Bu da benim fal topiğim olsun :)

hoşbuldum canım :)
benim sıkılmaya vaktim olmadı bugün. çok yoğundum çok yoruldum pertim çıkmış bir halde battaniye altında dinlenmeye koyuldum :)

öyle canım miniklerimle tanıştım bugün :) ilk günün verdiği huzursuzlukla beni baya koşturdular :)

Zordur miniklerle uğraşmak, okula alıştırmak ya :) Allah yardımcın olsuun. Ben çok ağlamıştım ilkokula başlarken; ilk gün. :)

işte o çok ağlayanlar... :) bikaç tane olunca başa çıkmak zor oluyor :)
öğretmen atamaları da bugün oldu daha, öğretmen eksiğimiz var olmayan öğretmenlerin öğrencileri de bende. 3 sınıf birleşince dayanma kat sayısı düşüyor :)

Upsss.. baya zorlamışşlardır seni ya, beynin şişmiştir şimdi. :) Erkenden uyu bugün.

o ne oluyor ki ? kim bakıyor nerde bakıyor ?
Canım buunduğun şehre göre araştır, bulursun. :)

offffff kızlar moralim çok bozuk. yine atanamamışım. hayatımda hiç birşey yolunda gitmiyor.

öğretmenlik ataması canım. atanamadım. moralim çok bozuk. bu gün fal yok mu. belki güzel bişeyler çıkardı. morlaim yerine gelirdi.

ne öğretmenisin sen canım. bilgilerinde lise yazıyor şaşırdım. hayırlısı olsun canım ek atama olacak yazıyor bazı yerlerde
ben de çok yorgunum canım kartlarla cebelleşecek gücüm yok. atama haberlerini takip ediyorum o yüzden de gidemiyorum meraklı melahat gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…