Bu da benim fal topiğim olsun :)

eski sevgiliyle arasmayi :) görüsme olarak kabul edeyim eski degil mesafe girdi aramiza :) aaay o cemkirdigim biri var dedin sacini basini yolmuyormuyum

sagol canimm agzina saglik :)

eheheh biraz tutmuş o zaman kendimi böyle böyle geliştiricem:)) rica ederim şeker inşallah çabuk döner sevgilinde kavuşursunuz..ah ahh benimkide arasa barışsak falan ne güzel olur..

Bana da bakabilir misin rica etsem ikimizin de teni beyaz ve biz yaklaşık bir senedir ayrıyız :18:

ikiniz de kendinize yönelmişsiniz, birbirinizi çok düşündüğnüz söylenemez. senden yana biraz yakınlık var gibi ama çok önemsenecek bir yakınlık değil gibi. ilginçtir ki kalpleriniz arasında evlilik kartı çıkmış. ama senin yanında esmer birinin kalbi var. bu kişi ailenin istediği bir kişi olabilir veya akrabalarınızdan yakın çevrenizden seni seven bir kişi olabilir.

ayy inanmiyorum _Jadaloz_ hic boyle bir fal gormedim falini busbutun kaplayan bir gelin var falinda sende gormussundur zaten hemen arkasinda takim elbiseyle bir adam damat olsa gerek, gelin ellerini kaldirmis bir mutluluk isareti bu belkide dua ediyor
onlara karsi sevincle ellerini acan bir kadin var biraz topluca oda cok mutlu
falda dedikodu nazar kem goz cikmis ama hic onemli degil fal bastan sona mutlu guzel olumlu bir fal
kendi tabaginda hep 3 yerde birbirine sarilmis bir butun olmus insanlar gordum belkide ucude ayni insanlardir

tamam canim bekliyorum bu arada fal fotolarinida bekliyorum bende sana yorum yapmadan cikmiycam bu aksam:)
canim sevgilim degilde benim sevgili olalim istedigim kisi diyelim buna, ikimizde beyaz tenliyiz ama ben daha beyaz tenliyim ondan

sağol canım :)

ooo harika çıktı. kalpleriniz bir arada, bedenleriniz bir arada. sen nasıl seviyorsan o da öyle seviyor. ne biriniz fazla ne diğeriniz az. ikinizde de görüşme kartı çıktı. bu kadar çok istiyorsunuz görüşmeyi de neden konuşup anlaşmıyorsunuz :) aşkınız güzel görünüyor, umarım gerçek olur tüm isteklerin

düğünüme daha çok var ama umarım benimdir o gelin
teşekkür ederim canım, ağzına sağlık

cooook tesekkur ederim canim ya Allah razi olsun senden cok sevindirdin bu aksam beni cok sevap isledin gercekten
amin insallah seninde butun dileklerin kabul olur senin falinda okadar guzeldi ki hic gormemistim daha once boylesini:)

rica ediyorum bana bak.
eşim buğday tenli ben beyaz tenliyim.

evlilere yaptığım yorumlar pek tutmuyor ama açtım yine de :)
hanginizin ailesi bilmiyorum belki de ikinizinki de... aile içinize çok karışıyor, bu yüzden kimi zaman sorunlar yaşıyorsunuz. ilişkinizde şu anda da sorunlar var sanırım. birbirinizden ayrı yerlerde çıktınız. aranıza mesafe girmiş. bu yol olarak mesafe de olabilir. ama duygusal bir mesafe gibi hissettim ben. zaman ihtiyacınız var, çok uzun bir zaman gerektirmiyor. senin ailenle olan yakınlığın çıkmış falda. belki biraz da bu sebepten sorunlarınız.

arkadaşlar bu son falımdı çok yoruldum mazur görsün başka isteyen olursa

evet baya sorunlu oldu başkasını sevdiğini söyledi unutmuş beni ama bakalım (

çok temiiz için maşşalh hep böyle olsun:) ama yine yine dedikodular görüyorum.resmen biri uçarak sana bi haber getiriyo sarılma görüyorum bu haberin ardından da.çok güzel olucak bu kişiylede yolun canım

teşekkür ederim canım ağzına sağlık

evet baya sorunlu oldu beni unutmuş başkasını sevdiğini söyledi(bakalım hayırlısı

oyyy bu akşm burası dolmuş taşmış :)) kac sayfalar gecmiş oku oku btmez anam bunlar herkeze cümleten iyi akşamlar nasılsınız kızlar :))

Eklentiler

• $IMG_2324.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_2345.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 71
  • $IMG_2346.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_2348.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_2349.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 46
ben de diyorum görünmüyor ceylin bikaç gündür nerelerdesin, falıyla da gelmiş

sorma canım ya düğün dernek :) btmyor hic arkdaşımın düğünü vardı 3 gün 3 gece sorma öldüm bttim düğünde oynamaktan artık :) falımla geldim hanidir baktrmyorum nasılsın kuzum buarada

kurtları döküp gelmişsin asıl fal bakma enerjisi sende :) biz yorulduk artık :)
iyiyim canım ben de, kaçıyorum artık iş güç malum :) iyi geceler görüşürüz

kurtları döküp gelmişsin asıl fal bakma enerjisi sende :) biz yorulduk artık :)
iyiyim canım ben de, kaçıyorum artık iş güç malum :) iyi geceler görüşürüz

aynen canım baya döktrdk :) tamam canım iyi geceler bende sni öpüyorum ben geldim herkez dağıldı kuzum :) hadi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…