falına yorum yaparım canım. ben buğday tenliyim. o açık kumral.
kocaman havalanmış bir kalp görüyorum. bence bu kalp senin kalbin. altı , üstü çok aydınlık. bu kalbin üstünde 2 kişi var. uzaktan birbirlerine bakıyorlar. sanki birbirlerini özlemişler. çok aydınlık bir yolun var.yolun başında 2 kişi var. karşılıklı konuşuyorlar. taşınma gibi bir durum mu var. taşınan birlerini görüyorum. bir yere yük götürüyorlar. birde tavuğun var. tabakta üst üste insanlar var. senin dedikodunu yapıyorlar. biri senin hakkında olumlu konuşuyor . diğer 3 kişi ters dönmüş, olumsuz konuşuyor. birde horozun var. heybetli bir horoz. bu da güzel bir kısmet demek.
canım erkeğin kalbi senin yanına koşmuş bu sefer :) ama senin kalbinle onun arasında yine o esmer erkek çıktı. terbiyesiz adam sinir oldum bak şimdi ona. senin sorunların var bu erkek yüzünden, araya mesafe giriyor.
beden kartlarınız arasında yine senden yana sorunlar çıktı bu sorunların aşılması için çok az bir zamana ihtiyacın var. uzun sürmeyecek sıkıntılarının geçmesi. erkekten yana da evlilik kartı çıktı :)
ee şimdi anlat bakalım mutluluğunun kaynağını :)
canım erkeğin kalbi senin yanına koşmuş bu sefer :) ama senin kalbinle onun arasında yine o esmer erkek çıktı. terbiyesiz adam sinir oldum bak şimdi ona. senin sorunların var bu erkek yüzünden, araya mesafe giriyor.
beden kartlarınız arasında yine senden yana sorunlar çıktı bu sorunların aşılması için çok az bir zamana ihtiyacın var. uzun sürmeyecek sıkıntılarının geçmesi. erkekten yana da evlilik kartı çıktı :)
ee şimdi anlat bakalım mutluluğunun kaynağını :)
evet taşınacak birileri var :) kahve falına güzel bakıyorsun sen, beğeniyorum yorumlarını :) teşekkür ederim canım
hala oldum canım. çok mutluyum. bu zor günlerimde beni sevindiren yiğenim oldu. yüzümü güldüren tek şey. :) benimkinden hala ses yok. bir değişklik yok. bekliyorum .yorumların için çok teşekkür ederim.
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün
hala oldum u ben hâlâ olarak anladım ondan sruyorum tekrar
yiğenim doğdu canım. sağolasın. aminn. Allah sana da hayırlı evlatlar versin.
Eki Görüntüle 506487 Eki Görüntüle 506488 Eki Görüntüle 506489 Eki Görüntüle 506490 Eki Görüntüle 506491 Eki Görüntüle 506493
falıma bakanlara iskambil açıyorum :)
falımı görmeyenlerin de gözüne sokayım azıcıkarka sayfalarda kalmasın :)
Kızlar falımı paylaşssam banada bakar mısınız ay bir falıma baktıramadım yahu yıldım vallahiii bu gece bol bol dua edeceğim size sözz
ben senin topiğe baktım bi yarım saat önce, fotoları imageshackten yüklemişsin büyümüyo fotolar. burdan yüklersen büyütme olanağı olur, göz yormaz, daha iyi bakılır :)
böyle biriyle kavuşman var gibi jadaloz sanki uzun süredir görüşmüyosunuz görüşüceksiniz yada hani özlem var kavuşuyosunuz gibi geldi.. bide dedikodunu yapan birileri var canım ama sanki ilişkinle ilgili senle ilgili kötü konuşuyolar kalp gördüüüüm kesin kesin mutlu olcuaksın sen baya yani kalp senden yana nişanlıydın yanlış hatırlamıyosam onla ilgili güzel şeyler olucak kavga falan etmiceksiniz
sonraa yollarınıda açık görüyorum ben kötü bi döneme falan girmiceksin bence dedikodularada aldırmıyosun ki etkilemiyo seni gibime geldi yani senin hakkında dedikodular ama sen takmıyosun üzmüyosun kendini ki üzme zaten en güzelini yapıyosun
çok küçük değiller ama benim gözlerim bozuk :) resimler küçük olunca uzun süre aynı yere bakamıyorum gözlerimi çok ağrıtıyor. yeniden yükleme imkanın yok muÇok mu küçük yaa
teşekkür ederim canım
milletin ağzı torba değil ki işte ne yapalım, konuşan konuşsun çekemeyenlere diyecek tek şeyim ÇATLAYIN hehe
çok küçük değiller ama benim gözlerim bozuk :) resimler küçük olunca uzun süre aynı yere bakamıyorum gözlerimi çok ağrıtıyor. yeniden yükleme imkanın yok mu
bencedee kıskanıolardır jadalozcum seni boşver zaten sevdiceğinle mutlu ol heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?