teşekkür ederim :) ne marifetlerim var da sponsorum yok anacım
jadaloz bana iskambil bakar misin. Ben buğday ten , o açık kumral. Iyice kendini çekti. Hiç haber alamıyorum.ne yapacağım. Çok kızgınım ona.
jadaloz bana iskambil bakar misin. Ben buğday ten , o açık kumral. Iyice kendini çekti. Hiç haber alamıyorum.ne yapacağım. Çok kızgınım ona.
sevginizin zamana ihtiyacı var. açılımda ayrı çıktınız canım yine. sadece o değil, sen de kendine yönelmişsin onun tarafında değilsin. arada yine aile kartı var. sizin ilişkinizi bozan birinizin ailesinden birisi mi?
onun yakın arkadaşı beni istemiyor. yanlış anlaşılmadan dolayı beni suçluyorlar. hiç konuşmayı denemedi. benim arkadaşım yüzünden oldu ne olduysa. şimdi o arkadaşımla konuşmuyorum.peki o bana dönük mü ? hiç umut yok mu ?
Jadoo, hoşgeldin canım. Kafam o kadar dolu, ve enerjim o kadar bitik ki; fincanına baktım baktım, ama bi sonuca varamadım. =((
-Bugün ilişkimle alakalı bir sürü şey düşündüm, kendi kendimi motive etmeye çalıştım, kendimi herşeye hazırlamaya çalıştım... Bizim için açılım yapar mısın eğer müsaitsen?
Ben esmerim; ama çikolata değil, saç ve göz rengim koyu kahve
O kumral; ama açık değil, koyu saçları falan. Gözleri yeşil..
Müsait değilsen de canın sağolsun tatlımm.
sana bir teklif var canım bu teklifle beraber yeniden bir yakınlaşma görünüyor sevdiğinle.
canım senin kalbin onunla beraber, onun kalbi seninle beraber çıktı. aranızda sevgi kartı çıktı. sevgilinin senin görüşmek istediği bir konu var. bu konuyu hala ölçüp tartıyor daha zamanı var görüşmenin. bu görüşmenin sonunda bir teklif gelecek sana.
jadaloz iskambil falıma bakar misin. Bugün çok mutluyum. Hala oluyorum.
jadaloz iskambil falıma bakar misin. Bugün çok mutluyum. Hala oluyorum.
Benim de falıma bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 506149 Eki Görüntüle 506158 Eki Görüntüle 506161 Eki Görüntüle 506162 Eki Görüntüle 506164
tenlerinizi yazar mısın canım aklımda kalmıyo benm :) sen de benim fala yorum yaparsın sanırım bu akşam :)
Eki Görüntüle 506487 Eki Görüntüle 506488 Eki Görüntüle 506489 Eki Görüntüle 506490 Eki Görüntüle 506491 Eki Görüntüle 506493
falıma bakanlara iskambil açıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?