evet olabilir erkekle bağlantılı ama bayan biri bu ve yaşanıcak gibi duruyo tabi fal sonuçta canım
yaparım canım ne demeek hemen bakıyorum
aşk ve evlilik kartları çıktı kart kesiminde :) bakalım açılımda ne çıkacak...
canım açılımda kalbi senin yanında çıkmış seni çok özlüyor, sen daha mesafeli çıkmışsın. erkekten bir evlenme teklifi var ama araya kumral bir bayan karışmış. o bayanı ortadan kaldırırsak her şey süper. o bayanı koyarsak, neresinden yorum yapsam bilemedim. olumlu yorum yapalım olumlu olsun :) kumral bayan bu teklif konusunda erkeğe fikirler verecek böyle güzel oldu :)
Eki Görüntüle 506936 Eki Görüntüle 506937 Eki Görüntüle 506938 Eki Görüntüle 506940 Eki Görüntüle 506941 Eki Görüntüle 506939
kizlar sevgilimle kavusana kadar idare edin
Bana da bakabilir misin rica etsem ikimizin de teni beyaz ve biz yaklaşık bir senedir ayrıyız :18:
Canım için kapalı görünüyor ama çevren o kadar aydınlık ki. Gideceğin iki kısa yolun var. Seni mutlu edecek yollar.
İki kişi karşılıklı görüşme var a harfi var. Altlarında başka harfler de gördüm. F-ç, l-v :)
Kız bi cadı var, burnu kocaman. Karşısında da bir erkek var. Garibim inanmış ona.
Hane içi çok ferah çıkmış, hane dışından duacın olan biri var. Bir haberin var hane dışından geliyor, seni mutlu edecek bir haber. İki kişi de dedikodunu yapıyor
canım sen bişeye çok sıkılmışsın dualar ediyosun için içine sığmıyo sanki böyle biri için ediyosun ama çok istyosun.ben o kişinin sana göre iyi biri olduğunu düşünmüyorum ama aslında çok istiyosun olmazsa daha iyi olucagınıda mantıken düşünüyosun gibi.çok iiçin gözü var üstünde dikkat et ki bu yakınından biri.canım istediğin olucak duaların kabul olucak yani ama daha zamanı var hemen olmicak sabretmelisin bunu bi erkek için istiyosun sen zaten kayıp gitmiş biri hayatından geri gelsin istiyosun gelicek ama bekle.haber alamıyo musun sen ondan? yani sanki bi kuş var ama derinlerde kalmış sana haberi gelmiyo gelmicekte bi süre.aslında bi yolun var onu unutup gitsen çok açık yolun hatta ama sen unutamıyosun onu istiyosun ayrı düşmüşsünüz uzakta mı o?bu aralar sanki onun kafası da karışık başka başka dertleride var yani sana yoğunlaşmamış tamamen düşünüyo diyemem.ama kendinden önce sana bi haberi gelicek ilk önce sen kafana takıcaksın gibi ama takma milletin ağzı torba değil sonuçta:)sıkıntılarını atamayıosun hemen canım için hep kararmış falın kötü hissettirdi bana.hep buna odaklısın gibi sen başka bişey göremedim çünkü kalbinde ama bu adam bi türlüde gitmiyo.dediğim gibi beklemelisin bence.
bu arada tutmamış olabilir fala iyi bakarım çıkar gibi bi durumum yok:)
nevrim döndü
evettt kızlar ben de kahvemi içtim fotoları ekliycem birazdan kaçmayın noluuurrr :)
_Jadaloz_ canim sen iskambil falinada mi bakiyosun yoksa :))
cok oluyorum ama benim falimada baksan eger bakiyosan :)))
ekle ekle bende yarına kahve falı istiyorum kızlaar lütfeen şimdi içsem gelsem eklesem gitmiş olursunuz:)
bakarım canım :) ama biraz bekleticem çünkü gerçekten beynim durdu şu an, çok fal baktım :)
kendinin ve sevgilinin ten renklerini yazman yeterli. aynı tene sahipseniz hanginiz daha koyusunuz.
için çok fena çook:) sıkma bu kadar canını şekerim.dedikodunu yapanlar var dikkat et canım bide mutlu olucağın bi haberin var bence arıcak seni eski sevgilin kavuşcaksınız biriyle konuşman var çünkü birbirinize çemkiriyosunuz hatta tek taraflı bişey değil bu yani:)temiz falın bide bu kadar gördüm sen sıkıyosun sadece içini ama bence düzelicek canım çok uzun zamanlarda yok yakın zamanda olucak gibiEki Görüntüle 506936 Eki Görüntüle 506937 Eki Görüntüle 506938 Eki Görüntüle 506940 Eki Görüntüle 506941 Eki Görüntüle 506939
kizlar sevgilimle kavusana kadar idare edin
o yüzden yarını seçtim zaten:) inş aynı kapasitede olursun:))ben bugünkü yorum kapasitemi sevdim, umarım yarına da aynı kapasiteye sahip olurum :)
bekleme konusunda bişey diyemicem çünkü sabah işe gidicem :)
için çok fena çook:) sıkma bu kadar canını şekerim.dedikodunu yapanlar var dikkat et canım bide mutlu olucağın bi haberin var bence arıcak seni eski sevgilin kavuşcaksınız biriyle konuşman var çünkü birbirinize çemkiriyosunuz hatta tek taraflı bişey değil bu yani:)temiz falın bide bu kadar gördüm sen sıkıyosun sadece içini ama bence düzelicek canım çok uzun zamanlarda yok yakın zamanda olucak gibi
hanginiz daha beyazsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?