Bu da benim fal topiğim olsun :)

Canım ben evliyim, eşimin ailesiyleydik, tartıştığım kişi bayansa annesi yada görümcelerim olabilir. Haklı olan benim ama sesi çıkmayan da benim. Eşimle 40 gündür ayrıyız. Ayrı eve çıkmak yerine eşim boşanmayı seçti. Ben de bir daha o eve gidip onlarla yaşamak zorunda kalmak istemiyorum.

canım çok geçmiş olsun ne denir ki bu duruma çok üzüldüm ama falda işte bazen çıkarabiliyorum demekki tutmadı sana ama ben sonunuzun iyi olacağını gördüm gibiydi yani mutluydun ama bilemedim bende..tutturamadım sana kusura bakma valla ama inşallah atlatırsın bu durumu

İnşallah, hakkımızda hayırlıyse neyse, kimse o olsun. tartıştığım kişi ailesi olabilir mİ? Bu olay geçmişte mi kalmış yoksa yaşanacak mı?

İnşallah, hakkımızda hayırlıyse neyse, kimse o olsun. tartıştığım kişi ailesi olabilir mİ? Bu olay geçmişte mi kalmış yoksa yaşanacak mı?
evet olabilir erkekle bağlantılı ama bayan biri bu ve yaşanıcak gibi duruyo tabi fal sonuçta canım

canım falıma bakar mısın. ben buğday tenliyim. O açık kumral.

ne çok kart kaldı. canım senin kalbin onun yanında ve aranızda zaman kartı çıktı. onun kalbi senin yanında yine arada zaman kartı var. bu zaman biraz uzun gelebilir. bu sırada belki hayatlarınıza başkaları da girebilir. sana esmer birinden teklif geliyor. erkeğe yaklaşmaya çalışan açık tenli bir bayan var ama senin sevgin o kızın yaklaşmasına izin vermemiş. seni düşünmüş erkek.

canım ben tekrar geldim banada bakarmısın ben beyaz tenlıyım sut beyaz degıl oda beyaz tenlı ama kumrala yakın benden koyu yani suan konusuyoruz ama benı sevıyormu hala ?çok önemli lutfen bakarsan sevinirim

teşekkür ederim canım. her gün açılım yaptırıyorum. kusura bakma canım. benimkinden hiç haber alamıyorum. ne yapacağım bilmiyorum. bekliyorum öylece. elim kolum bağlı.

Son düzenleme:
jadalozcum banada tekrar bakar mısın ruh halim hiç iyi değil daha dün baktın biliyorum ama bakmak istemezsen sorun değil hep bakıyosun zaten sadece içim sıkılıyo dün onla uyuyomuş gibi oldum çok istedim yanımda falan..
ben beyaz tenliyim o buğday canım koyu buğdayda olabilir o civarda işte :)

evet olabilir erkekle bağlantılı ama bayan biri bu ve yaşanıcak gibi duruyo tabi fal sonuçta canım

Son düzenleme:
canım ben tekrar geldim banada bakarmısın ben beyaz tenlıyım sut beyaz degıl oda beyaz tenlı ama kumrala yakın benden koyu yani suan konusuyoruz ama benı sevıyormu hala ?çok önemli lutfen bakarsan sevinirim

bir görüşmeniz var ama bu görüşme biraz sorunlu geçecek gibi görünüyor.
açılım daha olumlu çıktı. bedenleriniz arasında yakınlaşma kartı var. bu duygusal manada olabilir, cinsel manada olabilir. senin duygu yoğunluğun daha fazla çıktı. erkekte biraz daha yanımda olursa severim havası var sanki. yani gözden uzak olan gönülden de uzak olur hesabı, görüşmelerinizin olduğu zamanlarda sevgi kartları görünüyor. ikinizin kalbinin yanında da sevgi kartları çıktı, sevginiz karşılıklı. ama kartlara göre sen daha fazla seviyorsun. gerçeğini siz bilebilirsiniz sadece :)

jadaloz en son ne dedin anlamadım. erkekle bağlantılı açık kumral kızla ilgli birşey mi olacak.

aşk ve evlilik kartları çıktı kart kesiminde :) bakalım açılımda ne çıkacak...
canım açılımda kalbi senin yanında çıkmış seni çok özlüyor, sen daha mesafeli çıkmışsın. erkekten bir evlenme teklifi var ama araya kumral bir bayan karışmış. o bayanı ortadan kaldırırsak her şey süper. o bayanı koyarsak, neresinden yorum yapsam bilemedim. olumlu yorum yapalım olumlu olsun :) kumral bayan bu teklif konusunda erkeğe fikirler verecek böyle güzel oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…