alamıyorum. ne yapacağım. Çok kızgınım ona.

Karışmak gibi olmasın ama canım seni böyle üzen insanı sana değer vermeyen insanı ne böyle düşünüyorsun canım ya .:44:

sevginizin zamana ihtiyacı var. açılımda ayrı çıktınız canım yine. sadece o değil, sen de kendine yönelmişsin onun tarafında değilsin. arada yine aile kartı var. sizin ilişkinizi bozan birinizin ailesinden birisi mi?

Jadoo, hoşgeldin canım. Kafam o kadar dolu, ve enerjim o kadar bitik ki; fincanına baktım baktım, ama bi sonuca varamadım. =((
-Bugün ilişkimle alakalı bir sürü şey düşündüm, kendi kendimi motive etmeye çalıştım, kendimi herşeye hazırlamaya çalıştım... Bizim için açılım yapar mısın eğer müsaitsen?

Ben esmerim; ama çikolata değil, saç ve göz rengim koyu kahve
O kumral; ama açık değil, koyu saçları falan. Gözleri yeşil..

Müsait değilsen de canın sağolsun tatlımm.

onun yakın arkadaşı beni istemiyor. yanlış anlaşılmadan dolayı beni suçluyorlar. hiç konuşmayı denemedi. benim arkadaşım yüzünden oldu ne olduysa. şimdi o arkadaşımla konuşmuyorum. peki o bana dönük mü ? hiç umut yok mu ?

sen zorla konuş, o dinlemiyorsa. eğer o da senin hatalı olduğunu düşünüyorsa, hoş böyle bir durum bile olsa sana sormalı konu her ne olursa olsun...

sana bir teklif var canım bu teklifle beraber yeniden bir yakınlaşma görünüyor sevdiğinle.
canım senin kalbin onunla beraber, onun kalbi seninle beraber çıktı. aranızda sevgi kartı çıktı. sevgilinin senin görüşmek istediği bir konu var. bu konuyu hala ölçüp tartıyor daha zamanı var görüşmenin. bu görüşmenin sonunda bir teklif gelecek sana.

Immm, güzel şeyler söyledin Jadoo'mmm. Yüreğine sağlıııkkkk.. :* Çok iyisin :) Herşey gönlünce olsun inşAllah :)

kocaman havalanmış bir kalp görüyorum. bence bu kalp senin kalbin. altı , üstü çok aydınlık. bu kalbin üstünde 2 kişi var. uzaktan birbirlerine bakıyorlar. sanki birbirlerini özlemişler. çok aydınlık bir yolun var.yolun başında 2 kişi var. karşılıklı konuşuyorlar. taşınma gibi bir durum mu var. taşınan birlerini görüyorum. bir yere yük götürüyorlar. birde tavuğun var. tabakta üst üste insanlar var. senin dedikodunu yapıyorlar. biri senin hakkında olumlu konuşuyor . diğer 3 kişi ters dönmüş, olumsuz konuşuyor. birde horozun var. heybetli bir horoz. bu da güzel bir kısmet demek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…