2 tane kalp görüyorum. kalbin biri kocaman . havalanmış. kalbin üzerinde bir erkek var. bariz belli. bu erkek başka bir kalbe doğru gidiyor. bu kalp senin kalbin bence.seni özlemiş. özlem duyuyor sana. :) 2 kişi var. farkı yöne yönelmişler. sırtlarını dönmüşler.
2 tane kalp görüyorum. kalbin biri kocaman . havalanmış. kalbin üzerinde bir erkek var. bariz belli. bu erkek başka bir kalbe doğru gidiyor. bu kalp senin kalbin bence.seni özlemiş. özlem duyuyor sana. :) 2 kişi var. farkı yöne yönelmişler. sırtlarını dönmüşler. yine bir kalp var. temiz bir kalp, altı aydınlık çıkmış. kalbin sütünde bir bayan var. eğilmiş uazktaki birisine birşeyler söylüyor. kadının arkasında 2 kişi var. kadına doğru bakıyorlar. kadından haber almaya çalışır gibi. bunları göre bildim canım. herşey gönlünce olsun.
bende baktırmak istiyorum kahve falıda olabilir iskambilde.istersen sen bana bak bende dogru çıkıyormu söyleyeyim :)
yukarıda yazmıştım kahve falımı yorumlayanlara açıyorum üzgünüm. doğru çıkıp çıkmamasını önemsemiyorum açıkçası iddialı değilim çünkü :)
Eki Görüntüle 507623 Eki Görüntüle 507624 Eki Görüntüle 507625 Eki Görüntüle 507626 Eki Görüntüle 507627 Eki Görüntüle 507628
falıma bakana iskambil açıyorum yine :)
jadoloz bana özelden adını soyadını göndersene ben bakmicam ama bir arkadaşıma baktırıcam :)
kahve falı için ad soyad neden gerekiyor? bakabliyorsa böyle baksın, bakamıyorsa teşekkür ediyorum ilgilendiği için
selam canım hoşgeldin
jadalozum sizin araniza birazcik bi mesafe giriyo esmer bir adamdan dolayi
canim yakinlasma var ben bunu dügüne yakinlasma olarak yorumlamak istiyorum :) bir görüsmeniz olacak ve ardindan bu yakinlasma geliyor kalpleriniz bedenleriniz bir :)
esmer adamı yolarım :) teşekkür ederim canım
ilk günüm yorucuydu canım. son dakikalara doğru ancak anlaşmaya başladık :) yarın nasıl olacak bakalım :)
ben kaçıyorum canım uykum geldi görüşürüz öpüyorum
az bekle canım geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?