ne ataması kız bu. canım hiç fal modum yok
Peki yalvarsam benimkine bakarmisin lütfen yazmissin ama görmedim bi haftadir ariyorum hem kaldigim sehirde hem internette kimseyi bulamadim senin yazini gördüm simdi cok sevindim lütfen bakabilirmisin ccokkkk sevinirim
estağfurullah. daha sonra bakarım ama bugün gerçekten mazur görün beni. bakabilecek durumda olduğum zaman ikiletmiyorum bile zaten
birileri benim falımıda görsün ama
bakarım canımcım..senin ailevi problemlerin mi var böle için kararmış ama birazcık bekle geçicek hepsi rahatlıcaksın.birine kızıyosun sen böyle parmağını kaldırmışsın sanki nasıl yaparsın bunu falan tarzında:)ama bu ne konusuysa artık sen haklısın gibi bide seni destekleyen biriside var birazda onun gazıyla kızıyosun sen.sonra sana bi bayandan haber geliyo sevinceğin bi haber bu yakın zamanda hemde ama sen bunu böyle saçma sapan yorumlayıp üzülüceksin kendi kendine bence böyle yapma çünkü takıcağın kötü bişey olmıcak.Y yada T hrfli biri var sıkıntını paylaşmak için sana yardıma geliyo bu kadar şeker.
sende banada bi kaç cümle yorum yapar mısıın?
Eki Görüntüle 507434 Eki Görüntüle 507446 Eki Görüntüle 507447 Eki Görüntüle 507448 Eki Görüntüle 507449 Eki Görüntüle 507450 Eki Görüntüle 507451 Eki Görüntüle 507452 Eki Görüntüle 507453 Eki Görüntüle 507445 Eki Görüntüle 507444 Eki Görüntüle 507443 Eki Görüntüle 507435 Eki Görüntüle 507436 Eki Görüntüle 507437 Eki Görüntüle 507438 Eki Görüntüle 507439 Eki Görüntüle 507440 Eki Görüntüle 507441 Eki Görüntüle 507442 Eki Görüntüle 507454
kızlar lütfen benimde falıma bakııın özellikle jadaloz reddmars sizden yorum bekliyorum
canım sen bişeye canını fena sıkmışsın ama o sıkıntın gtmş braz biraz da kırıntıları kalmış böyle azda olsa onada takmşsn kafanı osıkıntlarnada hanenede ay dogucak m harfi gördm birde 2 tane canım m harfinde km var kimle ilgili bilemedim biirde bir kısmetin var canım yolunun ucunda seni beklyor bu kısmet bukadr canımm
jadaloz falıma bakar mısın ? ben buğday tenliyim. o açık kumral.
bir görüşme var bu görüşme sonunda yakınlaşma görünüyor. erkekten yana zaman kartı çıktı. zamana bırakmış her şeyi. mesafe görünüyor şu an için ama teklif kartları da çıkmış. evlilik kartı da var. her şey yine olumlu :)
iskambil falı dogru cikan varmı
Eki Görüntüle 507623 Eki Görüntüle 507624 Eki Görüntüle 507625 Eki Görüntüle 507626 Eki Görüntüle 507627 Eki Görüntüle 507628
falıma bakana iskambil açıyorum yine :)
bende baktırmak istiyorum kahve falıda olabilir iskambilde.istersen sen bana bak bende dogru çıkıyormu söyleyeyim :)baktıranlara sormak lazım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?