- 12 Mart 2011
- 934
- 17
- 68
ikiniz de kendinize yönelmişsiniz, birbirinizi çok düşündüğnüz söylenemez. senden yana biraz yakınlık var gibi ama çok önemsenecek bir yakınlık değil gibi. ilginçtir ki kalpleriniz arasında evlilik kartı çıkmış. ama senin yanında esmer birinin kalbi var. bu kişi ailenin istediği bir kişi olabilir veya akrabalarınızdan yakın çevrenizden seni seven bir kişi olabilir.
Eki Görüntüle 507005 Eki Görüntüle 507004 Eki Görüntüle 507003 Eki Görüntüle 507006 Eki Görüntüle 507007 Eki Görüntüle 507008 Eki Görüntüle 507009 buda annemn falı kızlar annecimede bakın :)
İyi diyelim iyi olsun canım, taşınıyoruz güya; bitmedi günlerdir. Öldüm bir orda bir burda... Evet, burası bugün sakin baya. :)
bulunduğumuz sitede, karşılıklı iki evimiz vardı. onu birleştirdi babam; ama bitmedi çilesi. tam bitti diyoruz, yeni eksiklikler farkediyoruz. Çok yorucu yahu, hiç dinlenemedim bu yaz.iyi ol canm tabi :) nereye taşınıyosunuz kız ev mi aldnız kolay gelsin buarada canım :) evet dün akşm full doluydu burası ben geldim dün gece hepsi gtti gidiş o gidiş gelen yok falczıma :)
bulunduğumuz sitede, karşılıklı iki evimiz vardı. onu birleştirdi babam; ama bitmedi çilesi. tam bitti diyoruz, yeni eksiklikler farkediyoruz. Çok yorucu yahu, hiç dinlenemedim bu yaz.( Çok teşekkür ederim canımm.
Fırtına öncesi sessizliktir bu, birazdan doluşurlar. :))
Bi bitse :)) Zaten okul başlayacak 24ünde. =))oo cok iyi canım büyük bir ev olmuştur ozman bizimde karşmızdakiler cnm tadlt yapyrlr hersbh erknden basliyorlr uyuyamıyorum ya hic :) btsnde hyrlısyla dinlenrsn sende canm :) evet gelrler inşllh tatlm
kızlar çok sıkıldım. bunaldım. off
sorma bende bende cok sıkıldım bunaldım iyi değilim geneiki fal atsalarda keyfmz gelse
neyyy????
istersen atıyım fincan resimlerimi yada açtığım konuda var ama bakan olmadı
Kahve içmeyeli uzun zaman oldu ya, hergün kahve içen bir insanın kahveye bu kadar ara vermesi hiç iyi değil :) biri kahve yapsa da içsek :)
yaparım sna ben bir kahve canım nasıl istersn orta sekerli sade :):)bende hanidr bktrmyorum bukdr ara vermk iyi değil cnm hc
kendimi çok yorgun hissediyorum. evde kahve olsaydı. içip yüklerdim fotoları. bi koşu gidip alsam mı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?