cholescım sanki biriyle tartışıyosun sen ama burda bi kişi haklı sen misin bilmiyorum başı dik yani diğeri üzgün o konuşuyo genelde ki bunu sen çok takmışsın gibi aklın sürekli bu konuda. bu arada bu tartıştığın kişi erkek arkadaşın falan değilde kız arkadaşın gibi.bide erkek arkadaşın varmış gibi görnüyo onunla çok mutlu olucaksın ufak tefek sanki sorunlarınız var ama büyük bi durum görmedim ben.yani sarılma mutluluk var onu görüyorum.bu kadar canım ama çok kafana taktığın kötü olayların yok sanki temiz falın
Canım ben evliyim, eşimin ailesiyleydik, tartıştığım kişi bayansa annesi yada görümcelerim olabilir. Haklı olan benim ama sesi çıkmayan da benim. Eşimle 40 gündür ayrıyız. Ayrı eve çıkmak yerine eşim boşanmayı seçti. Ben de bir daha o eve gidip onlarla yaşamak zorunda kalmak istemiyorum.
canım çok geçmiş olsun ne denir ki bu duruma çok üzüldüm ama falda işte bazen çıkarabiliyorum demekki tutmadı sana ama ben sonunuzun iyi olacağını gördüm gibiydi yani mutluydun ama bilemedim bende..tutturamadım sana kusura bakma valla ama inşallah atlatırsın bu durumu
evet olabilir erkekle bağlantılı ama bayan biri bu ve yaşanıcak gibi duruyo tabi fal sonuçta canımİnşallah, hakkımızda hayırlıyse neyse, kimse o olsun. tartıştığım kişi ailesi olabilir mİ? Bu olay geçmişte mi kalmış yoksa yaşanacak mı?
canım falıma bakar mısın. ben buğday tenliyim. O açık kumral.
ne çok kart kaldı. canım senin kalbin onun yanında ve aranızda zaman kartı çıktı. onun kalbi senin yanında yine arada zaman kartı var. bu zaman biraz uzun gelebilir. bu sırada belki hayatlarınıza başkaları da girebilir. sana esmer birinden teklif geliyor. erkeğe yaklaşmaya çalışan açık tenli bir bayan var ama senin sevgin o kızın yaklaşmasına izin vermemiş. seni düşünmüş erkek.
evet olabilir erkekle bağlantılı ama bayan biri bu ve yaşanıcak gibi duruyo tabi fal sonuçta canım
canım ben tekrar geldim banada bakarmısın ben beyaz tenlıyım sut beyaz degıl oda beyaz tenlı ama kumrala yakın benden koyu yani suan konusuyoruz ama benı sevıyormu hala ?çok önemli lutfen bakarsan sevinirim
canım benim falıma da yorum yapar mısın ? 1-2 cümlecik.
evet olabilir erkekle bağlantılı ama bayan biri bu ve yaşanıcak gibi duruyo tabi fal sonuçta canım
jadalozcum banada tekrar bakar mısın ruh halim hiç iyi değil daha dün baktın biliyorum ama bakmak istemezsen sorun değil hep bakıyosun zaten sadece içim sıkılıyo dün onla uyuyomuş gibi oldum çok istedim yanımda falan..
ben beyaz tenliyim o buğday canım koyu buğdayda olabilir o civarda işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?