Bu da benim fal topiğim olsun :)

Peki yalvarsam benimkine bakarmisin lütfen yazmissin ama görmedim bi haftadir ariyorum hem kaldigim sehirde hem internette kimseyi bulamadim senin yazini gördüm simdi cok sevindim lütfen bakabilirmisin ccokkkk sevinirim

estağfurullah. daha sonra bakarım ama bugün gerçekten mazur görün beni. bakabilecek durumda olduğum zaman ikiletmiyorum bile zaten

Son düzenleme:
estağfurullah. daha sonra bakarım ama bugün gerçekten mazur görün beni. bakabilecek durumda olduğum zaman ikiletmiyorum bile zaten

Benim topigime yazarmisin baktigin da o zaman ben hergün beklerim peki ne bilmen gerekiyo fal icin onlari yazayim buradan sen dwedigim gibi baktiginda yazarsin bende okurum

birileri benim falımıda görsün ama

bakarım canımcım..senin ailevi problemlerin mi var böle için kararmış ama birazcık bekle geçicek hepsi rahatlıcaksın.birine kızıyosun sen böyle parmağını kaldırmışsın sanki nasıl yaparsın bunu falan tarzında:)ama bu ne konusuysa artık sen haklısın gibi bide seni destekleyen biriside var birazda onun gazıyla kızıyosun sen.sonra sana bi bayandan haber geliyo sevinceğin bi haber bu yakın zamanda hemde ama sen bunu böyle saçma sapan yorumlayıp üzülüceksin kendi kendine bence böyle yapma çünkü takıcağın kötü bişey olmıcak.Y yada T hrfli biri var sıkıntını paylaşmak için sana yardıma geliyo bu kadar şeker.
sende banada bi kaç cümle yorum yapar mısıın?

canım aşkla ilgili brsy yok mu ya ( buarada bakıcam bende sana canım şimdi

canım sen bişeye canını fena sıkmışsın ama o sıkıntın gtmş braz biraz da kırıntıları kalmış böyle azda olsa onada takmşsn kafanı osıkıntlarnada hanenede ay dogucak m harfi gördm birde 2 tane canım m harfinde km var kimle ilgili bilemedim biirde bir kısmetin var canım yolunun ucunda seni beklyor bu kısmet bukadr canımm

çok teşekkür ederim canımcıım.evet içim sıkılıyo atlattım biraz ama daha geçmedi hep eski sevgilier iştee..sende aşkla ilgili bişey göremedim canıım zaten iyi bakamam ben bazen görüyorum ama sen kahve ekledikçe bakarım
teşekkür ederim tekrar tekrar o kısmetim bi gelse baride eskiyi unutsam tamamem heheh

jadaloz falıma bakar mısın ? ben buğday tenliyim. o açık kumral.

bir görüşme var bu görüşme sonunda yakınlaşma görünüyor. erkekten yana zaman kartı çıktı. zamana bırakmış her şeyi. mesafe görünüyor şu an için ama teklif kartları da çıkmış. evlilik kartı da var. her şey yine olumlu :)

bu aralar yüzümü güldüren 2. kişisin. teşekkür ederim jadocum. öpüyorum seni.

2 tane kalp görüyorum. kalbin biri kocaman . havalanmış. kalbin üzerinde bir erkek var. bariz belli. bu erkek başka bir kalbe doğru gidiyor. bu kalp senin kalbin bence.seni özlemiş. özlem duyuyor sana. :) 2 kişi var. farkı yöne yönelmişler. sırtlarını dönmüşler. yine bir kalp var. temiz bir kalp, altı aydınlık çıkmış. kalbin sütünde bir bayan var. eğilmiş uazktaki birisine birşeyler söylüyor. kadının arkasında 2 kişi var. kadına doğru bakıyorlar. kadından haber almaya çalışır gibi. bunları göre bildim canım. herşey gönlünce olsun.

Son düzenleme:
reddmars bannada bakar mısın canıım kahvemi eklemiştim bi önceki sayfada olması lazım yada ondanda bi öncekindedir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…