sağol canımhepimiz kem gözlerden uzak, sevdiklerimizle yakın olalım inşallah :)
tenlerinizi yaz canım ben de sana fal açayım :)
pek anlamam faldan ama sallıyorum biraz sanada bakiyim:) yani inanma benim fallarıma nadir çıkar nadir görebilirim çünkü :) sen bişeye mi üzüldün yada birini mi üzdün tam çıkaramadım ama sanki sen bişeye çok üzülmüşsün gibi hissettim böyle boynun bükük napcagını bilmiyosun gibi.. ama biriyle bi konuşman var ki seni üzen yada senin üzdüğün kişiyle bu sanki sana yalvarıyo gibi çıkmış ama pek iyi görmüyorum sonucu ben..içinde sıkıntın var senin bayada büyük atlatıcaksın ama çok zaman lazım gibi gibi
Benim üzdüğüm ve beni üzen biri var evet ve dün yalvardı arkadaşım gerçekten :) sonuç şimdilik dediğin gibi iyi değil ve evet bu ara çok büyük sıkıntılar var içimdeağzına sağlık ne güzel baktın öyle çoook teşekkür ederim yok mu hiç aşk meşk işleriii
benim şansım yok ilişkide işteo buğday ben beyaz tenliyim eski sevgilim oluyo kendileri ama hala özlüyorum onu dengesizin teki artık olucagımız düşünmüyorum ama sen hep olcak görüyosun şeker..bak bakalım bi değişme var mı:)) ama en çok şeyi merak ediyorum beni tekrar arıcak mı barışmak için falan? yada barışmak isteyip çabalicak mı?
göremedim ki onu hiç şekeriim bu kadar görebildim kusura bakmaa bi dahakinede onu görürüm inşallah
ben de kartların yalancısıyım işte canım :)
ama yapabileceğim bişey yok yani yine birliktelik çıktı :) hem de harika bir birliktelik. kalpleriniz bir arada, sevgi hisleri doruk noktada. bedenleriniz bir arada, birbirinizi hala arzuluyor ve seviyorsunuz. ayrıca erkeğin yanında teklif kartı çıktı. içten içe plan yapıyor heralde nasıl gönlünü alsam diye :)
ayrıyız diyosun ya umutlandırır tarzda yazmak istemiyorum aslında, aksi olursa üzülürsün belki ben böyle yorum yapıyorum diye. fala inanma falsız kalma hesabı. ümitlendiriyorsam, kötü etkiliyorsam hakkını helal et canım
iki kişi karşılıklı geçmişler tartışıyorlar. sana sinsice yaklaşan ama normalde iyi görünen birisi var. fincanın geneli aydınlık çıkmış. tabağın kapalı biraz. hane içi karışık görünüyor. bir aile var, bebekleri var arada. bu kadar görebildim.
ben de kartların yalancısıyım işte canım :)
ama yapabileceğim bişey yok yani yine birliktelik çıktı :) hem de harika bir birliktelik. kalpleriniz bir arada, sevgi hisleri doruk noktada. bedenleriniz bir arada, birbirinizi hala arzuluyor ve seviyorsunuz. ayrıca erkeğin yanında teklif kartı çıktı. içten içe plan yapıyor heralde nasıl gönlünü alsam diye :)
ayrıyız diyosun ya umutlandırır tarzda yazmak istemiyorum aslında, aksi olursa üzülürsün belki ben böyle yorum yapıyorum diye. fala inanma falsız kalma hesabı. ümitlendiriyorsam, kötü etkiliyorsam hakkını helal et canım
Canın saolsun tekrar saolasın mevlam gönlünden geçeni versin sana inşallah :)))
Bu olur umarım
helal olsun olur mu öyle şey içimi rahatlatıyosun sen benim..merak etme fala bel bağlamam niye çıkmadı falın diye gelip hesap sorcak değilim fal yani sonuçta ama inşallah çıkar diye de içimden geçirmiyo değilim:) böyle genelde çıkıyo mu falların jadalozcum sen onu söyle bana :)
Canım sanki bir kişi var iki kişinin arasını bozmuş. E harfli biri var. Senin dikkatini çekmeyen ama seni izleyen biri. Bir erkek bu, aklında bir sevda var sanki :) bir sürü yolun çıkmış, bir tercih döneminde falan mısın?
S ve z harfleri var çok çeneli dedikoducu birisi. Gözü var üzerinde. Bir de senin sevmediğin biri çıkmış. Saçı az olan bir bayan, bu kişi senin hakkında çok iyi niyetler taşıyor.
Hane içi biraz karışık çıkmış canım. Aile içi sıkıntılarınız var. Bir haberin var çok temiz, bu haber senin bir konudaki haklılığını gösterecek.
valla canım reddmars diye bir arkadaşımız var bilirsin belki. onun durum da sana benziyor ona da genelde seninki gibi beraberlik çıkıyor. onda da bir gelişme yok henüz. falın çıktı diyen arkadaşlarım da var burda. yanımda olan baktığım arkadaşlardan da tuttu diyen var. ama tutmadı diyenler de var. ne desem yalan olur :)
evet reddmarsıda biliyorum görüyorum hep fal fal diye deli oluyo benim gibi :) durum kötü olunca insan içini rahatlatıcak yada ne biliyim yol göstercek bişeyler arıyo..çok sagol canım sende hep bakıyosun falan inşallah çıkar ama falın
Amin canım duan yeter bana çok sağol
Babyster benim fincanımı da yorumlar mısın? Ben de dua ederim sana.. Allah ne dileğin varsa en kısa zamanda kabul etsin.
Benim de falıma bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 506149 Eki Görüntüle 506158 Eki Görüntüle 506161 Eki Görüntüle 506162 Eki Görüntüle 506164
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?