- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
az bekle canım geliyor :)
kahve falı için ad soyad neden gerekiyor? bakabliyorsa böyle baksın, bakamıyorsa teşekkür ediyorum ilgilendiği için
oncelikle merhaba isim ogrenebilmiş olsaydım tam olarak enerji alanınıza girebilir ve daha net sonuclar verebilirdim size.genel bir acılım yapacagım bugun fincanınıza baktıgımda sizi kızdıran olaylar gelişmiş bunu goruyorum birileri hakkınızı yemiş ve sizden goturdugu seyler olmus bunlara karsı ofkeniz buyuk ancak sakin olmalısınız ve bilincli hareket etmelsiniz bu olaylar aslında cok guncel degil ama yine de gundemde yani
kafanızı mesgul ediyor "simdi olsa booyle olmazdı "diyeceginiz turden birseyler yasamıssınız kendinize de kızgınsınız biraz neden diye bunların duzene girmesi icin oncelikle olanları kabullenmeniz lazım siz reddettikce sorunlar cozulmeyecek
dedigim gibi simdi daha aklı basında kararlar alıyorsnuz dersinizi almış gibisiniz zaten fincanın etrafına baktıgım zaman,simdiki bakıs acınızla bu işlerin ustesinden gelebileceginizi ve yitirdiklerinizin telafisini goreceginizi hissediyorum
bugun yarın sonuclar alıncak ve siz bile sasıracaksınız hayatınızda bir donum noktası var,uzerinizdeki manevi baskı bitiyor artık rahatlayacaksınız calısıyorsunuz sanırım meslek degişimi söz konusu. bu okul hayatı da olabilir ama her ne olursa olsun sonlanmayacak sadece sekl degiştirecek degişik bir pozisyonla devam edeceksiniz kalbiniz cok yaralanmıs ilişki anlamında soyluyorum bunu izleri kalmıs ve sanki bitse bile sizce yarım kalmıs bu durum aynen boyle devam ederken hic ummadgınız bir anda yeni bir iliski baslayacak ve
oncekini oylece bırakıp karsınıza cıkan kişiyle gercek askı yasaycaaksınız dedigim gibi falınız bir cizginin tam ortasında cıkmıs yani hayatınızla alakalı onemli bir adım atmanıza
ramak var bunun ardından korkular duycaksınız acaba kotu mu oldune yaparım derken goreceksiniz ki aklnızın ucundn gecmeyen fırsatlar sizin karınıza cıkacak dilerim o anda duygusal deil akılcı bakar o fırsatları degerlendirirsiniz pişman olmaktan korkmayın ben önunuzu gayet aydınlık goruyorum iş hayatı sizin icin baskalarına gore daha da onemli
önem listesinin basına koymussunuz sadeece is ve ilişkiye yogunlasılmıs ilişkiden bile onemli iş yalnız basarılarınız oluyor yeniliklere sasırıyorsunuz daima size uyarı var sadece bastada ustunden gectim gerci acaba olmazsa pişman olurmuyum soruları beyninizde hep yankılanıyor bunu devam ettirirseniz bahsetmiş oldugum surece girdiginizde ne yazık ki anlattıgım fırsatları geri tepmiş olacaksınız ask hayatınız birden alevlenmiyor uzun uzun gorusmeler tartısmalar / kavga anlamında deil/ var en sonunda mutabık kalıp farkında olmadan belkide zemininizi saglamlastırıp sarsılmaz bir ilişki yasayacaksınız bunu size zaman verecek hemen olmasını beklemeyin yavas yavas gelişecek sabırsızlık var biraz cunku karmasalar onceki yukleri atma telası diger taraftan baska deişimler derken bunalmıs ve savurmak yeniye hemen baslamak istiyorsunz bekleyin yavas yavas tek tek bırakın ben son cumlelerimi yazayım biraz ozet gibi olacak ama dedigim gibi hem isim bilgisi yok elimde hem de birebir sizle konusmadıgım icin o enerji alanı diye bahsettigim durumu yasayamadım bu yuzden ucu acık seyler varsa bunları lutfen kendnize gore yorumlayın sıkılmıs oldugunuzu hic bi yere sıgamadıgınızı goruyorum asosyal degil tam tersi sosyal biri olmanıza ramen aklınızdakilerden dolayı yalnızsınız ama bunların hepsi bitiyor iş hayatını hic dert etmeyin aklınıza gelmeyecek guzel surprizler yasanacak
korkularınız hep yersiz icinizdekileri atmanıza cok cok cok az zaman kalmıs belki
aralık ayında herseyi unutacaksınız yeni sayfanız okadar cabuk dolacak ki hayat8ınıza actıgınız yeni ve temiz sayfanız yasayacaklarınızla birden dolacak
teşekkür ederim ismini gönderseydin eğer daha net yorumlar alabilirdin canım benim beğenmene sevindim :)
tamam :)söyliyim baksıncanim banada bakabilirmisin lütfen ?
tamam :)söyliyim baksın
teşekkür ederim ismini gönderseydin eğer daha net yorumlar alabilirdin canım benim beğenmene sevindim :)
Eki Görüntüle 507434 Eki Görüntüle 507446 Eki Görüntüle 507447 Eki Görüntüle 507448 Eki Görüntüle 507449 Eki Görüntüle 507450 Eki Görüntüle 507451 Eki Görüntüle 507452 Eki Görüntüle 507453 Eki Görüntüle 507445 Eki Görüntüle 507444 Eki Görüntüle 507443 Eki Görüntüle 507435 Eki Görüntüle 507436 Eki Görüntüle 507437 Eki Görüntüle 507438 Eki Görüntüle 507439 Eki Görüntüle 507440 Eki Görüntüle 507441 Eki Görüntüle 507442 Eki Görüntüle 507454
kızlar lütfen benimde falıma bakııın özellikle jadaloz reddmars sizden yorum bekliyorum
canım ben bakmıyorum arkadaşım bakıyo normalde ücretli bugün 3 kişiye deneme amaçlı ücretsiz bakabileceğini söyledi 3.kişi olarak seni söyliyim ama yarın baksın olur mu?bu baktığına bakıp yatıcak çünkücanım banada bakabilir misin falım vardı bugün eklediim tekrar eklerim olmadı:)
canım ben bakmıyorum arkadaşım bakıyo normalde ücretli bugün 3 kişiye deneme amaçlı ücretsiz bakabileceğini söyledi 3.kişi olarak seni söyliyim ama yarın baksın olur mu?bu baktığına bakıp yatıcak çünkü
canim banada bakabilirmisin lütfen ?
Ceylin'e :)
Canım unutmuşum senin kahveni ya. Sen de hep çok geç geliyosun gitme zamanımıza denk geliyor :)
İçinin bir kısmı kapalı görünüyor ama açılmaya başlamışsın. Birinin dili fazla uzamış, her yere laf yetiştiriyor. Ettiği laflar da fena koyuyor. Bir kadın var üst tarafı dar kalça tarafı biraz genişçe biri. Bu kişiyle bir konuşman var. İçin baya ferahlamış görünüyor canım. Aydınlıkların çok fazla.
Hane içinde bir telaş, bir karmaşa var. Hanenizde gözü olan biri var, hem de şaşı bakmış :)
Annenin, sıkıntısı senden fazla kadını biraz rahat bırakın :) müstakil bir ev var, bişeyin sırtında duruyo bu ev. Taşınma falan mı var? Karşılıklı oturan iki aile var. Bir taraf iki kişi, diğer taraf kalabalık.
Bir dileği var annenin, kabul oluyor. Hane içinde sıkıntı görünmüyor. Bolluk bereket görünüyor büyük bir deve çıkmış.
merhaba umarım hersey gonlunuzce olur hesaplasma yapacagınız bir durum var bu gunlerde gerceklesmiş yada bugun yarın olabilcek bir hesaplasma acık acık herseyi konusup eteklerinizdeki tasları dökeceginiz hesap kitap yapıp orta yolu bulacagınız basta gergin olup finali
kafanızın rahatladıgı bu gorusmeye hazır olun kafanızı bulandıran seyler m hanım sizin tereddutleriniz var ama o konusmayı yapmanız gerekiyor ondan sonra soruların her birine mantıklı cevapları bulabilirsiniz cok fazla seyi ortbas etmiş sineye cekmişsiniz bu da artık patlama noktasına gelmiş sonucu aydınlık olacak neyseki ruhsal acıdan genel anlamda olarak soyluyorum biraz karısmaya musaitsiniz kafnız cabuk karısıyor aklınız mantıgınız ve duygularınızsurekli kavga icinde bunun sizi yordugunu goruyorumsu grubundan bir burcun etkisi altındasınız yukselen yada kendi burcunuzdur bu etrafınızdaki insanlarn ne soyledigni biraz fazla onemsiyorsunuz bu sizin zarar gormenize yol acıyor normalde siz zeki ve kendine yetebilcek biri iken yanlıs yonlendirme sonucu hatalar yapıyorsunuz
yakında para ile ilgili bi sıkıntınıs var ve size yorum yapıp yonlendirme yapacak kişilerin sonucu olacak dinleyin yine ama uygulamayın
geleceginiz sizi korkutuyor karamsar bakıyorsunuz gun dogmadan neler dogar yenilikler herzaman hayatımızda ve talihiniz bir anda deişebilir uzulmeyn gecmişinizde kalan artık gorusmediginiz biriisi var o size geri donecek haberini alacasınız yeniden gorusmeniz cok gerekli degil eger duygularınıza hakm olabiliyorsanız bence reddedin cunku sadece guzel zamnlar gecirip yeniden kaybolacak ve sizi daha cok uzecek bir insan olacak sevgiliniz mi esiniz mi akrabanız mı net degil ama bir erkek ve ask degil de daha cok ona duydugunuz duygu daha baska daha derinmiş sadece o haketmiyormus kim olursa olsun son olarka siz
önümüzdeki sene sonunda bebek bekleyeceksiniz ya da bu aylarda dogum heyecanı baslayacak hızlı gelişmeleriniz var aile buyuklerinden bir erkek var onun duygusal cökusu soz konusu ve destek olarak sizi yanında gormeyi istiyor o sıralar planlarınız varsa iptal edip o kişiye zaman ayırın abi baba amca gibi kan bagı olan bi erkek
Eki Görüntüle 507600 Eki Görüntüle 507601 Eki Görüntüle 507602 Eki Görüntüle 507603 Eki Görüntüle 507604
resimleri güzel çekemedim ama bana da bakar mısınızgözlerinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?