Bu da benim fal topiğim olsun :)

banada bak ne olurrrr

ne çok kalp çıkmış :) teşekkür ederim canım ağzına sağlık

bende baktırmak istiyorum kahve falıda olabilir iskambilde.istersen sen bana bak bende dogru çıkıyormu söyleyeyim :)

yukarıda yazmıştım kahve falımı yorumlayanlara açıyorum üzgünüm. doğru çıkıp çıkmamasını önemsemiyorum açıkçası iddialı değilim çünkü :)

Ceylin'e :)

Canım unutmuşum senin kahveni ya. Sen de hep çok geç geliyosun gitme zamanımıza denk geliyor :)
İçinin bir kısmı kapalı görünüyor ama açılmaya başlamışsın. Birinin dili fazla uzamış, her yere laf yetiştiriyor. Ettiği laflar da fena koyuyor. Bir kadın var üst tarafı dar kalça tarafı biraz genişçe biri. Bu kişiyle bir konuşman var. İçin baya ferahlamış görünüyor canım. Aydınlıkların çok fazla.
Hane içinde bir telaş, bir karmaşa var. Hanenizde gözü olan biri var, hem de şaşı bakmış :)

Annenin, sıkıntısı senden fazla kadını biraz rahat bırakın :) müstakil bir ev var, bişeyin sırtında duruyo bu ev. Taşınma falan mı var? Karşılıklı oturan iki aile var. Bir taraf iki kişi, diğer taraf kalabalık.
Bir dileği var annenin, kabul oluyor. Hane içinde sıkıntı görünmüyor. Bolluk bereket görünüyor büyük bir deve çıkmış.

jadalozum sizin araniza birazcik bi mesafe giriyo esmer bir adamdan dolayi
canim yakinlasma var ben bunu dügüne yakinlasma olarak yorumlamak istiyorum :) bir görüsmeniz olacak ve ardindan bu yakinlasma geliyor kalpleriniz bedenleriniz bir :)

esmer adamı yolarım :) teşekkür ederim canım

ilk günüm yorucuydu canım. son dakikalara doğru ancak anlaşmaya başladık :) yarın nasıl olacak bakalım :)
ben kaçıyorum canım uykum geldi görüşürüz öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…