- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
Oyyyy, teşekkür ettim tatlımm, orta şekerlisinden alayım ben. :)) Evet, bence de iyi değil. Akşam türk kahvesini bulabilirsem bu dağınıklık arasında yapıvereyim bir kahve yaa.
kendimi çok yorgun hissediyorum. evde kahve olsaydı. içip yüklerdim fotoları. bi koşu gidip alsam mı .
sohbet erken başlamış bugün :) nasılsınız şekerler
hoşbuldum canım :)
benim sıkılmaya vaktim olmadı bugün. çok yoğundum çok yoruldum pertim çıkmış bir halde battaniye altında dinlenmeye koyuldum :)
Zordur miniklerle uğraşmak, okula alıştırmak ya :) Allah yardımcın olsuun. Ben çok ağlamıştım ilkokula başlarken; ilk gün. :)
Kız, sen bir gün paraya kıyıp şöyle güzel bir yıldızname falan baktırsana. :)))
Upsss.. baya zorlamışşlardır seni ya, beynin şişmiştir şimdi. :) Erkenden uyu bugün.işte o çok ağlayanlar... :) bikaç tane olunca başa çıkmak zor oluyor :)
öğretmen atamaları da bugün oldu daha, öğretmen eksiğimiz var olmayan öğretmenlerin öğrencileri de bende. 3 sınıf birleşince dayanma kat sayısı düşüyor :)
Canım buunduğun şehre göre araştır, bulursun. :)o ne oluyor ki ? kim bakıyor nerde bakıyor ?
offffff kızlar moralim çok bozuk. yine atanamamışım.hayatımda hiç birşey yolunda gitmiyor.
Üzülme canım, hayırlısı budur belki de.
ne ataması kız bu. canım hiç fal modum yok
öğretmenlik ataması canım. atanamadım.moralim çok bozuk. bu gün fal yok mu. belki güzel bişeyler çıkardı. morlaim yerine gelirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?