eski sevgiliyle arasmayi :) görüsme olarak kabul edeyim eski degil mesafe girdi aramiza :) aaay o cemkirdigim biri var dedin sacini basini yolmuyormuyum
sagol canimm agzina saglik :)
Bana da bakabilir misin rica etsem ikimizin de teni beyaz ve biz yaklaşık bir senedir ayrıyız :18:
tamam canim bekliyorum bu arada fal fotolarinida bekliyorum bende sana yorum yapmadan cikmiycam bu aksam:)
canim sevgilim degilde benim sevgili olalim istedigim kisi diyelim buna, ikimizde beyaz tenliyiz ama ben daha beyaz tenliyim ondan
ayy inanmiyorum _Jadaloz_ hic boyle bir fal gormedim falini busbutun kaplayan bir gelin var falinda sende gormussundur zaten hemen arkasinda takim elbiseyle bir adam damat olsa gerek, gelin ellerini kaldirmis bir mutluluk isareti bu belkide dua ediyor
onlara karsi sevincle ellerini acan bir kadin var biraz topluca oda cok mutlu
falda dedikodu nazar kem goz cikmis ama hic onemli degil fal bastan sona mutlu guzel olumlu bir fal
kendi tabaginda hep 3 yerde birbirine sarilmis bir butun olmus insanlar gordum belkide ucude ayni insanlardir
sağol canım :)
ooo harika çıktı. kalpleriniz bir arada, bedenleriniz bir arada. sen nasıl seviyorsan o da öyle seviyor. ne biriniz fazla ne diğeriniz az. ikinizde de görüşme kartı çıktı. bu kadar çok istiyorsunuz görüşmeyi de neden konuşup anlaşmıyorsunuz :) aşkınız güzel görünüyor, umarım gerçek olur tüm isteklerin
rica ediyorum bana bak.
eşim buğday tenli ben beyaz tenliyim.
bir görüşmeniz var ama bu görüşme biraz sorunlu geçecek gibi görünüyor.
açılım daha olumlu çıktı. bedenleriniz arasında yakınlaşma kartı var. bu duygusal manada olabilir, cinsel manada olabilir. senin duygu yoğunluğun daha fazla çıktı. erkekte biraz daha yanımda olursa severim havası var sanki. yani gözden uzak olan gönülden de uzak olur hesabı, görüşmelerinizin olduğu zamanlarda sevgi kartları görünüyor. ikinizin kalbinin yanında da sevgi kartları çıktı, sevginiz karşılıklı. ama kartlara göre sen daha fazla seviyorsun. gerçeğini siz bilebilirsiniz sadece :)
çok temiiz için maşşalh hep böyle olsun:) ama yine yine dedikodular görüyorum.resmen biri uçarak sana bi haber getiriyo sarılma görüyorum bu haberin ardından da.çok güzel olucak bu kişiylede yolun canım
bir görüşmeniz var ama bu görüşme biraz sorunlu geçecek gibi görünüyor.
açılım daha olumlu çıktı. bedenleriniz arasında yakınlaşma kartı var. bu duygusal manada olabilir, cinsel manada olabilir. senin duygu yoğunluğun daha fazla çıktı. erkekte biraz daha yanımda olursa severim havası var sanki. yani gözden uzak olan gönülden de uzak olur hesabı, görüşmelerinizin olduğu zamanlarda sevgi kartları görünüyor. ikinizin kalbinin yanında da sevgi kartları çıktı, sevginiz karşılıklı. ama kartlara göre sen daha fazla seviyorsun. gerçeğini siz bilebilirsiniz sadece :)
ben de diyorum görünmüyor ceylin bikaç gündür nerelerdesin, falıyla da gelmiş
kurtları döküp gelmişsin asıl fal bakma enerjisi sende :) biz yorulduk artık :)
iyiyim canım ben de, kaçıyorum artık iş güç malum :) iyi geceler görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?