Bu da benim fal topiğim olsun :)

Canım evlilik kiminle çıktı onu anlamadım :26:

İyi diyelim iyi olsun canım, taşınıyoruz güya; bitmedi günlerdir. Öldüm bir orda bir burda... Evet, burası bugün sakin baya. :)

iyi ol canm tabi :) nereye taşınıyosunuz kız ev mi aldnız kolay gelsin buarada canım :) evet dün akşm full doluydu burası ben geldim dün gece hepsi gtti gidiş o gidiş gelen yok falczıma :)

iyi ol canm tabi :) nereye taşınıyosunuz kız ev mi aldnız kolay gelsin buarada canım :) evet dün akşm full doluydu burası ben geldim dün gece hepsi gtti gidiş o gidiş gelen yok falczıma :)
bulunduğumuz sitede, karşılıklı iki evimiz vardı. onu birleştirdi babam; ama bitmedi çilesi. tam bitti diyoruz, yeni eksiklikler farkediyoruz. Çok yorucu yahu, hiç dinlenemedim bu yaz. ( Çok teşekkür ederim canımm.
Fırtına öncesi sessizliktir bu, birazdan doluşurlar. :))

oo cok iyi canım büyük bir ev olmuştur ozman bizimde karşmızdakiler cnm tadlt yapyrlr hersbh erknden basliyorlr uyuyamıyorum ya hic :) btsnde hyrlısyla dinlenrsn sende canm :) evet gelrler inşllh tatlm

neyyy????
istersen atıyım fincan resimlerimi yada açtığım konuda var ama bakan olmadı

iki tane fincan resmi koydum birisi annemn birisi benim iki fincanmada yorum atmadılar canm onu dedm yanlış anladın sen sanrm ben bakıyorum ama suan benmksne kmse bkmyr bende kusura bkma canm bakamicam bende

kendimi çok yorgun hissediyorum. evde kahve olsaydı. içip yüklerdim fotoları. bi koşu gidip alsam mı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…